COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Skiathos
Matkaopas

Skiathos

Pidätkö saarimaisemista ja rannoista? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi trendikäs Skiathos!

Tämän saarinäkymistä ja rannastaan tunnetun alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Megali Ammoksen ranta ja Achladieksen ranta.

Skiathos Avaton Hotel
Skiathos Avaton Hotel
4 out of 5
Megali Ammos, Skiathos
Hinta on 108 € per yö ajalle 12. heinäk. viiva 12. heinäk.
Vassiliasin ranta ja Megali Ammoksen ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Achladieksen ranta sijaitsee 2,5 kilometrin ...
4.1/5Very Good! (9 arvostelua)
Beautiful new hotel
"Completely renowated hotel as the owner of the hotel has changed. Everything is clean and atmosphere is wonderful. Staff super nice and very helpful. Pool and the restaurant are beautiful and the restaurant is not over priced serving nice snacks and dinner. Breakfast is amazing!! Rooms nicely renowated ..."

Arvosteltu 2.8.2020

Skiathos Avaton Hotel
ELIVI Skiathos
ELIVI Skiathos
5 out of 5
Koukounaries Bay, Skiathos
Hinta on 256 € per yö ajalle 25. kesäk. viiva 25. kesäk.
Mystique beach ja Koukounariesin ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kansallispuistossa sijaitsevasta lomakylästä. Little Bananan ...
4.5/5Wonderful! (100 arvostelua)
"Bellissime spiagge Hotel pulito e accogliente Moderno Contemporaneo"

Arvosteltu 18.7.2020

ELIVI Skiathos
Skiathos Princess Resort
Skiathos Princess Resort
5 out of 5
Agia Paraskevi, Skiathos, Skiathos Island
Hinta on 224 € per yö ajalle 25. kesäk. viiva 25. kesäk.
Plataniáksen ranta, Achladieksen ranta ja Koukounariesin ranta ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vromolimnos ja Marathiá Beach ...
4.2/5Very Good! (146 arvostelua)
Tyydyttävä ,ei hintaansa vastaava.
"Olemme olleet Skiathos Princess Hotellissa nyt 4 kertaa . Valitettavasti hotellin taso ei ole enää yhtä hyvä kuin ennen . Huoneen siisteys on hyvä mutta ulkoalueiden kunnossa olisi toivomisen varaa. Ravintolan henkilökunta oli ystävällistä mutta allasbaarissa ei kovikaan ammattitaitoista.Vastaanotossa ..."

Arvosteltu 24.6.2015

Skiathos Princess Resort
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Hellen Studios
Hellen Studios
3 out of 5
Megali Ammos, Skiathos Town, Skiathos, Thessalia
Hinta on 30 € per yö ajalle 25. kesäk. viiva 25. kesäk.
Papadiamantiksen talo ja Megali Ammoksen ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Achladieksen ranta sijaitsee 2,4 kilometrin ...
3.7/5Good! (18 arvostelua)
"Beds were really bad. Bed bases feel when you try to sleep. In freezer were someones food. There are also spiderwebs at corners. Our room was in basement and was very dark. Everything needs renovation."

Arvosteltu 6.7.2019

Hellen Studios
Anthena Studios
Anthena Studios
4 out of 5
Miaouli street - Downtown Skiathos, Skiathos, Thessaly
Hinta on 55 € per yö ajalle 25. kesäk. viiva 25. kesäk.
Megali Ammoksen ranta on 0,9 kilometrin ja Achladieksen ranta on 3,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lalarian uimaranta ja Koukounariesin ranta ...
4.8/5Exceptional! (19 arvostelua)
Erittäin suositeltava
"Hotellin sijainti erinomainen ja rauhallinen. Isäntäpariskunta oli erittäin ystävällinen ja avulias. Huoneiston siisteydessä ja kunnossa ei mitään moitittavaa. Yleisilme hotellissa erittäin myönteinen. Arvostelun antoi Carina, Helsinki, Finland"

Arvosteltu 25.8.2020

Anthena Studios
Azalea Studios
Azalea Studios
2 out of 5
Megali Ammos - Ftelia, Skiathos, Sporades-Magnisia
Vassiliasin ranta, Megali Ammoksen ranta ja Achladieksen ranta ovat vain 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista, josta on suora yhteys rannalle. Skiáthoksen ...
4.1/5Very Good! (33 arvostelua)
Clean, good service, perfect location
"Very clean, super friendly and very good service. Kitchen could have more tools and cutlery but all in all we were very pleased. I think this is way more than 2 star! The location is good, 2 kilometres to city centre, best beaches near. We liked our beach a lot as it’s not too crowded"

Arvosteltu 26.7.2019

Azalea Studios
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Skiathos

Kohteen Skiathos lähellä sijaitsevat kaupungit