Svolvaer

Matkaopas
Pohjois-Norja joka esittää veneily, vuoret ja pieni kaupunki tai kylä

Upea, taianomainen maisema, jossa vuoret ja meri yhdistyvät, tarjoaa hienoja luontokokemuksia säästä riippumatta.

Jos vietät lomaa Pohjois-Norjassa, tee pieni viikonloppumatka Svolværin upeisiin maisemiin. Täällä voit vaikkapa kiivetä Svolværgeitalle, alueen kuuluisimmalle vuorenhuipulle. Vesimiehille on tarjolla muun muassa kalastusta ja merisafareja. Alueella on myös vilkas kulttuurielämä sekä useita museoita ja näyttelyitä.

Svolvær on vajaan 5 000 asukkaan kaupunki Våganin kunnassa Nordlandin läänissä. Vanhimmat merkit asutuksesta ovat peräisin pronssiajalta, ja alue mainitaan kirjallisissa lähteissä jo 1500-luvulla. 1900-luvun alkupuolella alue alkoi kehittyä pienestä kalastajakylästä eläväksi ja dynaamiseksi asutuskeskukseksi. Svolværin talous on perinteisesti perustunut kalastukseen, ja nykyään paikka on yksi Norjan suurimmista kalanviljelyalueista.

Svolværin matka tarjoaa paljon nähtävää. Vieraile Nordnorsk Kunstnersenterissä ja Lofoottien sotamuseossa. Ulkoilun ystävät voivat surffata Unstadissa tai kiivetä Tjeldbergtindille. Käy myös Magic Ice Barissa ihailemassa jääveistoksia.

Jos aiot Svolværin lomallasi viettää aikaa ulkosalla, pakkaa mukaan riittävästi lämpimiä vaatteita. Ilma voi olla kesälläkin viileä, erityisesti merellä. Merenrannassa on useita hienoja pyöräteitä ja vaellusreittejä, ja jos et ole kovin kylmänarka, voit käväistä uimassa meressä.

Svolværillä on oma lentokenttä, joten sinne pääsee muualta Norjasta helposti lentokoneella. Kentälle on päivittäinen lento Bodøstä, josta on yhteys useimmille Norjan suurimmille lentokentille. Hurtigrutenin alukset pysähtyvät Svolværissä päivittäin, ja taajamasta on myös bussi- ja pikaveneyhteys Bodøhön.

Loma Svolværissä tarjoaa upeita luontoelämyksiä, ja alueella saat hyvän kuvan Pohjois-Norjan kulttuurista ja taiteesta. Svolværin ja Lofoottien upeat vuoret ja merimaisema odottavat sinua!

Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
3 out of 5
Lamholmen 1, Vagan
Hinta on 122 € per yö ajalle 9. helmik. viiva 10. helmik.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,5 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...
4/5 Very Good! (722 arvostelua)
Parveke
"Hieno näkymä parvekkeelta. Tuolit vain olivat jo aikoja nähneet"

Arvosteltu 7.10.2021

Scandic Svolvær
Nordis Hotel & Suites
Nordis Hotel & Suites
3.5 out of 5
Torget 21, Vagan
Hinta on 204 € per yö ajalle 20. tammik. viiva 21. tammik.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,2 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista.
4.9/5 Exceptional! (10 arvostelua)
Superfint hotell i Svolvær
"Svært bra hotell. Høy standard, og gode romløsninger med 2 separate soverom - perfekt for at ungene kunne ligge på eget rom. Eget oppholdsrom med svært gode sofa og stoler hvor vi også kunne ha besøk. God frokost. God parkering (200kr ekstra/døgn) i garasje med heis rett opp til rommet. Av litt negativt: ..."

Arvosteltu 10.10.2021

Nordis Hotel & Suites
Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten
4 out of 5
Torget, Vagan
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 152 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,2 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ...
4.6/5 Wonderful! (308 arvostelua)
Nice hotel for good night's sleep, nothing special
"Clean and nice-looking hotel with friendly and helpful staff. Took the covid-19 situation seriously, especially when it comes to breakfast. Breakfast was good, but nothing special. Views could've been better considering the location between amazing mountain landscapes. Parking a car was a challenge ..."

Arvosteltu 21.8.2020

Thon Hotel Lofoten
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
NearTheSea kodikas huoneisto kävelymatkan päässä keskustasta
NearTheSea kodikas huoneisto kävelymatkan päässä keskustasta
Skytterveien 17, Vagan, Nordland
Hinta on 131 € per yö ajalle 23. tammik. viiva 24. tammik.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 1,7 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 2,3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. ...
5/5 Exceptional! (2 arvostelua)
Awesome!
"We stayed three nights in this comfortable, clean apartment. We were able to walk to restaurants. The owners were very responsive and kind."

Arvosteltu 27.7.2018

NearTheSea kodikas huoneisto kävelymatkan päässä keskustasta
Rorbuene Svolvær Havn
Rorbuene Svolvær Havn
3.5 out of 5
Vesteroyveien 23, Vagan, Svolvaer
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 1,6 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,9 kilometrin päässä tästä mökistä. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat ...
2/5 (1 arvostelu)
Beautiful area nice views
"No communication with owner. Totally unresponsive until arrival day. Recieved a text with code and a number to call or text if we needed anything and we never heard from the owner with several attempts to reach out."

Arvosteltu 15.7.2019

Rorbuene Svolvær Havn
3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
Vestfjordgt 72, Vagan, Nordland
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,7 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3 kilometrin päässä tästä romanttisesta huoneistohotellista. Lofoten Aquarium ...
4.5/5 Wonderful! (2 arvostelua)
great base for lofoten vacation
"very happy with this apartment a few minutes' walk from town centre with everything we needed. this is a modern apartment with streaming and www, brand new kitchen, very comfortable beds and excellent central location."

Arvosteltu 1.8.2018

3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Svolvaer

Kohteen Svolvaer lähellä sijaitsevat kaupungit