Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Széchenyin aukio

Vietä iltapäivä Pécsin vilkkaalla keskusaukiolla, jonka ympärillä on kiinnostavia historiallisia rakennuksia.

Avara Széchenyin aukio on loistavat paikka aloittaa Pécsiin tutustuminen. Liity turistien ja paikallisten seuraan tällä viehättävällä aukiolla. Katsele ihmisiä ja ihaile tämän tärkeän sosiaalisen elämän ja kulttuurin keskuksen ympärillä nousevia vaikuttavia kirkkoja, museoita ja muistomerkkejä.

Näe korkea, barokkityylinen Pyhän kolminaisuuden patsas, jolla haluttiin ylistää Jumalaa ruttoepidemian päätyttyä. Tarkastele unkarilaisen sotapäällikön János Hunyadin ratsastajapatsasta, jonka kuvanveistäjä Pál Pátzy loi Hunyadin kuoleman 500-vuotispäivän kunniaksi.

Ihaile posliinista valmistettua Zsolnayn suihkulähdettä, jonka Zsolnayn tehdas lahjoitti kaupungille vuonna 1892. Kiinnitä huomiota suihkulähteen neljän härän silmiin, joiden päällysteenä oleva eosiini hohtaa monivärisenä auringonvalossa.

Vieraile aukiota ympäröivissä kiehtovissa historiallisissa ja uskonnollisissa rakennuksissa. Yksi näkyvimmistä rakennuksista on upea kaupungintalo, jonka kaunis uusbarokkijulkisivu on peräisin 1900-luvun alkupuolelta.

Toinen helposti erottuva rakennus aukion laidalla on Pasha Qasimin moskeija, jonka julkisivusta suurin osa on peräisin turkkilaisten valtakaudelta 1500-luvulla.

Pidä tauko kahvila Mecsekissä, jossa on tarjolla yli 28 jäätelömakua. Istahda sen viehättävälle terassille ja katsele aukiolla viliseviä turisteja ja paikallisia.

Käväise aukion turistipisteessä hankkimassa lisätietoja paikallisista nähtävyyksistä tai järjestämässä opastettu kävelykierros kaupunkiin. Aukiolla järjestetään usein erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, kuten syyskuussa pidettävä Pécsi Napok ‑musiikkifestivaali. Selvitä, järjestetäänkö vierailusi aikana jokin tapahtuma.

Széchenyin aukio on Pécsin keskustassa, ja siellä on helppo kulkea jalkaisin. Vain harvat aukion ympärillä olevat nähtävyydet mainostavat aukioloaikojaan, joten on parasta pyytää paikallisilta lisätietoja vierailua suunnitellessasi.

Aloita Pécsin tutkimusmatkasi tältä merkittävältä keskusaukiolta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 52 majoitusliikettä kohteen Szechenyin aukio lähellä
Corso Hotel Pécs 49 €
Corso Hotel Pécs

Corso Hotel Pécs

Koller U. 8, Pecs
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pecsin synagoga, Zsolnayn kulttuurikeskus ja Széchenyi tér sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pecsin katedraali sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Pécsin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Palatinus City Center 37 €
  Hotel Palatinus City Center

  Hotel Palatinus City Center

  Kiraly Utca 5, Pecs
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pécsin kansallisteatteri, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Arkeologinen museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Adele Boutique Hotel 62 €
   Adele Boutique Hotel

   Adele Boutique Hotel

   Mária u.15, Pecs
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Arkeologinen museo, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Pécsin kansallisteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Arkadia 50 €
    Hotel Arkadia

    Hotel Arkadia

    Hunyadi János Utca 1, Pecs
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Arkeologinen museo, Széchenyi tér ja Szechenyin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gazi Kaszim Pashan moskeija ja Vasarely Museum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Makar Sport & Wellness 65 €
     Hotel Makar Sport & Wellness

     Hotel Makar Sport & Wellness

     Kozepmakar Dulo 4, Pecs
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pécsin lääketieteellinen oppilaitos, Bishop’s Palace ja Tivadar Csontvary Museum 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pecsin katedraali ja Piispallinen aarrekammio ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Laterum 58 €
      Hotel Laterum

      Hotel Laterum

      Hajnoczy Jozsef Street 37-39, Pecs
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pécsin lääketieteellinen oppilaitos on 1,7 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tivadar Csontvary Museum ja Bishop’s Palace sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pecsin katedraali ja Piispallinen aarrekammio ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hotel Millennium 76 €
       Hotel Millennium

       Hotel Millennium

       Kálvária utca 58, Pecs
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vasarely Museum, Piispallinen aarrekammio ja Arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Széchenyi tér ja Szechenyin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Boutique Hotel Sopianae 58 €
        Boutique Hotel Sopianae

        Boutique Hotel Sopianae

        Felsőmalom u. 24, Pecs
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pecsin synagoga, Pécsin kansallisteatteri ja Széchenyi tér sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Szechenyin aukio ja Gazi Kaszim Pashan moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pécsin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.