Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

SeattleYhdysvallat

Seattle on jättänyt taakseen puunhakkaajamenneisyytensä: kaupunki on tuottanut legendaarisen musiikkiskenen sekä teknologisia saavutuksia ja jalostanut kahvin valmistuksen taiteenlajiksi.

Seattle sijaitsee Puget Soundin ja Lake Washingtonin välissä. Se on saanut Smaragdikaupunki-lempinimen ympäröivän luonnon runsaudesta. Matka Seattleen kannattaa erityisesti, jos arvostat ulkoilua, perheaktiveetteja ja musiikkia.

Seattlen kaupunki on saanut nimensä paikalliselta intiaanilta, päällikkö Seattlelta. Kaupunki kasvoi puunhakkauksen ympärille. Nykyisin Seattle on Yhdysvaltain nopeimmin kasvavia kaupunkeja. Kaupungissa asuu noin 700 000 henkeä ja koko Seattlen suurkaupunkialueella noin 4 miljoonaa ihmistä. Seattlesta on kehittynyt kukoistava viennin ja teknologian keskus, jossa sijaitsee monien tunnettujen, monikansallisten yhtiöiden pääkonttorit.

Seattle Centerin hyvin erottuva Space Needle ‑torni pystytettiin vuoden 1962 maailmannäyttelyä varten, ja siitä on tullut Seattlen kuuluisin maamerkki. Space Needle ei kuitenkaan ole kaikkein korkein paikallinen nähtävyys, sillä kirkkaana päivänä lumihuippuinen Mount Rainer varastaa kyllä sen tittelin.

Kaupunkiloma Seattlessa tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri kaupunginosien jännittävään sekoitukseen myynti-, ravintola- ja viihdealueita. Historiallisella Pioneer Squarella voi tutustua lyhyesti kultaryntäyksen historiaan, Belltown on trendien keskus, Downtown Seattle on vilkas keskusta-alue ja suositulla Seattle Waterfrontilla on korkea Seattle Great Wheel ‑maailmapyörä. Muita kiehtovia kokemuksia ovat kiipeäminen Pike Place Marketin portaita ja kävely Magnolian kaupunginosassa sijaitsevan Discovery Parkin metsän poikki Puget Soundin salmelle katsellen.

Seattlen rikas musiikkikenttä loisti erityisesti 90-luvulla, jolloin kaupunki tuotti grungebändejä, kuten Nirvanan, Soundgardenin ja Pearl Jamin. Seattlessa syntyi myös legendaarinen Jimi Hendrix. Kaupungin orastava jazz-kenttä käynnisti myös Ray Charlesin uran. Voit mennä baariin kuuntelemaan rock-keikan tai lähteä Benaroya Halliin nauttimaan Seattle Symphony Orchestran esiintymisestä. Rannalla sijaitsevalla Highway 99 Blues Clubilla voit käydä kuuntelemassa bluesia.

Jos haluat ihailla kaupungin siluettia auringon laskiessa, ota laivamatka Puget Soundin salmelle, jossa on rauhaisa Bainbridge Island, tai suuntaa Kerry Parkiin. Risteilyalusten, lauttojen ja purjeveneiden puikkelehtimista Elliott Baylla on hauska katsella. Jos sinulla on aikaa, täydennä loma Seattlessa patikointiretkellä Mount Rainier National Parkissa, joka sijaitsee puolentoista tunnin matkan päässä Seattlesta itään.

Missä yöpyä kohteessa Seattle

Seattlen keskusta johon kuuluu kaupungin liikealue ja katunäkymät

Seattlen keskusta

4/5Very Good!(2 aluearvostelua)

Seattlen keskusta tunnetaan kiehtovista museoista, upeasta elävästä musiikista ja suosituista kaupoista. Myös suositut nähtävyydet, kuten Pike Place Market ja Seattle Aquarium, ovat näkemisen arvoisia. Läheiset Westlaken raitiovaunupysäkki ja University Streetin raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Seattlen keskusta
Capitol Hill joka esittää vanha arkkitehtuuri sekä yksi mies

Capitol Hill

Kohteessa Capitol Hill ollessasi kannattaa vierailla myös paikallisissa nähtävyyksissä, kuten Lake Viewin hautausmaa - Bruce Leen hauta ja Seattle Asian Art Museum. Alueella ollessasi kannattaa nauttia sen lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja Capitol Hill Station takaa, että voit helposti tutustua kaupunkiin.

Capitol Hill
University District johon kuuluu puutarha ja luonnonvaraiset kukat

University District

Kohteessa University District ollessasi kannattaa vierailla myös paikallisissa nähtävyyksissä, kuten University Village ja Neptune Theater. Alueella ollessasi kannattaa nauttia sen lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja University of Washington Station takaa, että voit helposti tutustua kaupunkiin.

