Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä kohdetta Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 456 majoitusliikettä kohteen Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata lähellä
Regina Palace Hotel 137 €
Regina Palace Hotel

Regina Palace Hotel

Corso Umberto I, 29, Stresa, VB
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palazzo dei Congressi ja Lago Maggiore sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Des Iles Borromees 214 €
  Grand Hotel Des Iles Borromees

  Grand Hotel Des Iles Borromees

  Corso Umberto I, 67, Stresa, VB
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Villa La Palazzola ja Lago Maggiore sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Palazzo dei Congressi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Royal
   Hotel Royal

   Hotel Royal

   viale Lido, 1, Stresa, VB
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Villa La Palazzola ja Lago Maggiore sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Carcianon lauttaterminaali ja Borromeon palatsi ja puutarha ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel La Palma 125 €
    Hotel La Palma

    Hotel La Palma

    Corso Umberto I, 33, Stresa, VB
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Lago Maggiore sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palazzo dei Congressi ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA
     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

     Villa e Palazzo Aminta Hotel Beauty and SPA

     Via Sempione Nord 123, Stresa, VB
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Carcianon lauttaterminaali ja Lago Maggiore ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Isola Bella ja Borromeon palatsi ja puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bavenon asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel La Fontana 80 €
      Hotel La Fontana

      Hotel La Fontana

      Via Sempione Nord, 1, Stresa, VB
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Isola Bella ja Piazza Borromeo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Parco della Villa Pallavicino ovat myös 2 kilometrin päässä. Stresan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Astoria
       Hotel Astoria

       Hotel Astoria

       Corso Umberto I, 31, Stresa, VB
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa Ducale (historiallinen rakennus) ja Lago Maggiore sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palazzo dei Congressi ja Stresa Ferry Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Lido La Perla Nera
        Hotel Lido La Perla Nera

        Hotel Lido La Perla Nera

        Viale Lido 15, Stresa, VB
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Carcianon lauttaterminaali ja Lago Maggiore sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Stresa-Alpino-Mottaronen köysirata ja Villa La Palazzola ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stresan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.