Suurmestarin palatsi

Suurmestarin palatsi johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja linna
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Ihaile upean keskiaikaisen rakennuksen torneja, portteja ja sisäpihaa ja kulje taiteen ja antiikkiesineiden täyttämissä saleissa.

Suurmestarin palatsin huoneissa on esillä kiehtova kokoelma taidetta ja antiikkiesineitä. Valtavan rakennuksen muureineen ja satulinnamaisine torneineen rakensi 1300-luvulla kristillinen sotilaallinen järjestö, Johanniittain ritarikunta.

Palatsi toimi keskiajalla ritarikunnan hallinnollisena keskuksena ja suurmestareiden asuinsijana. Suurmestarin palatsi selvisi turkkilaisten hyökkäyksestä vuonna 1522, mutta 300vuotta myöhemmin ruutiräjähdys tuhosi sen suurilta osin. Nykyinen palatsi on rekonstruktio 1900-luvun alkupuoliskolta.

Käy sisään palatsin suurelle sisäpihalle komeasta portista, jota hallitsee kaksi tornia. Alatason kaarikäytävien suojissa on roomalaisen ja hellenistisen ajan patsaita.

Palatsissa on yli 150huonetta, joista 24 on avoinna yleisölle. Alakerrassa on suuri vastaanottosali sekä musiikkihuone. Portaikon kautta pääset yläkertaan, jossa voit kurkistaa suurmestarin entisiin asuinhuoneisiin.

Monissa huoneissa on näyttelyitä, jotka esittelevät Ródoksen, Johanniittain ritarikunnan ja Dodekanesian saarten historiaa. Esillä on muun muassa 1500- ja 1600-lukujen huonekaluja, antiikkihaarniska, mattoja ja vaaseja. Voit tarkastella myös Kosin saarelta löydettyä hellenistisiä mosaiikkilattioita. Yksi kuuluisimmista on mosaiikkityö Medusasta, kreikkalaisen mytologian hirviöstä, jolla on hiusten tilalla käärmeitä. Lisäksi palatsin pienessä taidegalleriassa on esillä uskonnolllisia maalauksia italialaisilta taiteilijoilta Felice Vellanilta ja Pietro Gaudenzilta.

Suurmestarin palatsi sijaitsee Ródoksen kaupungin vanhassakaupungissa, 10minuutin kävelymatkan päässä turistisatamasta.

Suurmestarin palatsi on avoinna joka päivä varhaisesta aamusta alkuiltaan, tärkeitä juhlapäiviä lukuun ottamatta. Talvikaudella rakennus on suljettuna maanantaisin ja suljetaan muina päivinä iltapäivällä. Sisäänpääsystä peritään pieni maksu.

Suunnittele matka ja näe Suurmestarin palatsi

Bellevue On The Beach Suites
Rodos Palace Hotel
Hotel Acandia
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet


Parhaat hotellitarjoukset

Parthenon Hotel
Parthenon Hotel
2 out of 5
Anthoulas Zervou 4, Rhodes, Rhodes Island
Parthenon Hotel
Mitsis Petit Palais Beach Hotel
Mitsis Petit Palais Beach Hotel
4 out of 5