Svolvaer

Matkaopas
Pohjois-Norja joka esittää veneily, vuoret ja pieni kaupunki tai kylä

Upea, taianomainen maisema, jossa vuoret ja meri yhdistyvät, tarjoaa hienoja luontokokemuksia säästä riippumatta.

Jos vietät lomaa Pohjois-Norjassa, tee pieni viikonloppumatka Svolværin upeisiin maisemiin. Täällä voit vaikkapa kiivetä Svolværgeitalle, alueen kuuluisimmalle vuorenhuipulle. Vesimiehille on tarjolla muun muassa kalastusta ja merisafareja. Alueella on myös vilkas kulttuurielämä sekä useita museoita ja näyttelyitä.

Svolvær on vajaan 5 000 asukkaan kaupunki Våganin kunnassa Nordlandin läänissä. Vanhimmat merkit asutuksesta ovat peräisin pronssiajalta, ja alue mainitaan kirjallisissa lähteissä jo 1500-luvulla. 1900-luvun alkupuolella alue alkoi kehittyä pienestä kalastajakylästä eläväksi ja dynaamiseksi asutuskeskukseksi. Svolværin talous on perinteisesti perustunut kalastukseen, ja nykyään paikka on yksi Norjan suurimmista kalanviljelyalueista.

Svolværin matka tarjoaa paljon nähtävää. Vieraile Nordnorsk Kunstnersenterissä ja Lofoottien sotamuseossa. Ulkoilun ystävät voivat surffata Unstadissa tai kiivetä Tjeldbergtindille. Käy myös Magic Ice Barissa ihailemassa jääveistoksia.

Jos aiot Svolværin lomallasi viettää aikaa ulkosalla, pakkaa mukaan riittävästi lämpimiä vaatteita. Ilma voi olla kesälläkin viileä, erityisesti merellä. Merenrannassa on useita hienoja pyöräteitä ja vaellusreittejä, ja jos et ole kovin kylmänarka, voit käväistä uimassa meressä.

Svolværillä on oma lentokenttä, joten sinne pääsee muualta Norjasta helposti lentokoneella. Kentälle on päivittäinen lento Bodøstä, josta on yhteys useimmille Norjan suurimmille lentokentille. Hurtigrutenin alukset pysähtyvät Svolværissä päivittäin, ja taajamasta on myös bussi- ja pikaveneyhteys Bodøhön.

Loma Svolværissä tarjoaa upeita luontoelämyksiä, ja alueella saat hyvän kuvan Pohjois-Norjan kulttuurista ja taiteesta. Svolværin ja Lofoottien upeat vuoret ja merimaisema odottavat sinua!

Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
3 out of 5
Lamholmen 1, Vagan
Hinta on 119 € per yö ajalle 17. lokak. viiva 17. lokak.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,5 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...
4.1/5Very Good! (626 arvostelua)
"Excellent breakfast, but our room could have been cleaner."

Arvosteltu 12.8.2020

Scandic Svolvær
Thon Hotel Svolvær
Thon Hotel Svolvær
Avisgata 1, Vagan
Hinta on 166 € per yö ajalle 28. syysk. viiva 28. syysk.
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,1 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ...
Thon Hotel Svolvær
Scandic Vestfjord Lofoten
Scandic Vestfjord Lofoten
3 out of 5
Fiskergata 46, Svolvaer, Vagan
Svolvaergeita (kallio) on 4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin sijaitsevat 10 kilometrin ...
3.9/5Very Good! (217 arvostelua)
Wonderful breakfast, clean room and good beds
"The breakfast was wide and delicious, the best! Room was clean and beds were really nice. Also the viewes from the room were nice.Very comfortable stay! I would recommend the hotel and will return back again!"

Arvosteltu 27.8.2020

Hae hinnat
Scandic Vestfjord Lofoten
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Rorbuene Svolvær Havn
Rorbuene Svolvær Havn
3.5 out of 5
Vesteroyveien 23, Vagan, Svolvaer
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 1,6 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3,9 kilometrin päässä tästä mökistä. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat ...
Rorbuene Svolvær Havn
6 Person Holiday Home in Svolvær
6 Person Holiday Home in Svolvær
3 out of 5
SVOLVÆR, Vagan, Nordland
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 2,4 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 4,7 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ...
6 Person Holiday Home in Svolvær
3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
Vestfjordgt 72, Vagan, Nordland
Lofoten War Memorial Museum (museo) on 0,7 kilometrin ja Svolvaergeita (kallio) on 3 kilometrin päässä tästä romanttisesta huoneistohotellista. Lofoten Aquarium ...
4.5/5Wonderful! (2 arvostelua)
great base for lofoten vacation
"very happy with this apartment a few minutes' walk from town centre with everything we needed. this is a modern apartment with streaming and www, brand new kitchen, very comfortable beds and excellent central location."

Arvosteltu 1.8.2018

3 makuuhuoneen huoneisto Svolværin keskustassa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Svolvaer

Kohteen Svolvaer lähellä sijaitsevat kaupungit