Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kierros Torstraßella kannattaa lisätä osaksi lomaohjelmaa

Vaikka Torstraße ei ole Berliinin perinteisimpiä bilealueita, siitä on nopeasti kehittymässä Mitten kaupunginosan tärkein ravintola- ja baarikatu.

Torstraße Mitten kaupunginosassa Berliinissä ei ensi näkemältä vaikuta vilkkaalta yöelämän keskukselta, vaikka se täyttyykin iltaisin juhlijoista. Mitten ja Prenzlauer Bergin kaupunginosat erottava vilkas katu on päiväsaikaan monien suosima shoppailukohde, josta löytyy useita Euroopan kiinnostavimpiin kuuluvia putiikkeja. Pitkä osa leveästä Torstraßesta muodostuu kahdesta vierekkäin kulkevasta kadusta. Niitä reunustavat viehättävät asuinkerrostalot, joiden pohjakerroksista löytyy lukuisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Jos satut paikalle illalla, kadulla vilisee ihmisiä, jotka pysähtyvät aperitiiville tai jäävät illalliselle tai muutamalle drinkille kadun rentoihin baareihin.

Torstraße ei ole ainoastaan hyvä ruokailu- ja bailauspaikka: alue tunnetaan myös kulttuurielämästään, ja sieltä löytyy paljon pieniä gallerioita ja taidekeskuksia. Jos poikkeat Torstraßelta Augustsraßelle, voit vierailla KW Institute for Contemporary Artin taidekeskuksessa, joka on yksi Berliinin tärkeimmistä modernin taiteen gallerioista.

Kivenheiton päässä sijaitsee myös Volksbühnen teatteri, joka on yksi Berliinin mielenkiintoisimmista esittävän taiteen keskuksista. Voit käydä katsomassa yhden teatterin innovatiivisista esityksistä. Ota muutama kuva rakennuksen vaikuttavasta julkisivusta ja Rosa-Luxemburg-Platzin aukiosta ennen sisään astumista.

Torstraßella kannattaa käydä kesäkuun alussa, jolloin alueella järjestetään Torstraßen Festival. Viikonlopun mittaisilla musiikkifestivaaleilla esiintyy nousevia berliiniläisiä muusikoita sekä tunnettuja eurooppalaisia ja kansainvälisiä artisteja. Tapahtumia järjestetään useissa eri kohteissa Torstraßen alueella. Yksi niistä on ACUD-kulttuurikeskus, jonka tiloissa toimii muun muassa Berlin Community Radio -radioasema.

Rosenthaler Platzin aukion ympärillä on lukemattomia baareja, joista useat ovat auki aamuvarhaiseen asti. Kun vietät iltaa alueella, voit pysähtyä kuuntelemaan elävää musiikkia pubeihin tai baareihin tai istahtaa nauttimaan lasillisen saksalaista viiniä yhteen viinibaareista. Jos olet liikenteessä viikonlopulla, pääset palaamaan majapaikkaasi kätevästi junalla, joita kulkee läpi yön.

Torstraßelle pääsee useilla eri kaupunkijunilla ja metroilla. Katua pitkin kulkee myös raitiovaunulinja. Torstraßea ympäröivään alueeseen kannattaa tutustua jalan, jolloin pystyt helposti poikkeamaan kadunvarsia koristaviin putiikkeihin ja baareihin.


Alueen Torstraße opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 162 majoitusliikettä kohteen Torstraße lähellä
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 89 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Circus Hostel 45 €
  The Circus Hostel

  The Circus Hostel

  Weinbergsweg 1a, Berliini, BE
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Torstraße ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Friedrichstraße ja Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rosenthaler Platzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Hotel, Berlin 118 €
   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Berlin, Berlin 72 €
    Hotel Berlin, Berlin

    Hotel Berlin, Berlin

    Lützowplatz 17, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     easyHotel Berlin Hackescher Markt 45 €
     easyHotel Berlin Hackescher Markt

     easyHotel Berlin Hackescher Markt

     Rosenthaler Strasse 69, Berliini, BE
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Torstraße ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Friedrichstraße ja Museosaari (Museumsinsel) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rosenthaler Platzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel AMANO Berlin 66 €
      Hotel AMANO Berlin

      Hotel AMANO Berlin

      Auguststrasse 43, Berliini, BE
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Torstraße ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Friedrichstraße ja Museosaari (Museumsinsel) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rosenthaler Platzin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apartments Rosenthal Residence 119 €
       Apartments Rosenthal Residence

       Apartments Rosenthal Residence

       Rosenthaler Str. 71, Berliini, BE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Torstraße ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Friedrichstraße ja Berliinin muurin muistomerkki (Gedenkstätte Berliner Mauer) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rosenthaler Platzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Weinmeisterstraßen metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Meliá Berlin 110 €
        Meliá Berlin

        Meliá Berlin

        Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.