Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Mahtava pakettiloma trooppisessa Pohjois-Queenslandissa

Näe maapallon suurin elävä rakennelma, bongaa krokotiileja, ui vesiputouksissa ja patikoi upeassa sademetsässä Australian trooppisessa Pohjois-Queenslandissa.  

Matkalla trooppisessa Pohjois-Queenslandissa voit nauttia elämäsi upeimmasta sukelluksesta avaruuteen asti näkyvällä 2 300 kilometriä pitkällä Isolla valliriutalla. Agincourtin riutta lähellä Port Douglasia on mahtava valinta ensimmäiseksi kohteeksi. Sen alueella on 16 sukelluspaikkaa ja merenalaista luolaa. Isolle valliriutalle kulkevat alukset liikennöivät Cairnsista, Port Douglasista, Cape Tribulationista ja Mission Beachilta. Vietä päivä sukellellen ja snorklaillen barrakudien, riutan värikkäiden kalojen, kilpikonnien ja haiden keskellä. Katsele mereneläviä mukavasti Reefworldin ponttonin lasipohjan läpi.

Ihaile australialaisia eläimiä koaloista ja krokotiileistä perhosiin monilla rauhoitusalueilla trooppisen Pohjois-Queenslandin suurimman kaupungin Cairnsin ympäristössä. Hartley’s Crocodile Adventures, Australian Butterfly Sanctuary, Birdworld Kuranda ja Cairns ZOOM & Wildlife Dome tarjoavat mahdollisuuden tutustua Australian ainutlaatuisiin kasveihin ja eläimiin. Pakene Cairnsin hellettä Esplanade Lagooniin tai Sugarworld Waterparkiin. Lähde Cairnsista aboriginaalioppaan johtamalle opastetulle kierrokselle muinaisille kalliotaideteoksille, jotka sijaitsevat Hope Valessa ja Laurajoella Cape Yorkin niemimaalla.

Lännessä sijaitseva Gulf Savannahin alue on yhdistelmä takamaiden metsiä, jokia, kosteikkoja ja historiallisia kullankaivajien kaupunkeja, jotka sijaitsevat Australian Kordillieerien ja Pohjoisterritorion välissä. Tutustu Undaran maanalaisiin laavatunneleihin ja kullankaivuun historiaan Golden Gate Mining and Town Complexissa lähellä Croydenia. Kalasta barramundeja kosteikoilta ja joesta lähellä Karumbaa.

Lahden eteläpuolella ja sisämaassa sijaitsevat Atherton Tablelandin alueen sademetsäkaupungit. Alueella sijaitsevassa Butterfly Sanctuary Kurandassa voit ihailla sademetsässä vapaana lentävää 1 500 perhosta. Nauti monista kauniista vesiputouksista ja barramundeja kuhisevista järvistä, jotka ovat kalastajien suosiossa.

Trooppisessa Pohjois-Queenslandissa sijaitsevan Atherton Tablelandin alueen kullankaivuuleireille tuli aikoinaan töihin lukuisia kiinalaisia. Voit perehtyä heidän historiaansa ja aineelliseen kulttuuriinsa Atherton Chinatown Museum and Templessä

Nauti Queenslandin auringonpaisteesta lähtemällä halvalle matkalle trooppisen Pohjois-Queenslandin monimuotoisiin ja kauniisiin maisemiin. Parhaita ajankohtia viikonloppulomalle trooppisessa Pohjois-Queenslandissa ovat syksy ja kevät, kun taas sateista kesää kannattaa välttää.


Alueen Trooppinen Pohjois-Queensland opas


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 070 majoitusliikettä kohteessa Trooppinen Pohjois-Queensland
Shangri-La Hotel, The Marina 108 €
Arvosteltu 28.1.2019
Katso tiedot
 
Shangri-La Hotel, The Marina

Shangri-La Hotel, The Marina

Pierpoint Road, Cairns, QLD
   
  4,4/5
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotelli oli Ok, mutta aamiaisella henkilökunnan käytös todella töykeää ja ylimielistä (tarjoilija).

  Madison Plaza Townsville 46 €
  Arvosteltu 4.7.2018
  Katso tiedot
   
  Madison Plaza Townsville

  Madison Plaza Townsville

  409 Flinders St., Corner Of Stanley And Flinders St., Townsville, QLD
    
   3,9/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ihana reissu kahdestaan puolisoni kanssa, haluttiin rentoutua ja se onnistui tässä hotellissa hyvin. Henkilökunta ystävällinen ja tuli vastaan tarvittaessa. Menisin uudelleen. Huone siisti, viihtyisä ja tarpeeksi rauhallinen.

   Rydges Plaza Cairns 70 €
   Arvosteltu 14.7.2012
   Katso tiedot
    
   Rydges Plaza Cairns

   Rydges Plaza Cairns

   Corner Grafton And Spence Streets, Cairns, QLD
     
    3,5/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotellin sijainti hyvä sataman ja päärautatieaseman välissä. Perushuone, hyvin pienellä parveekkeella. Parvekkeen kaide oli sellainen, että ei uskaltanut nojata. Lattiassa isoja tahroja, käytävällä homemainen haju ja parvekkeella tupakan tumppeja. Kylpyhuone ja ilmastointi (ei liian kylmä eikä kuuma) ...

    Pacific Hotel Cairns 83 €
    Arvosteltu 27.10.2018
    Katso tiedot
     
    Pacific Hotel Cairns

    Pacific Hotel Cairns

    Corner Esplanade And Spence Street, Cairns, QLD
      
     4,3/5
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kiva hotelli upealla näköalalla. Hotelli itsessään ja huoneet ovat jo nähneet ikää, mutta hyvä hotelli kokonaisuudessaan. Aamupala oli kattava ja gluteenittomasta leivästä lisä plussa.

     Rydges Esplanade Resort Cairns 76 €
     Arvosteltu 12.1.2020
     Katso tiedot
      
     Rydges Esplanade Resort Cairns

     Rydges Esplanade Resort Cairns

     209-217 Abbott Street, Cairns North, QLD
       
      4,1/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Great staff Really appreciated the service of the gentleman who assisted us when we arrived very jet lagged. Very clean Great view Thank you

      Novotel Cairns Oasis Resort 97 €
      Arvosteltu 2.1.2019
      Katso tiedot
       
      Novotel Cairns Oasis Resort

      Novotel Cairns Oasis Resort

      122 Lake St, Cairns, QLD
        
       4,0/5
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Great location near beach, shops and restaurants. Breakfast was good and pool was great. Rooms are dated and need upgrade. Travel agency services proided in-house, very convenient!

       Hilton Cairns 94 €
       Arvosteltu 16.5.2018
       Katso tiedot
        
       Hilton Cairns

       Hilton Cairns

       34 Esplanade, Cairns, QLD
         
        4,3/5
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viikko crainsissa majoittuen Executive puolella ja nauttien loungen palveluista. Loungessa oli tarjolla pientä naposteltavaa suolaista ja makeaa sekä virvokkeita. Sijainnin puolesta hotelli oli hyvällä paikalla keskustan palvleuiden ja ranta ravintoloiden vieressä. Auton kanssa liikkuminen oli helppoa ...

        Sheraton Grand Mirage Resort, Port Douglas 128 €
        Arvosteltu 16.1.2020
        Katso tiedot
         
        Sheraton Grand Mirage Resort, Port Douglas

        Sheraton Grand Mirage Resort, Port Douglas

        Port Douglas Road, Port Douglas, QLD
          
         4,4/5
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Excellent resort and location. Thoroughly recommend it to anyone who wants a high quality hotel close to the beach and with great food and facilities.