Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tempelhofin puisto

Lähde eväsretkelle, pyöräilemään tai katselemaan ulkoilmatapahtumia tähän julkiseksi puistoksi muutettulle entiselle lentokentälle, joka on yksi Berliinin suurimmista julkisista virkistysalueista.

Nauti raikkasta ulkoilmasta ja tilasta Tempelhofin puistossa, joka on yksi Berliinin suurimmista puistoista. Tempelhof oli vielä vuoteen 2008 asti kuuluisa lentokenttä, kunnes kaupunki osti sen ja otti sen uudelleenkäyttöön julkisena puistona. Tämä moderni kaupunkipuisto on pinta-alaltaan suurempi kuin koko Monacon valtio, ja sieltä löytyy erinomaisia lenkkipolkuja juoksemiseen, rullaluisteluun ja pyöräilyyn sekä laajoja ruohoalueita, joilla pelata pelejä tai ottaa rennosti.

Berliinin Tepelhofin lentoasema oli kuuluisa lähinnä yhtenä Berliinin ilmasillan asemista vuosina 1948-49, kun liittoutuneet toimittivat elintärkeitä tarvikkeita kaupunkiin Neuvostoliiton tekemän saarron aikana. Harvemmin tiedossa on kuitenkin se, että ennen lentokentän rakentamista 1920-luvulla, Tempelhofin kenttä oli virkistyalue ja armeijan paraatipaikka.

Jätä Berliinin kiire ja vilinä taaksesi hetkeksi ja rentoudu tällä 360 hehtaarin valtavalla puistolla. Sen vihreillä kentillä ja suurilla nurmialueilla riittää tilaa sekä temmeltämiseen että rentoutumiseen. Lennätä leijaa tuulisella säällä, nauti eväsretkestä aurinkoisena päivänä tai suuntaa puiston koirapuistoon, jossa lemmikit saavat juosta vapaasti.

Käy katsomassa Tempelhofin suurta kalkkikivistä terminaalirakennusta ja kolmannen valtakunnan maamerkkiä, jossa pakkotyöläiset tekivät aseita natseille toisen maailmansodan aikana. Tämä vanha lentokenttärakennus on nykyisin mukavammassa käytössä, sillä siellä järjestetään monimuotoisia kulttuuritapahtumia aina muotinäytöksistä konsertteihin ja messuihin. Terminaalirakennukseen on sisäänpääsymaksu, ja tarjolla on myös opastettuja kierroksia. Kierrokset järjestetään keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin, ja ne kestävät keskimäärin kaksi tuntia.

Pääset Tempelhofin puistolle Berliini metrolla jäämällä pois Paradestraßen asemalla, joka jää puiston länsipuolelle, tai matkusta S-Bahnilla Hermannstraßen asemalle, joka sijaitsee puiston eteläpuolella. Puistoon on kolme sisäänpääsyä, Columbiadamm, Tempelhofer Damm ja Oderstraße. Tulosta itsellesi kartta etukäteen, jotta et eksy Tempelhofin puiston kiemuraisilla poluilla.


Alueen Tempelhofin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 198 majoitusliikettä kohteen Tempelhofin puisto lähellä
Hotel Berlin, Berlin 76 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday-Apartment Traumberg Flats 117 €
  Holiday-Apartment Traumberg Flats

  Holiday-Apartment Traumberg Flats

  Fedicinstrasse 44, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Diplomatenviertel ja Columbiahalle sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Platz der Luftbrücken metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 45 €
   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

   Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Diplomatenviertel ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Berlin Potsdamer Platz 68 €
    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Scandic Berlin Potsdamer Platz

    Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     OYO Hotel Matzbach 71 €
     OYO Hotel Matzbach

     OYO Hotel Matzbach

     Marheinekeplatz 15, Berliini, Berlin
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Gneisenaustraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Südsternin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin 93 €
      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Mehringdamm 57, Berliini, BE
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Diplomatenviertel, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Columbiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Transit Berlin 69 €
       Hotel Transit Berlin

       Hotel Transit Berlin

       Hagelberger Str. 53-54, Berliini
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa
        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa

        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa

        Riemannstraße 5, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Gneisenaustraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.