Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Australiassa, Uudessa-Seelannissa tai eteläisellä Tyynellämerellä – rantoja, viiniä ja paratiisisaaria

Nauti näiden saarivaltioiden rannoista, vuorista, viineistä, trooppisista sademetsistä, eriskummallisista eläimistä ja kauniista säästä.

Matkusta eteläiselle pallonpuoliskolle Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja eteläiselle Tyynellemerelle ja nauti upeista rannoista, metsäisistä syrjäseuduista ja polynesialaisista kulttuureista. 

Australia on valtava maa, jossa on hienostuneita kaupunkeja ja kauniita maisemia. Australian etelärannikolla kulkeva Great Ocean Road on kuuluisa maisemareitti. Käy Australian-matkalla Bells Beachilla, jossa järjestetään surffauksen World Championship Tourin osakilpailu. 

Aja eteenpäin 12 apostoliksi kutsutuille luonnollisille kalliomuodostelmille, jotka kohoavat vaikuttavalla tavalla merestä. Melbournessa voit katsoa kriketti- ja rugbyotteluita, käydä kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa ja maistella Yarra Valleyn viinejä. 

Jatka pohjoiseen Australian pääkaupunkiin Canberraan, jossa voit ihailla vaikuttavia hallintorakennuksia, muistomerkkejä ja gallerioita. Hieman kauempana pohjoisessa sijaitseva Sydney on kuuluisa upeasta oopperatalostaan, lahden yli kulkevasta sillastaan, kauniista rannoistaan, Tarongan eläintarhastaan ja Hunter Valleyn viineistään. Tutustu Australian alkuperäisväestön historiaan Australian Museumissa.

Gold Coast ja Sunshine Coast ovat kuuluisia surffauspaikkoja. Voit todeta sen itse paikassa nimeltä Surfers Paradise. Lähistöllä sijaitseva Brisbane on mutkittelevan joen molemmin puolin kohoava hienostunut kaupunki. Käy koalojen rauhoitusalueella ja suuntaa nauttimaan syrjäseutujen villistä luonnosta.

Vieraile pohjoisessa Port Douglasissa ja Cairnsissa ja suuntaa Isolle valliriutalle, joka on ihanteellinen paikka snorklaukseen, sukeltamiseen tai värikkäiden kalojen ja korallien tutkiskeluun lasipohjaisesta veneestä käsin. Näe kenguruita, kasuaareja ja muita eläimiä Wildlife Habitatissa ja eksoottisia lintuja Daintreen sademetsässä.

Lennä länteen ja nauti Australian muista alueista ja nähtävyyksistä, kuten Ulurun jättimäisestä punaisesta kivimuodostumasta, Barossa Valleyn viineistä Adelaidessa ja ruoka- ja viinikierroksista Perthissä

Uusi-Seelanti koostuu kahdesta eri saaresta. Aloita Uuden-Seelannin-loma Pohjoissaaren Aucklandista, jossa voit nauttia purjehdusretkestä kauniilla lahdella ja monikulttuurisesta tunnelmasta ja ruoasta. Aja seuraavaksi Rotoruaan, jossa on rikkipitoisia kuumia lähteitä ja jossa voit kypsentää maissintähkiä maasta purkautuvassa kuumassa höyryssä tai rentoutua luonnollisissa kuumissa lähteissä. Jatka Uuden-Seelannin-matkaasi etelään maan pääkaupunkiin Wellingtoniin, jossa voit nauttia kauniista satama-alueesta ja kaupungin kulttuurinähtävyyksistä.

Eteläsaarella on vuoria, jäätiköitä, vuonoja ja jäätikköjen muovaamia sinivihreitä järviä sekä Mount Cook ja monia muita paikkoja, joissa on kuvattu erilaisia fantasiaelokuvia, kuten Hobitti. Käy Uuden-Seelannin-lomalla Christchurchissa, jonka lannistumattomat asukkaat ovat ylläpitäneet värikkäitä puutarhoja ja rakentaneet kaupunkiaan uudelleen tuhoisan maanjäristyksen jälkeen. Queenstown on mielenkiintoinen reppureissaajien, taiteilijoiden ja adrenaliininmetsästäjien yhteisö. Siellä voit harrastaa laskettelua, kalliokiipeilyä ja benjihyppyä. Nauti uusiseelantilaisia viinejä, joita tuotetaan koko maassa.

Muualla eteläisellä Tyynellämerellä voit käydä saarilla, joilla James Michenerin mukaan valtameri on loputon, kookospalmut huojuvat suloisesti ja laguunit ovat sanoinkuvaamattoman ihastuttavia. Voit tutustua näihin kauniisiin maisemiin eteläisen Tyynenmeren ‑matkalla Fidžillä, Samoalla, Cookinsaarilla ja Ranskan Polynesiassa. Perehdy polynesialaisiin tutkimusretkeilijöihin, jotka purjehtivat aikoinaan avomerillä kylkiäispuulla varustetuilla kanooteilla.


Alueen Australia - Uusi-Seelanti ja eteläinen Tyynimeri opas


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.