University District
Seattle johon kuuluu patsas tai veistos, tori ja muistomerkki

West Seattle

West Seattle tunnetaan erityisesti rannoista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten Alki Beach ja Lincoln Park (puisto).

West Seattle
Hiram M. Chittenden Locks joka esittää vanha arkkitehtuuri

Ballard

Puutarhoista, baareista ja ostosmahdollisuuksista tunnettu Ballard tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Hiram M. Chittenden Locks ja Golden Gardens Park (puisto).

Ballard
Queen Anne johon kuuluu maisemat ja kaupunki

Queen Anne

Queen Anne tunnetaan suosituista kaupoista, ja sen lisäksi voit vierailla erilaisissa kohteissa, joihin kuuluu Seattle Center ja Museum of Pop Culture. Läheinen Seattle Centerin monorail-asema takaa sen, että alueella liikkuminen on vaivatonta.

Queen Anne

Huippuhotellit kohteessa Seattle

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
SpringHill Suites by Marriott Seattle Downtown/ S Lake Union
SpringHill Suites by Marriott Seattle Downtown/ S Lake Union
3 out of 5
1800 Yale Ave, Seattle, WA
Hinta on 87 € per yö

Seattlen keskustan liikealue ja Seattle Paramount Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Washington State Convention Center ja ...

4.3/5Excellent! (965 arvostelua)

"I like how clean everything were and the customer service. The only thing that I didn't like was the fact there was so many noises going due to construction."…"

Arvosteltu 26.5.2020

SpringHill Suites by Marriott Seattle Downtown/ S Lake Union
Hyatt Place Seattle Downtown
Hyatt Place Seattle Downtown
3 out of 5
110 6th Ave N, Seattle, WA
Hinta on 116 € per yö

Space Needle, Chihuly Garden and Glass ja Museum of Pop Culture sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Seattle Center ja Seattle Waterfront ...

4.4/5Wonderful! (991 arvostelua)

"they dealt with the covid virus the best they could"…"

Arvosteltu 3.6.2020

Hyatt Place Seattle Downtown
Country Inn & Suites by Radisson, Seattle-Tacoma International Airport, WA
Country Inn & Suites by Radisson, Seattle-Tacoma International Airport, WA
2.5 out of 5
3100 South 192nd Street, SeaTac, WA
Hinta on 68 € per yö

Angle Lake Park on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Westfield Southcenter Mall ja Starfire Sports Complex (urheilukeskus) ...

4.5/5Wonderful! (3,411 arvostelua)

"Neighbourhood around the hotel was not so nice. Shuttle Service to airport was excellent. Rooms were clean. You could hear easily the noise from airplanes, that was a little bit taking the experience down. Excellent breakfast and staff was very friendly. Good choice, if you want to be near the ..."…"

Arvosteltu 21.4.2019

Country Inn & Suites by Radisson, Seattle-Tacoma International Airport, WA

Suositut vierailukohteet – Seattle

Space Needle
Kuva majoitusliikkeestä Space Needle

Space Needle

4.5/5(2 arvostelua)

Lähde ottamaan selvää kohteen Space Needle historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Seattle tunnetuista muistomerkistä. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaisiin teattereihin ja kauppoihin.

Pike Place Market
Kuva majoitusliikkeestä Pike Place Market

Pike Place Market

4.5/5(2 arvostelua)

Lähde ostoskierrokselle kohteeseen Pike Place Market, joka on kohteessa Seattle sijaitseva suosittu ostosalue. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita taidegallerioita ja viihdemahdollisuuksia.

Seattle Waterfront
Kuva majoitusliikkeestä Seattle  Waterfront

Seattle Waterfront

5/5(1 arvostelu)

Vie perheesi katsomaan vedenalaista elämää kohteeseen Seattle Waterfront, joka on kohteen Seattle suosituimpia nähtävyyksiä. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja maineikkaisiin taidegallerioihin.

Washington State Convention Center
Kuva majoitusliikkeestä Washington State Convention Center

Washington State Convention Center

Käy matkasi aikana tarkistamassa, mitä tapahtumia järjestetään kohteessa Seattle sijaitsevassa suositussa kongressikeskuksessa Washington State Convention Center. Käy tutustumassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

CenturyLink Field
Kuva majoitusliikkeestä CenturyLink Field

CenturyLink Field

4/5(1 arvostelu)

Vieraile kohteessa CenturyLink Field järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Seattle. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita taidegallerioita ja viihdemahdollisuuksia.

T-Mobile Park
Kuva majoitusliikkeestä T-Mobile Park

T-Mobile Park

Vieraile kohteessa T-Mobile Park järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Seattle. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen upeaa elävää musiikkia ja maineikkaita taidegallerioita.

Kohteen Seattle lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Seattle