Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Seattle Center Arena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Seattle Center Arena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Seattle Center Arena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Seattle Center Arena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Seattle Center Arena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Seattle Center Arena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Seattle Center Arena lähellä kohdetta Seattle Center Arena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Seattle Center Arena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 529 majoitusliikettä kohteen Seattle Center Arena lähellä
Mediterranean Inn 186 €
Mediterranean Inn

Mediterranean Inn

425 Queen Anne Ave N, Seattle, WA
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Seattle Center Arena ja SIFF Film Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. On the Boards ja Seattle Repertory Theater ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Seattle Centerin monorail-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westlake Thomas Streetin raitiovaunupysäkki on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Regency Seattle 223 €
  Hyatt Regency Seattle

  Hyatt Regency Seattle

  808 Howell St, Seattle, WA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Seattlen keskustan liikealue ja Seattle Paramount Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Washington State Convention Center ja Westlake Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Westlake Ave Hubin raitiovaunupysäkki ja Westlake 7th Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Executive Inn by the Space Needle 152 €
   Executive Inn by the Space Needle

   Executive Inn by the Space Needle

   200 Taylor Ave N, Seattle, WA
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Space Needle, Chihuly Garden and Glass ja Museum of Pop Culture sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seattle Center ja Seattle Waterfront ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Seattle Centerin monorail-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westlake Denny Wyn raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Belltown Inn 196 €
    The Belltown Inn

    The Belltown Inn

    2301 Third Avenue, Seattle, WA
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Seattle Waterfront, Space Needle ja Chihuly Garden and Glass sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moore Theater ja Pacific Science Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Westlake Denny Wyn raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westlake 7th Streetin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Motif Seattle 197 €
     Motif Seattle

     Motif Seattle

     1415 5th Ave, Seattle, WA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Seattlen keskustan liikealue ja 5th Avenue Theater (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Washington State Convention Center ja Nordstrom-tavaratalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Westlaken raitiovaunupysäkki ja University Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Edgewater - A Noble House Hotel 271 €
      The Edgewater - A Noble House Hotel

      The Edgewater - A Noble House Hotel

      Pier 67, 2411 Alaskan Way, Seattle, WA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Pier 66, Seattle Waterfront ja Bell Street Cruise Terminal at Pier 66. Pier 69 ja Original Starbucks ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Westlaken raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westlake Denny Wyn raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Paramount Hotel 198 €
       The Paramount Hotel

       The Paramount Hotel

       724 Pine St, Seattle, WA
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Seattlen keskustan liikealue, Seattle Paramount Theatre ja Nordstrom-tavaratalo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Washington State Convention Center ja Westlake Center ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Westlaken raitiovaunupysäkki ja Westlake Ave Hubin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Westin Seattle 258 €
        The Westin Seattle

        The Westin Seattle

        1900 5th Ave, Seattle, WA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Seattlen keskustan liikealue, Westlake Center ja Nordstrom-tavaratalo. Seattle Waterfront ja Seattle Paramount Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Westlake Ave Hubin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Westlaken raitiovaunupysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.