Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Terme Tettuccio

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Terme Tettuccio. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Terme Tettuccio, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Terme Tettuccio paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Terme Tettuccio upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Terme Tettuccio? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Terme Tettuccio lähellä kohdetta Terme Tettuccio. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Terme Tettuccio, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 715 majoitusliikettä kohteen Terme Tettuccio lähellä
Grand Hotel Tettuccio 49 €
Grand Hotel Tettuccio

Grand Hotel Tettuccio

Via Giuseppe Verdi 74, Montecatini Terme, PT
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Terme Excelsior, Montecatinin kylpylä ja Terme Tettuccio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Funikulaarirata ja San Domenico ovat myös 15 kilometrin päässä. Montecatini Centron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mediterraneo 47 €
  Mediterraneo

  Mediterraneo

  Via Baragiola 1, Montecatini Terme, PT
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Montecatinin kokouskeskus, La Torretta Tennis Club ja Haltijoiden ja mennikäisten metsän minigolf ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Terme Excelsior ja Leopoldinen kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Vittoria
   Grand Hotel Vittoria

   Grand Hotel Vittoria

   Via Della Libertà 2, Montecatini Terme
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Montecatinin kokouskeskus, Terme Excelsior ja Leopoldinen kylpylä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Montecatinin kylpylä ja La Torretta Tennis Club ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    LHP Hotel Montecatini Palace & SPA 236 €
    LHP Hotel Montecatini Palace & SPA

    LHP Hotel Montecatini Palace & SPA

    Viale Giacomo Puccini 20, Montecatini Terme, PT
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Montecatinin kokouskeskus, Terme Excelsior ja Leopoldinen kylpylä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Montecatinin kylpylä ja La Torretta Tennis Club ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Manzoni 69 €
     Hotel Manzoni

     Hotel Manzoni

     Viale Manzoni ,28, Montecatini Terme
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Terme Excelsior, Leopoldinen kylpylä ja Montecatinin kylpylä ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Funikulaarirata ja Piazza del Popolon aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Francia & Quirinale
      Grand Hotel Francia & Quirinale

      Grand Hotel Francia & Quirinale

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Montecatinin kokouskeskus, Montecatinin kylpylä ja Terme Excelsior sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Piazza del Popolon aukio ja Leopoldinen kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Boston 48 €
       Boston

       Boston

       Viale Bicchierai 16/20, Montecatini Terme, PT
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piazza del Popolon aukio, Montecatinin kylpylä ja Terme Excelsior sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Montecatinin kokouskeskus ja Leopoldinen kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Panoramic 57 €
        Grand Hotel Panoramic

        Grand Hotel Panoramic

        Viale Bustichini 65, Montecatini Terme, PT
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Funikulaarirata, Haltijoiden ja mennikäisten metsän minigolf ja La Torretta Tennis Club sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Terme Tettuccio ja Leopoldinen kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Montecatini Centron asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montecatini Terme Monsummanon asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.