Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Strandbad Wannseen uimaranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Strandbad Wannseen uimaranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Strandbad Wannseen uimaranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Strandbad Wannseen uimaranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Strandbad Wannseen uimaranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Strandbad Wannseen uimaranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Strandbad Wannseen uimaranta lähellä kohdetta Strandbad Wannseen uimaranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Strandbad Wannseen uimaranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 012 majoitusliikettä kohteen Strandbad Wannseen uimaranta lähellä
JUGENDHERBERGE BERLIN - AM WANNSEE 54 €
JUGENDHERBERGE BERLIN - AM WANNSEE

JUGENDHERBERGE BERLIN - AM WANNSEE

Badeweg 1, Berliini, Berlin
   
  1.5 kautta 5.0 Tähteä

  Strandbad Wannseen uimaranta on 0,9 kilometrin päässä tästä hostellista. Griebnitzseen järvi ja Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. CityCube Berlin ja Messe Berlin ovat myös 15 kilometrin päässä. Wannseen S-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin-Wannseen asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Motel & Rasthof Grunewald 79 €
  Motel & Rasthof Grunewald

  Motel & Rasthof Grunewald

  Kronprinzessinnenweg 120, Berliini
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Strandbad Wannseen uimaranta on 1,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Griebnitzseen järvi ja Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. CityCube Berlin ja Messe Berlin ovat myös 15 kilometrin päässä. Nikolasseen S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schlachtenseen S-Bahn-asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bonverde 53 €
   Hotel Bonverde

   Hotel Bonverde

   Kronprinzessinnenweg 252, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Strandbad Wannseen uimaranta on 2,6 kilometrin ja Griebnitzseen järvi on 3,7 kilometrin päässä tästä hotellista. CityCube Berlin ja Messe Berlin ovat myös 15 kilometrin päässä. Wannseen S-Bahn-asema ja Berlin-Wannseen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pohjakerroksen Huoneisto Yhdessä Berliinin Kauneimmista Alueista Terassilla
    Pohjakerroksen Huoneisto Yhdessä Berliinin Kauneimmista Alueista Terassilla

    Pohjakerroksen Huoneisto Yhdessä Berliinin Kauneimmista Alueista Terassilla

    Bismarckstrasse 35, Berliini
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Griebnitzseen järvi on 2,7 kilometrin ja Strandbad Wannseen uimaranta on 3,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. CityCube Berlin ja Messe Berlin ovat myös 15 kilometrin päässä. Wannseen S-Bahn-asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin-Wannseen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Forest Kotiin Sauna ja oma Terassi
     Forest Kotiin Sauna ja oma Terassi

     Forest Kotiin Sauna ja oma Terassi

     Neubauernsiedlung 1, Kleinmachnow, Brandenburgin alue
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Strandbad Wannseen uimaranta, Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin) ja Filmpark Babelsberg -teemapuisto ovat 15 kilometrin päässä tästä romanttisesta mökistä. Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem) ja Griebnitzseen järvi ovat myös 15 kilometrin päässä.

      ibis Berlin Dreilinden 62 €
      ibis Berlin Dreilinden

      ibis Berlin Dreilinden

      Heinrich-Hertz-Str1, Dreilinden, Kleinmachnow, BB
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Griebnitzseen järvi on 3,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Filmpark Babelsberg -teemapuisto ja Strandbad Wannseen uimaranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin) ja Sanssoucin palatsi ovat myös 15 kilometrin päässä.

       NH Berlin Potsdam Conference Center 57 €
       NH Berlin Potsdam Conference Center

       NH Berlin Potsdam Conference Center

       Zehlendorfer Damm 190, Kleinmachnow, BB
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin), Strandbad Wannseen uimaranta ja Kasvitieteellinen puutarha (Botanischer Garten und Botanisches Museum Berlin-Dahlem) ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Filmpark Babelsberg -teemapuisto ja Griebnitzseen järvi ovat myös 15 kilometrin päässä.

        pentahotel Berlin-Potsdam
        pentahotel Berlin-Potsdam

        pentahotel Berlin-Potsdam

        Warthestrasse 20, Teltow, BB
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliinin vapaa yliopisto (Freie Universität Berlin), Dahlemin museorakennuskompleksi ja Strandbad Wannseen uimaranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Sanssoucin palatsi ovat myös 20 kilometrin päässä.