Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tempelhofin puisto

Lähde eväsretkelle, pyöräilemään tai katselemaan ulkoilmatapahtumia tähän julkiseksi puistoksi muutettulle entiselle lentokentälle, joka on yksi Berliinin suurimmista julkisista virkistysalueista.

Nauti raikkasta ulkoilmasta ja tilasta Tempelhofin puistossa, joka on yksi Berliinin suurimmista puistoista. Tempelhof oli vielä vuoteen 2008 asti kuuluisa lentokenttä, kunnes kaupunki osti sen ja otti sen uudelleenkäyttöön julkisena puistona. Tämä moderni kaupunkipuisto on pinta-alaltaan suurempi kuin koko Monacon valtio, ja sieltä löytyy erinomaisia lenkkipolkuja juoksemiseen, rullaluisteluun ja pyöräilyyn sekä laajoja ruohoalueita, joilla pelata pelejä tai ottaa rennosti.

Berliinin Tepelhofin lentoasema oli kuuluisa lähinnä yhtenä Berliinin ilmasillan asemista vuosina 1948-49, kun liittoutuneet toimittivat elintärkeitä tarvikkeita kaupunkiin Neuvostoliiton tekemän saarron aikana. Harvemmin tiedossa on kuitenkin se, että ennen lentokentän rakentamista 1920-luvulla, Tempelhofin kenttä oli virkistyalue ja armeijan paraatipaikka.

Jätä Berliinin kiire ja vilinä taaksesi hetkeksi ja rentoudu tällä 360 hehtaarin valtavalla puistolla. Sen vihreillä kentillä ja suurilla nurmialueilla riittää tilaa sekä temmeltämiseen että rentoutumiseen. Lennätä leijaa tuulisella säällä, nauti eväsretkestä aurinkoisena päivänä tai suuntaa puiston koirapuistoon, jossa lemmikit saavat juosta vapaasti.

Käy katsomassa Tempelhofin suurta kalkkikivistä terminaalirakennusta ja kolmannen valtakunnan maamerkkiä, jossa pakkotyöläiset tekivät aseita natseille toisen maailmansodan aikana. Tämä vanha lentokenttärakennus on nykyisin mukavammassa käytössä, sillä siellä järjestetään monimuotoisia kulttuuritapahtumia aina muotinäytöksistä konsertteihin ja messuihin. Terminaalirakennukseen on sisäänpääsymaksu, ja tarjolla on myös opastettuja kierroksia. Kierrokset järjestetään keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin, ja ne kestävät keskimäärin kaksi tuntia.

Pääset Tempelhofin puistolle Berliini metrolla jäämällä pois Paradestraßen asemalla, joka jää puiston länsipuolelle, tai matkusta S-Bahnilla Hermannstraßen asemalle, joka sijaitsee puiston eteläpuolella. Puistoon on kolme sisäänpääsyä, Columbiadamm, Tempelhofer Damm ja Oderstraße. Tulosta itsellesi kartta etukäteen, jotta et eksy Tempelhofin puiston kiemuraisilla poluilla.


Alueen Tempelhofin puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 117 majoitusliikettä kohteen Tempelhofin puisto lähellä
Hotel Berlin, Berlin 69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday-Apartment Traumberg Flats 105 €
  Holiday-Apartment Traumberg Flats

  Holiday-Apartment Traumberg Flats

  Fedicinstrasse 44, Berliini
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Columbiahalle, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Checkpoint Charlie ja Tempodrom ovat myös 3 kilometrin päässä. Platz der Luftbrücken metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Berlin Potsdamer Platz
   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    OYO Hotel Matzbach 52 €
    OYO Hotel Matzbach

    OYO Hotel Matzbach

    Marheinekeplatz 15, Berliini, Berlin
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Gneisenaustraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Südsternin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 49 €
     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

     Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

     Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin 77 €
      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Hotel Sarotti-Höfe Berlin

      Mehringdamm 57, Berliini, BE
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin), Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Columbiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Transit Berlin 69 €
       Hotel Transit Berlin

       Hotel Transit Berlin

       Hagelberger Str. 53-54, Berliini
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa
        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa

        Moderni Huoneisto Berliinissä, Kreuzbergin Vilkkaassa Keskustassa

        Riemannstraße 5, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Gneisenaustraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.