Seattle

Matkaopas
Seattle
Seattle on jättänyt taakseen puunhakkaajamenneisyytensä: kaupunki on tuottanut legendaarisen musiikkiskenen sekä teknologisia saavutuksia ja jalostanut kahvin valmistuksen taiteenlajiksi.

Seattle sijaitsee Puget Soundin ja Lake Washingtonin välissä. Se on saanut Smaragdikaupunki-lempinimen ympäröivän luonnon runsaudesta. Matka Seattleen kannattaa erityisesti, jos arvostat ulkoilua, perheaktiveetteja ja musiikkia.

Seattlen kaupunki on saanut nimensä paikalliselta intiaanilta, päällikkö Seattlelta. Kaupunki kasvoi puunhakkauksen ympärille. Nykyisin Seattle on Yhdysvaltain nopeimmin kasvavia kaupunkeja. Kaupungissa asuu noin 700000henkeä ja koko Seattlen suurkaupunkialueella noin 4miljoonaa ihmistä. Seattlesta on kehittynyt kukoistava viennin ja teknologian keskus, jossa sijaitsee monien tunnettujen, monikansallisten yhtiöiden pääkonttorit.

Seattle Centerin hyvin erottuva Space Needle ‑torni pystytettiin vuoden 1962 maailmannäyttelyä varten, ja siitä on tullut Seattlen kuuluisin maamerkki.Space Needle ei kuitenkaan ole kaikkein korkein paikallinen nähtävyys, sillä kirkkaana päivänä lumihuippuinen Mount Rainer varastaa kyllä sen tittelin.

Kaupunkiloma Seattlessa tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri kaupunginosien jännittävään sekoitukseen myynti-, ravintola- ja viihdealueita. Historiallisella Pioneer Squarella voi tutustua lyhyesti kultaryntäyksen historiaan, Belltown on trendien keskus, Downtown Seattle on vilkas keskusta-alue ja suositulla Seattle Waterfrontilla on korkea Seattle Great Wheel ‑maailmapyörä. Muita kiehtovia kokemuksia ovat kiipeäminen Pike Place Marketin portaita ja kävely Magnolian kaupunginosassa sijaitsevan Discovery Parkin metsän poikki Puget Soundin salmelle katsellen.

Seattlen rikas musiikkikenttä loisti erityisesti 90-luvulla, jolloin kaupunki tuotti grungebändejä, kuten Nirvanan, Soundgardenin ja Pearl Jamin. Seattlessa syntyi myös legendaarinen Jimi Hendrix. Kaupungin orastava jazz-kenttä käynnisti myös Ray Charlesin uran. Voit mennä baariin kuuntelemaan rock-keikan tai lähteä Benaroya Halliin nauttimaan Seattle Symphony Orchestran esiintymisestä. Rannalla sijaitsevalla Highway 99 Blues Clubilla voit käydä kuuntelemassa bluesia.

Jos haluat ihailla kaupungin siluettia auringon laskiessa, ota laivamatka Puget Soundin salmelle, jossa on rauhaisa Bainbridge Island, tai suuntaa Kerry Parkiin. Risteilyalusten, lauttojen ja purjeveneiden puikkelehtimista Elliott Baylla on hauska katsella. Jos sinulla on aikaa, täydennä loma Seattlessa patikointiretkellä Mount Rainier National Parkissa, joka sijaitsee puolentoista tunnin matkan päässä Seattlesta itään.

Discover neighborhoods in Seattle

Coast Gateway Hotel
Coast Gateway Hotel
3.5 out of 5
18415 International Blvd, SeaTac, WA, 98188
Hinta on 215 € per yö ajalle 30. heinäk. viiva 31. heinäk.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa SeaTac. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
4,5/5 Wonderful! (2 149 arvostelua)
"Property is well kept and the desk staff was very helpful and went above and beyond to handle some issues for us. Highly recommend!"

Arvosteltu 1.7.2022

Coast Gateway Hotel
Mediterranean Inn
Mediterranean Inn
3 out of 5
425 Queen Anne Ave N, Seattle, WA, 98109
Hinta on 225 € per yö ajalle 5. heinäk. viiva 6. heinäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Seattle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja ympäri vuorokauden auki ...
4,6/5 Wonderful! (2 774 arvostelua)
"We stayed at the Mediterranean Inn for two nights after our cruise to Alaska. The staff was helpful, friendly and very accommodating. The room was impeccably clean. We will surely stay here again. My only non-positive comment is that the elevator is very slow. Surely not a problem."

Arvosteltu 29.6.2022

Mediterranean Inn
Hyatt Regency Seattle
Hyatt Regency Seattle
4 out of 5
808 Howell St, Seattle, WA, 98101
Hinta on 282 € per yö ajalle 5. heinäk. viiva 6. heinäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Seattle. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 ravintolasta ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
4,7/5 Exceptional! (3 437 arvostelua)
"Rooms were well appointed and clean. Views were spectacular and the staff were friendly and helpful."

Arvosteltu 30.6.2022

Hyatt Regency Seattle
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Larkspur Landing Renton - An All-Suite Hotel
Larkspur Landing Renton - An All-Suite Hotel
3 out of 5
1701 E Valley Rd, Renton, WA, 98055
Hinta on 171 € per yö ajalle 3. heinäk. viiva 4. heinäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Renton. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta ...
4,1/5 Very Good! (2 530 arvostelua)
Better than average hotel room
"The staff were always friendly and were able to help me, the room was spacious and had a good working desk, the wi-fi worked, kitchen facilities were nice to have in room. The breakfast was bit of good and bad, it was excellent if you just wanted to grab something on the go since it was mainly pre-packaged ..."

Arvosteltu 7.3.2017

Larkspur Landing Renton - An All-Suite Hotel
Larkspur Landing Bellevue - An All-Suite Hotel
Larkspur Landing Bellevue - An All-Suite Hotel
3 out of 5
15805 SE 37th St, Bellevue, WA, 98006
Hinta on 174 € per yö ajalle 4. heinäk. viiva 5. heinäk.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Bellevue. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ilmaisista ...
3,9/5 Good! (2 344 arvostelua)
"Pet friendly and a fabulous experience! Can’t wait to come back with the pups!"

Arvosteltu 22.6.2022

Larkspur Landing Bellevue - An All-Suite Hotel
Sonesta Simply Suites Seattle Renton
Sonesta Simply Suites Seattle Renton
2.5 out of 5
300 Sw 19th St, Renton, WA, 98057
Hinta on 173 € per yö ajalle 3. heinäk. viiva 4. heinäk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Renton. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisista lentokenttäkuljetuksista ja kuntokeskuksesta. ...
4,2/5 Excellent! (626 arvostelua)
"Tv faces uncomfortable couch. Couch too small for two people. Need more silverware"

Arvosteltu 12.6.2022

Sonesta Simply Suites Seattle Renton
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Seattle

Kohteen Seattle lähellä sijaitsevat kaupungit