Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä kohdetta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 866 majoitusliikettä kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä
Regina Palace Hotel 160 €
Regina Palace Hotel

Regina Palace Hotel

Corso Umberto I, 29, Stresa, VB
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palazzo dei Congressi ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Bristol 107 €
  Grand Hotel Bristol

  Grand Hotel Bristol

  C.so Umberto I, 73, Stresa, VB
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa La Palazzola ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Carcianon lauttaterminaali ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Des Iles Borromees 239 €
   Grand Hotel Des Iles Borromees

   Grand Hotel Des Iles Borromees

   Corso Umberto I, 67, Stresa, VB
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Villa La Palazzola ja Piazza Borromeo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Milan Speranza Au Lac 105 €
    Hotel Milan Speranza Au Lac

    Hotel Milan Speranza Au Lac

    Piazza Marconi 6/9, Stresa, VB
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Piazza Borromeo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Stresa Ferry Terminal ja Palazzo dei Congressi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA 399 €
     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

     Via Sempione Nord 123, Stresa, VB
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata ja Piazza Borromeo ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Giardini Botanici dell'Isola Bella sijaitsee 5 kilometrin päässä. Stresan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bavenon asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Astoria 117 €
      Hotel Astoria

      Hotel Astoria

      Corso Umberto I, 31, Stresa, VB
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Piazza Borromeo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palazzo dei Congressi ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel La Palma 195 €
       Hotel La Palma

       Hotel La Palma

       Corso Umberto I, 33, Stresa, VB
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Piazza Borromeo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stresa Ferry Terminal ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Lido La Perla Nera 130 €
        Hotel Lido La Perla Nera

        Hotel Lido La Perla Nera

        Viale Lido 15, Stresa, VB
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata ja Piazza Borromeo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Carcianon lauttaterminaali ja Isola Bella ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.