Santorini kutsuu! Koe sen auringonlaskut, saarimaisemat, rannat ja monet muut nähtävyydet!

Santorini kuvaa täydellisesti sitä, mitä matkailijat rakastavat Kreikan saarissa. Meren ja taivaan sävyt pysäyttävät, ilmasto on tasaisen lämmin ja tunnelma on kiireetön. 


Vaikka saari on nykyisin tyyni ja rauhallinen, se ei ole ollut sitä alkuaikoinaan. 3 600 vuotta sitten täällä tapahtui valtava tulivuorenpurkaus. Theran tulivuorenpurkaus muodosti puolikuun muotoisen harjanteen, kalderan, joka nykyisin tunnetaan Santorinin saarena. Saaren nimi juontuu 1200-luvun venetsialaisilta, jotka kutsuivat sitä Santa Ireneksi. Vuonna 1956 saarta koetteli paha maanjäristys, joka tuhosi suuren osan vanhasta arkkitehtuurista. Uudisrakentaminen tehtiin kuitenkin historialliseen tyyliin sopivaksi.

Kaupunkilomalla Santorinilla voit nauttia saaren pääkaupungin ja vilkkaan risteilyalusten poikkeamissataman Firán ruokatarjonnasta ja yöelämästä. Pittoreski Oia on Santorinin vanhimpia kyliä. Saaren pohjoiskärjessä sijaitseva Oia sopii täydellisesti valokuvien ottamiseen Kreikalle tunnusomaisista valkoiseksi rapatuista taloista. Alueen häkellyttävät auringonlaskut ovat inspiroineet monia taiteilijoita. Pýrgosin kylässä voit nähdä sinisiä kupolikattoja, vanhanaikaisia tavernoja ja taloja sekä 1400-luvun linnan.

Santorinilla on paljon rantoja, joista voit valita mieleisesi. Jos haluat ottaa aurinkoa, suuntaa Perivoloksen ja Perissan mustahiekkaisille rannoille. Dramaattista kallioista rannikkoa tarjoavat Mesa Pigadian ja Porin rannat.

Matkalla Santorinilla säät eivät vaivaa vaan pysyvät miellyttävän lämpiminä vuoden ympäri. Keskiarvoinen päiväajan lämpötila on kesällä 29 °C ja talvella 15 °C. Kesän vilkkaimman kauden aikaan saaren joissakin osissa on paljon turisteja.

Lennot Santorinille laskeutuvat lentoasemalle saaren itäpuolella. Saaren tärkeimmät matkakohteet yhdistää kohtuullisen hyvä tieverkosto. Santorinin saari on niin pieni, että siihen voi edullisesti tutustua vuokra-autolla tai taksilla.

Tunnettu seuraavista:

Auringonlasku, Retki ja Tulivuori

Huippuhotellit kohteessa Santorini

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Kuva majoitusliikkeestä Rocabella Santorini Hotel
Rocabella Santorini Hotel
4 out of 5
Imerovigli, Santorini, Cyclades
301 € / yö
27. elok.–28. elok.
4.6/5Upea! (373 arvostelua)

Skaroksen kallio ja Santorínin kaldera sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Arkeologinen museo ja Thiran esihistoriallinen museo ...

4.6/5Upea! (373 arvostelua)

"Amazing place to stay, service was just superb and the views are incredible. Food, the room, the things to do on the island make it all very memorable."…"

Arvosteltu 22.8.2019

Rocabella Santorini Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Santorini Spirit
Santorini Spirit
4 out of 5
Fira Santorini, Santorini, Santorini Island
125 € / yö
10. syysk.–11. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (10 arvostelua)

Megaro Gyzin museo ja Arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Thiran esihistoriallinen museo ja Santorínin kaldera ovat myös ...

4/5Erittäin hyvä! (10 arvostelua)

"Pulizia e personale molto gentile, vicinanza al centro ottima"…"

Arvosteltu 26.8.2019

Santorini Spirit
Kuva majoitusliikkeestä View Hotel by Secret
View Hotel by Secret
4 out of 5
Finikia, Santorini, SANTORINI
203 € / yö
31. elok.–1. syysk.
4.5/5Upea! (15 arvostelua)

Domaine Sigalas ja Santorínin kaldera sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oian linna sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

4.5/5Upea! (15 arvostelua)

"New property just built in May 2019. Rooms and grounds/facilities were immaculate. Staff was extremely helpful and friendly. Do not hesitate to book this. We would definitely stay here again and plan to in the future."…"

Arvosteltu 22.8.2019

View Hotel by Secret

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Santorini

Red Beach
Kuva majoitusliikkeestä Red Beach

Red Beach

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Santorini sijaitsevalla suositulla rannalla Red Beach (ranta). Tutustu alueen kauniisiin auringonlaskuihin ja tulivuorinäköaloihin.

Kamarin uimaranta
Kuva majoitusliikkeestä Kamarin uimaranta

Kamarin uimaranta

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Santorini sijaitsevalla suositulla rannalla Kamarin uimaranta. Vaella alueen rannikolla tai tutustu sen kauniisiin auringonlaskuihin.

Santorínin kaldera
Kuva majoitusliikkeestä Santorínin kaldera

Santorínin kaldera

Voit oppia lisää kohteen Santorini paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Santorínin kaldera kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Kävele tämän romanttisen alueen kauniilla rannoilla tai tutustu sen kauniisiin auringonlaskuihin.