Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Sony Center

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Sony Center. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Sony Center, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Sony Center paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Sony Center upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Sony Center? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sony Center lähellä kohdetta Sony Center. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Sony Center, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 462 majoitusliikettä kohteen Sony Center lähellä
Grand Hyatt Berlin 179 €
Grand Hyatt Berlin

Grand Hyatt Berlin

Marlene-Dietrich-Platz 2, Berliini, BE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Berlinale Palast ja Sony Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Potsdamer Platz ja Berliner Philharmonie ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Potsdamer Platzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Mandala Hotel Berlin 161 €
  The Mandala Hotel Berlin

  The Mandala Hotel Berlin

  Potsdamer Str. 3, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sony Center ja Potsdamer Platz sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Berliner Philharmonie ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Potsdamer Platzin metroasema ja Potsdamer Platzin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Ritz-Carlton, Berlin
   The Ritz-Carlton, Berlin

   The Ritz-Carlton, Berlin

   Potsdamer Platz 3, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Potsdamer Platz ja Sony Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Mall of Berlin -ostoskeskus ja Berliner Philharmonie ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Potsdamer Platzin metroasema ja Potsdamer Platzin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof 48 €
    MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

    MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

    Ella - Trebe - Straße 9, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Berlin Marriott Hotel 159 €
     Berlin Marriott Hotel

     Berlin Marriott Hotel

     Inge-Beisheim-Platz 1, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Potsdamer Platz ja Mall of Berlin -ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sony Center ja Berliner Philharmonie ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Potsdamer Platzin metroasema ja Potsdamer Platzin juna-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 48 €
      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

      Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

      Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ja Museosaari (Museumsinsel) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       fjord hotel berlin 62 €
       fjord hotel berlin

       fjord hotel berlin

       Bissingzeile 13, Berliini, BE
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berlinale Palast, Potsdamer Platz ja Berliner Philharmonie sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tempodrom ja Sony Center ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gleisdreieckin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 40 €
        MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

        MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

        Turmstrasse 25-26, Berliini
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tiergartenin puisto, Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.