Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Széchenyin aukio

Vietä iltapäivä Pécsin vilkkaalla keskusaukiolla, jonka ympärillä on kiinnostavia historiallisia rakennuksia.

Avara Széchenyin aukio on loistavat paikka aloittaa Pécsiin tutustuminen. Liity turistien ja paikallisten seuraan tällä viehättävällä aukiolla. Katsele ihmisiä ja ihaile tämän tärkeän sosiaalisen elämän ja kulttuurin keskuksen ympärillä nousevia vaikuttavia kirkkoja, museoita ja muistomerkkejä.

Näe korkea, barokkityylinen Pyhän kolminaisuuden patsas, jolla haluttiin ylistää Jumalaa ruttoepidemian päätyttyä. Tarkastele unkarilaisen sotapäällikön János Hunyadin ratsastajapatsasta, jonka kuvanveistäjä Pál Pátzy loi Hunyadin kuoleman 500-vuotispäivän kunniaksi.

Ihaile posliinista valmistettua Zsolnayn suihkulähdettä, jonka Zsolnayn tehdas lahjoitti kaupungille vuonna 1892. Kiinnitä huomiota suihkulähteen neljän härän silmiin, joiden päällysteenä oleva eosiini hohtaa monivärisenä auringonvalossa.

Vieraile aukiota ympäröivissä kiehtovissa historiallisissa ja uskonnollisissa rakennuksissa. Yksi näkyvimmistä rakennuksista on upea kaupungintalo, jonka kaunis uusbarokkijulkisivu on peräisin 1900-luvun alkupuolelta.

Toinen helposti erottuva rakennus aukion laidalla on Pasha Qasimin moskeija, jonka julkisivusta suurin osa on peräisin turkkilaisten valtakaudelta 1500-luvulla.

Pidä tauko kahvila Mecsekissä, jossa on tarjolla yli 28 jäätelömakua. Istahda sen viehättävälle terassille ja katsele aukiolla viliseviä turisteja ja paikallisia.

Käväise aukion turistipisteessä hankkimassa lisätietoja paikallisista nähtävyyksistä tai järjestämässä opastettu kävelykierros kaupunkiin. Aukiolla järjestetään usein erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, kuten syyskuussa pidettävä Pécsi Napok ‑musiikkifestivaali. Selvitä, järjestetäänkö vierailusi aikana jokin tapahtuma.

Széchenyin aukio on Pécsin keskustassa, ja siellä on helppo kulkea jalkaisin. Vain harvat aukion ympärillä olevat nähtävyydet mainostavat aukioloaikojaan, joten on parasta pyytää paikallisilta lisätietoja vierailua suunnitellessasi.

Aloita Pécsin tutkimusmatkasi tältä merkittävältä keskusaukiolta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 40 majoitusliikettä kohteen Szechenyin aukio lähellä
Hotel Palatinus City Center 40 €
Hotel Palatinus City Center

Hotel Palatinus City Center

Kiraly Utca 5, Pecs
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pécsin kansallisteatteri, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Arkeologinen museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Adele Boutique Hotel 53 €
  Adele Boutique Hotel

  Adele Boutique Hotel

  Mária u.15, Pecs
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arkeologinen museo, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Pécsin kansallisteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corso Hotel Pécs 49 €
   Corso Hotel Pécs

   Corso Hotel Pécs

   Koller U. 8, Pecs
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pecsin synagoga, Zsolnayn kulttuurikeskus ja Széchenyi tér sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pecsin katedraali sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Pécsin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Toldi Apartments 49 €
    Toldi Apartments

    Toldi Apartments

    Lyceum u. 15, Pecs
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pecsin synagoga, Pécsin kansallisteatteri ja Széchenyi tér sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Szechenyin aukio ja Gazi Kaszim Pashan moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Millennium 76 €
     Hotel Millennium

     Hotel Millennium

     Kálvária utca 58, Pecs
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vasarely Museum, Piispallinen aarrekammio ja Arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Széchenyi tér ja Szechenyin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Makar Sport & Wellness 62 €
      Hotel Makar Sport & Wellness

      Hotel Makar Sport & Wellness

      Kozepmakar Dulo 4, Pecs
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pécsin lääketieteellinen oppilaitos, Bishop’s Palace ja Tivadar Csontvary Museum 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pecsin katedraali ja Piispallinen aarrekammio ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Adele Apartments 73 €
       Adele Apartments

       Adele Apartments

       Mária utca 12., Pecs
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Arkeologinen museo, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Pécsin kansallisteatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Boutique Hotel Sopianae 49 €
        Boutique Hotel Sopianae

        Boutique Hotel Sopianae

        Felsőmalom u. 24, Pecs
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pecsin synagoga, Pécsin kansallisteatteri ja Széchenyi tér sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Szechenyin aukio ja Gazi Kaszim Pashan moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.