Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

St. Paulin katedraali

Useista kiehtovista historiallisista kerrostumista koostuva St. Paulin katedraali on tunnelmallisessa ikivanhassa kaupungissa sijaitseva hieno hartauspaikka.

Astu sisään ylellisesti koristeltuun St. Paulin katedraaliin, joka on tärkeä kohde kaikilla Mdinan kävelykierroksilla. Usein pelkästään Mdinan katedraalina tunnetussa St. Paulin katedraalissa on kaupungin siluetin yläpuolelle kohoava raidallinen kahdeksankulmainen kupoli.

Ihaile katedraalin tyylikästä perinteistä julkisivua ympäröiviltä kapeilta kaduilta. Viehättävien kujien, vieressä sijaitsevan aukion ja puutarhojen ympäröimällä katedraalilla on ihastuttava julkisivu. Katedraalin todellinen lumous löytyy kuitenkin sen sisältä. Uskomattoman upeasti koristellut sisätilat ovat joka suunnassa täynnä kauniita yksityiskohtia. Sisätilat on koristeltu kokonaan yksityiskohtaisilla muuraustöillä, kullalla, marmorilla ja hienoilla maalauksilla. Kiinnitä huomiota holvikaarten purppuranpunaisiin kankaisiin. Tutkiskele katedraalissa kävellessäsi lattian värikkäiden marmoritiilien joukossa olevia hautakiviä, jotka on koristeltu papiston tärkeimpien jäsenten tunnuksilla.

St. Paulin katedraalin historiallinen arvo on melko vaikuttava. Legendan mukaan paikallinen hallitsija Publius otti vastaan Pyhän Paavalin, kun häntä kuljettanut alus haaksirikkoutui Maltan itärannikolla. Pyhä Paavali käännytti Publiuksen kristityksi hänen kodissaan, joka sijaitsi tällä paikalla.

Nykyinen kirkko rakennettiin 1600-luvulla paikalla aiemmin sijainneiden rakennusten tilalle arkkitehti Lorenzo Gafàn johdolla. Katedraalin rakentaminen oli suurtapahtuma Mdinalle, sillä rakennuksen tieltä oli purettava useita pienempiä katuja. Uudessa kirkossa on jäljellä pieniä vanhan kirkon yksityiskohtia, kuten freskot, sakastin ovi ja kastemalja. Erityisesti noin 900 vuotta vanha puinen ovi on nähnyt monia Mdinan vaiheita.

Ihaile katedraalin kaikkia seiniä ja myös kattopaneeleita koristavia upeita freskoja ja taideteoksia. Alttarin takana oleva valtava maalaus esittää Pyhän Paavalin kääntymystä. Sen maalannut kuuluisa taiteilija Mattia Preti on koristellut useita Maltan viehättävimmistä katedraaleista. Preti vastasi myös kupolia koristavasta taideteoksesta, joka on omistettu Pyhän Paavalin haaksirikkoutumisen muistolle.

St. Paulin katedraalilta on lyhyt matka Mdinan kahdelle muulle huippunähtävyydelle, arkkipiispan palatsille ja katedraalimuseolle. Osta yhdistelmälippu, jolla pääset sekä katedraaliin että museoon.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 394 majoitusliikettä kohteen St. Paul's Cathedral lähellä
The Xara Palace Relais & Chateaux 142 €
The Xara Palace Relais & Chateaux

The Xara Palace Relais & Chateaux

Misrah il-kunsill, Mdina, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mdina Dungeons ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Palazzo Falson Historic House Museum ja Palazzo de Piro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Palazzo Bifora
  Palazzo Bifora

  Palazzo Bifora

  Palazzo Bifora, Number 1,, Aragon Lane, Mdina
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palazzo Falson Historic House Museum ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majoitusliikkeestä. Palazzo de Piro ja Mdina Dungeons ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Maleth Inn Guest House 53 €
   Maleth Inn Guest House

   Maleth Inn Guest House

   15, Museum House, Triq tal-Muzew, Rabat, Malta
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rotunda, Blue Grotto ja Ġnejna Bay sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. Golden Bay ja Slieman lautta ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Myn Zondadari 79 €
    Myn Zondadari

    Myn Zondadari

    26 Zondadari Rabat, Rabat
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Domus Romana ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Mdina Dungeons ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Point de Vue 37 €
     Point de Vue

     Point de Vue

     Saqqajja Square, Rabat, Malta
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mdina Dungeons ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Palazzo Falson Historic House Museum ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Viehättävä Koti Aurinkoisella Kattoterassilla Rabatissa
      Viehättävä Koti Aurinkoisella Kattoterassilla Rabatissa

      Viehättävä Koti Aurinkoisella Kattoterassilla Rabatissa

      Zondadari 11, Rabat
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Domus Romana ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta loma-asunnosta. Mdina Dungeons ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       "superior - Kahden Hengen Huone - Katunäkymä" @ Casa Azzopardi 125 €
       "superior - Kahden Hengen Huone - Katunäkymä" @ Casa Azzopardi

       "superior - Kahden Hengen Huone - Katunäkymä" @ Casa Azzopardi

       75 Triq San Pawl, Rabat
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Domus Romana ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Seventynine - Flat4day Lomavuokraus
        Seventynine - Flat4day Lomavuokraus

        Seventynine - Flat4day Lomavuokraus

        79, Doni, Rabat RBT 1328, Rabat
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Domus Romana ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä loma-asunnosta. Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Collegiate Church of St. Paul's Shipwreck ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.