Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Teatro di San Carlo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Teatro di San Carlo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Teatro di San Carlo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Teatro di San Carlo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Teatro di San Carlo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Teatro di San Carlo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Teatro di San Carlo lähellä kohdetta Teatro di San Carlo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Teatro di San Carlo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 574 majoitusliikettä kohteen Teatro di San Carlo lähellä
Grand Hotel Santa Lucia 165 €
Grand Hotel Santa Lucia

Grand Hotel Santa Lucia

Via Partenope 46, Napoli, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Partenope ja Lungomare Caracciolo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Castel dell'Ovo ja Via Chiaia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Napoli Piazza Amedeon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Napoli Panorama 101 €
  NH Napoli Panorama

  NH Napoli Panorama

  Via Medina 70, Napoli, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nisidan saari on 10,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Toledon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Danten asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Artemisia Domus 99 €
   Artemisia Domus

   Artemisia Domus

   13 Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, Napoli
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Chiaran basilika ja Sanseveron kappelin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. San Gregorio Armenon kirkko ja Galleria Umberto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pretaloger
    Pretaloger

    Pretaloger

    Via Giuseppe Verdi 18, Napoli, NA
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Via Toledon ostoskatu, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Napoli Great View B&B 76 €
     Napoli Great View B&B

     Napoli Great View B&B

     Via Guglielmo Melisurgo 15, Napoli, NA
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Molo Beverellon satama, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kuninkaallinen palatsi ja Santa Chiaran basilika ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Eurostars Hotel Excelsior 149 €
      Eurostars Hotel Excelsior

      Eurostars Hotel Excelsior

      Via Partenope 48, Napoli, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Via Partenope ja Castel dell'Ovo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza del Plebiscito ja Lungomare Caracciolo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Decumani Hotel De Charme 99 €
       Decumani Hotel De Charme

       Decumani Hotel De Charme

       Via San Giovanni Maggiore, Pignatelli 15, Napoli, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Monastero di Santa Chiara (luostari) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin satama ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Piazza Bovio 22 45 €
        Piazza Bovio 22

        Piazza Bovio 22

        Piazza Bovio 22, Scala A Piano 2, Interno 3, Napoli
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Universita' degli Studi di Napoli Federico II, Napolin satama ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.