Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

The Lowry

Tämä veden äärellä sijaitseva taidekeskus on saanut nimensä kuuluisalta isobritannialaiselta taiteilijalta, ja siellä on tarjolla paljon erilaista viihdettä, kuten taidenäyttelyitä, näytelmiä ja konsertteja.

The Lowry on Manchesterin tärkein taide- ja viihdekeskus, jossa voit nauttia kaupungin kulttuurisesta energiasta. Tutustu nykytaiteen näyttelyihin ja nauti balettiesityksistä, näytelmistä, oopperasta ja konserteista saman katon alla. Keskuksessa on kaksi teatteria, esittävän taiteen studio ja laaja galleriatila.

The Lowryn huomiota herättävimpiä piirteitä on sen upea arkkitehtuuri. Ruostumattomasta teräksestä ja lasista valmistettu rakennus sijaitsee Manchesterin kanavan rannalla, ja se muistuttaa muodoltaan venettä. Sisältä rakennus on hyvin värikäs: oranssit portaat, violetit seinät ja siniset lattiat. Keskuksen sijainti tarjoaa myös loistavan näköalan kanavalle. Kävelytie yhdistää teattereiden aulat ja galleriatilat ja tarjoaa kauniin näkymän veden ylle.

Keskus on nimetty edesmenneen Laurence Stephen (L.S.) Lowryn mukaan. Taiteilija tunnettiin teollisen Luoteis-Englannin kuvauksistaan. Keskuksen pysyvässä näyttelyssä on yli 400 piirrosta ja maalausta taiteilijan uran kaikilta vaiheilta. Keskukseen on vapaa pääsy. Voit myös katsoa 20 minuutin mittaisen Meet Mr. Lowry ‑elokuvan, joka kertoo taiteilijan elämästä. Taiteilijasta kerrotaan myös kymmenen minuutin mittaisilla esittelypuheilla.

The Lowry tarjoaa aktiviteetteja myös lapsille. Lookout-aktiviteettikeskuksessa lapset voivat leikkiä, lukea ja luoda omia mestariteoksiaan. Lisäksi teattereissa on tarjolla koko perheen esityksiä ympäri vuoden. Ilmaisella taide-etsiväpolulla voit seurata kuvavihjeitä, joiden kautta perheen pienimmät voivat tutustua näyttelyyn hauskalla tavalla.

Salford Quaysissa sijaitsevaan The Lowryyn on helppo saapua raitiovaunulla, junalla tai bussilla. Jos matkustat autolla, keskukseen on kymmenen minuutin ajomatka keskustasta. Lowry Outlet Mall tarjoaa pysäköintialueen.

The Lowry on avoinna päivittäin, mutta gallerioilla ja teattereilla on omat aukioloaikansa. Keskuksen verkkosivustolta löydät lisätietoja aukioloajoista.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 269 majoitusliikettä kohteen The Lowry Art and Entertainment lähellä
INNSiDE by Melia Manchester 65 €
INNSiDE by Melia Manchester

INNSiDE by Melia Manchester

1 First Street, Manchester, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Deansgate Locks ja Bridgewater Hall sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Manchester Palace Theatre ja Deansgate ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Deansgate-Castlefieldin raitiovaunupysäkki ja Manchester Deansgaten asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Quay Apartments 73 €
  Quay Apartments

  Quay Apartments

  250 The Quays, Salford, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Old Trafford ja Salfordin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Anchoragen raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Harbour Cityn raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel 66 €
   Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

   Manchester Marriott Victoria & Albert Hotel

   Water Street, Manchester, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Science and Industry Museum, The Gay Village ja Manchester Arena sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. National Football Museum ja Manchester Arndale ovat myös 2 kilometrin päässä. Salford Centralin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Deansgate-Castlefieldin raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays 57 €
    Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays

    Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays

    Waterfront Quay, Salford Quays, Salford, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. Salford Quaysin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Anchoragen raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Manchester-Media City UK 68 €
     Holiday Inn Manchester-Media City UK

     Holiday Inn Manchester-Media City UK

     White Mediacity, Salford, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      MediaCityUK ja Salford Quays sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. Broadwayn raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Luxury 1 Makuuhuoneen Huoneisto Media Cityssä, Salford Quayssa 112 €
      Luxury 1 Makuuhuoneen Huoneisto Media Cityssä, Salford Quayssa

      Luxury 1 Makuuhuoneen Huoneisto Media Cityssä, Salford Quayssa

      9 Michigan Ave, Salford, ENG
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Old Trafford ja Salfordin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Harbour Cityn raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Heart Apartments @ Mediacity UK
       The Heart Apartments @ Mediacity UK

       The Heart Apartments @ Mediacity UK

       Salford Quays, Salford, ENG
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Broadwayn raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        X1 Media City Tower II
        X1 Media City Tower II

        X1 Media City Tower II

        Apartment 411, Michigan Point Tower B, Salford, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. Broadwayn raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Harbour Cityn raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.