Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

The Lowry

Tämä veden äärellä sijaitseva taidekeskus on saanut nimensä kuuluisalta isobritannialaiselta taiteilijalta, ja siellä on tarjolla paljon erilaista viihdettä, kuten taidenäyttelyitä, näytelmiä ja konsertteja.

The Lowry on Manchesterin tärkein taide- ja viihdekeskus, jossa voit nauttia kaupungin kulttuurisesta energiasta. Tutustu nykytaiteen näyttelyihin ja nauti balettiesityksistä, näytelmistä, oopperasta ja konserteista saman katon alla. Keskuksessa on kaksi teatteria, esittävän taiteen studio ja laaja galleriatila.

The Lowryn huomiota herättävimpiä piirteitä on sen upea arkkitehtuuri. Ruostumattomasta teräksestä ja lasista valmistettu rakennus sijaitsee Manchesterin kanavan rannalla, ja se muistuttaa muodoltaan venettä. Sisältä rakennus on hyvin värikäs: oranssit portaat, violetit seinät ja siniset lattiat. Keskuksen sijainti tarjoaa myös loistavan näköalan kanavalle. Kävelytie yhdistää teattereiden aulat ja galleriatilat ja tarjoaa kauniin näkymän veden ylle.

Keskus on nimetty edesmenneen Laurence Stephen (L.S.) Lowryn mukaan. Taiteilija tunnettiin teollisen Luoteis-Englannin kuvauksistaan. Keskuksen pysyvässä näyttelyssä on yli 400 piirrosta ja maalausta taiteilijan uran kaikilta vaiheilta. Keskukseen on vapaa pääsy. Voit myös katsoa 20 minuutin mittaisen Meet Mr. Lowry ‑elokuvan, joka kertoo taiteilijan elämästä. Taiteilijasta kerrotaan myös kymmenen minuutin mittaisilla esittelypuheilla.

The Lowry tarjoaa aktiviteetteja myös lapsille. Lookout-aktiviteettikeskuksessa lapset voivat leikkiä, lukea ja luoda omia mestariteoksiaan. Lisäksi teattereissa on tarjolla koko perheen esityksiä ympäri vuoden. Ilmaisella taide-etsiväpolulla voit seurata kuvavihjeitä, joiden kautta perheen pienimmät voivat tutustua näyttelyyn hauskalla tavalla.

Salford Quaysissa sijaitsevaan The Lowryyn on helppo saapua raitiovaunulla, junalla tai bussilla. Jos matkustat autolla, keskukseen on kymmenen minuutin ajomatka keskustasta. Lowry Outlet Mall tarjoaa pysäköintialueen.

The Lowry on avoinna päivittäin, mutta gallerioilla ja teattereilla on omat aukioloaikansa. Keskuksen verkkosivustolta löydät lisätietoja aukioloajoista.


Alueen The Lowry Art and Entertainment opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 295 majoitusliikettä kohteen The Lowry Art and Entertainment lähellä
ibis budget Manchester Salford Quays 35 €
ibis budget Manchester Salford Quays

ibis budget Manchester Salford Quays

19 Trafford Road, Salford, Englanti
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Salford Quays ja Old Trafford sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Old Traffordin krikettikenttä ja MediaCityUK ovat myös 2 kilometrin päässä. Exchange Quayn raitiovaunupysäkki ja Salford Quaysin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Macdonald Manchester Hotel & Spa 85 €
  Macdonald Manchester Hotel & Spa

  Macdonald Manchester Hotel & Spa

  London Road, Manchester, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Canal Street ja The Gay Village sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. O2 Apollo Manchester ja Piccadilly Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Picadillyn juna-asema ja Manchester Piccadillyn asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays 47 €
   Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays

   Holiday Inn Express Manchester - Salford Quays

   Waterfront Quay, Salford Quays, Salford, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. Salford Quaysin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Anchoragen raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel by Marriott, Manchester Salford Quays 70 €
    AC Hotel by Marriott, Manchester Salford Quays

    AC Hotel by Marriott, Manchester Salford Quays

    17-19 Trafford Road, Salford Quays, Salford, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ordsall Hall, Salford Quays ja Old Trafford sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. MediaCityUK ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 2 kilometrin päässä. Salford Quaysin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Exchange Quayn raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Manchester-Media City UK 86 €
     Holiday Inn Manchester-Media City UK

     Holiday Inn Manchester-Media City UK

     White Mediacity, Salford, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      MediaCityUK ja Salford Quays sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. Broadwayn raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Football, Old Trafford, a Tribute Portfolio Hotel 74 €
      Hotel Football, Old Trafford, a Tribute Portfolio Hotel

      Hotel Football, Old Trafford, a Tribute Portfolio Hotel

      99 Sir Matt Busby Way, Manchester, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Old Trafford, Salford Quays ja Old Traffordin krikettikenttä sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. MediaCityUK ja Deansgate ovat myös 3 kilometrin päässä. Manchester United Football Ground Station sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Exchange Quayn raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Contemporary 1 Bed Apartment Media City
       Contemporary 1 Bed Apartment Media City

       Contemporary 1 Bed Apartment Media City

       Apartment 1609, Tower B, X1 Media City, Salford, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Old Trafford ja Salfordin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Harbour Cityn raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        TheHeart Apartments by BridgeStreet
        TheHeart Apartments by BridgeStreet

        TheHeart Apartments by BridgeStreet

        Blue, MediaCityUK, Salford, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Salford Quays ja MediaCityUK sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Old Trafford ja Old Traffordin krikettikenttä ovat myös 3 kilometrin päässä. MediaCityUK:n raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Broadwayn raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.