Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä kohdetta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 296 majoitusliikettä kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä
Regina Palace Hotel 146 €
Regina Palace Hotel

Regina Palace Hotel

Corso Umberto I, 29, Stresa, VB
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palazzo dei Congressi ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Des Iles Borromees 204 €
  Grand Hotel Des Iles Borromees

  Grand Hotel Des Iles Borromees

  Corso Umberto I, 67, Stresa, VB
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa La Palazzola ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA 297 €
   Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

   Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

   Via Sempione Nord 123, Stresa, VB
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata ja Piazza Borromeo ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Giardini Botanici dell'Isola Bella sijaitsee 5 kilometrin päässä. Stresan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bavenon asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Bristol 107 €
    Grand Hotel Bristol

    Grand Hotel Bristol

    C.so Umberto I, 73, Stresa, VB
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Villa La Palazzola ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Carcianon lauttaterminaali ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Milan Speranza Au Lac 108 €
     Hotel Milan Speranza Au Lac

     Hotel Milan Speranza Au Lac

     Piazza Marconi 6/9, Stresa, VB
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Villa Ducale (historiallinen rakennus) on 0,1 kilometrin ja Piazza Borromeo on 2,2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Stresa Ferry Terminal ja Palazzo dei Congressi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Primavera 77 €
      Hotel Primavera

      Hotel Primavera

      Via Cavour 39, Stresa, VB
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Ducale (historiallinen rakennus) on 0,1 kilometrin ja Piazza Borromeo on 2,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Stresa Ferry Terminal ja Palazzo dei Congressi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Royal 91 €
       Hotel Royal

       Hotel Royal

       viale Lido, 1, Stresa, VB
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa La Palazzola ja Piazza Borromeo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata ja Carcianon lauttaterminaali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Astoria 114 €
        Hotel Astoria

        Hotel Astoria

        Corso Umberto I, 31, Stresa, VB
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Palazzo dei Congressi ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.