Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Tukholman vanhakaupunki

Tänä iltana 15.7. - 16.7.
Tänä viikonloppuna 19.7. - 21.7.
Ensi viikonloppuna 26.7. - 28.7.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Tukholman vanhakaupunki, Tukholma

Näytä kaikki 472 majoitusliikettä kohteessa Tukholman vanhakaupunki

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Old Town Lodge - Hostel
Old Town Lodge - Hostel
2.0 kautta 5.0 Baggensgatan 25, Tukholma
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (693 arvostelua)
52 € per yö 2 hengelle

This was an amazing hostel with a lot of space and privacy. The location was perfect: in the middle of old town, within walking distace to the city and in a quiet street. Rooms were nice and all the people were friendly and respected each other so it was super quiet during the night.

Arvosteltu 30.4.2018
Archipelago Hostel Old Town
Archipelago Hostel Old Town
2.0 kautta 5.0 Stora Nygatan 38, Tukholma
3,6/5 (133 arvostelua)
53 € per yö 2 hengelle

OK. Hyvä kokemus. Siisti hostelli edulliseen huntaan loistavalla paikalla. Voiko enempää toivoa?

Arvosteltu 30.11.2017
Hamilton Old Town Hostel
Hamilton Old Town Hostel
2.0 kautta 5.0 22 Stora Nygatan, Tukholma, Stockholms län
2,0/5 (4 arvostelua)

No deberían ofrecer este establecimiento, es un sótano, sin ventanas, sin ventilación, mucha suciedad, bañeras con pelos, baño sucio durante toda mi estancia, me tuve qué marchar una noche antes, totalmente insalubre. Y además el primer día, no me funcionó el código qué me habían facilitado y no ...

Arvosteltu 2.7.2019
Hotel Gamla Stan
Hotel Gamla Stan
3.5 kautta 5.0 Skeppsbron 22a, Tukholma
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (53 arvostelua)
111 € per yö 2 hengelle

Hyvä sijainti,täytti tarpeet ja toiveet. Voi suositella muillekin.

Arvosteltu 29.12.2018
Mälardrottningen Hotel
Mälardrottningen Hotel
3.0 kautta 5.0 Riddarholmskajen, Tukholma
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (1774 arvostelua)
83 € per yö 2 hengelle

Paikkana loistava, lähellä kaikkea. Hinta sopiva ja aamupala maittava.

Arvosteltu 27.2.2019
Hotell Skeppsbron
Hotell Skeppsbron
2.5 kautta 5.0 Skeppsbron 26, Tukholma
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (226 arvostelua)
57 € per yö 2 hengelle

Hotelli on upealla paikalla, siisti, kauniisti sisustettu ja henkilökunta ystävällistä. Huoneet ovat todella pieniä ja ikkunattomia, mikä tuntui hieman ahdistavalta.

Arvosteltu 1.9.2018
Hotell Den Gyllene Geten
Hotell Den Gyllene Geten
2.5 kautta 5.0 Trångsund 12, Tukholma
3,7/5 (491 arvostelua)
55 € per yö 2 hengelle

Vanha hotelli

Arvosteltu 11.10.2018
Scandic Gamla Stan
Scandic Gamla Stan
4.0 kautta 5.0 Lilla Nygatan 25, Tukholma
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (1321 arvostelua)

Vanhahtava sisustus. Sopi miljööseen hyvin. Hyvä sijainti vanhassa kaupungissa

Arvosteltu 3.4.2019
Victory Hotel
Victory Hotel
4.0 kautta 5.0 Lilla Nygatan 5, Tukholma
4,5/5 (1479 arvostelua)
141 € per yö 2 hengelle

Loistava hotelli, joka onnistui erinomaisesti myös järjestämään pienen lisäpyynnön häämatkaan liittyen.

Arvosteltu 16.8.2018

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Tukholman vanhakaupunki, Tukholma

Hotellit Tukholman vanhassakaupungissa: Tukholman vanhakaupunki on kaupungin alkuperäinen keskusta, joka on peräisin 1200-luvulta. Nykyiset alueen rakennukset on pääosin kuitenkin rakennettu 1600–1700-lukujen aikana. Vanhakaupunki muodostaa kiehtovan labyrintin sokkeloisia kujia, joiden varrella on runsaasti erilaisia putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Tukholman vanhakaupunki onkin yksi kaupungin suosituimmista alueista matkailijoiden keskuudessa. Hotelleja Tukholman vanhassakaupungissa on useita, ja niistä on helppo valita suosikkinsa.

Majoitusta Tukholman vanhassakaupungissa

Yöpyminen Tukholman vanhassakaupungissa on miellyttävää, sillä ruotsalaiseen tapaan hotellien taso on korkea. Tukholma on rakennettu kymmenille eri saarille, ja vanhakaupunkikin koostuu useasta saaresta, vaikka sitä ei välttämättä alueella liikkuva huomaakaan. Stadsholmen, Riddarholmen, Helgeandsholmen ja Strömsborg saattavat silti olla niminä tuttuja Tukholmassa matkaileville, ja ne kuvaavatkin eri saaria. Tukholman vanhankaupungin hotellit sijoittuvat pääasiassa Stadsholmenin saarelle.

Matkusta monella tavalla

Tukholman vanhakaupunki houkuttelee vuosittain suuren määrän matkailijoita, sillä maan pääkaupungin erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Tukholmasta helpon matkakohteen. Vanhakaupunki sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla myös nyky-Tukholmassa, mikä on yksi sen valteista: lähes kaikki matkailijat kulkevat sen läpi liikkuessaan kaupungissa. Matkoja Tukholman vanhaankaupunkiin tehdään siis paljon ympäri vuoden, ja monet matkaavat Tukholmaan nimenomaan päästäkseen tutustumaan alueen monipuolisiin nähtävyyksiin ja kiehtovaan historiaan. Lennot Tukholman vanhaankaupunkiin operoidaan tietenkin hieman Tukholman ydinalueiden ulkopuolella sijaitseville lentoasemille, joista tärkein ja vilkkain on Arlanda. Lentoasemalta on erinomaiset yhteydet esimerkiksi julkisen liikenteen avulla perille keskustaan ja vanhaankaupunkiin. Monet matkustavat Tukholmaan myös laivalla, autolla tai niiden yhdistelmällä. Mikäli omaa autoa ei ota mukaan, on autonvuokraus Tukholman vanhassakaupungissa hyvä vaihtoehto. Vanhan kaupungin alueella autoilu ei ole mahdollista, mutta laajemmin Tukholmaan tutustuminen on varsinkin perheen tai matkailijaryhmän kanssa kätevää vuokra-autolla. Koska Tukholmassa on erinomainen julkinen liikenne, ei autoilu ole ollenkaan välttämätöntä. Monet kaupungissa vierailevat käyttävät liikkumiseen alueelta toiselle esimerkiksi kattavaa metroverkostoa, mutta myös kävellen Tukholmassa on kätevä liikkua. Tukholman vanhakaupunki on alueena varsin pieni, ja sieltä on lyhyt matka myös moderniin keskustaan, joten kävellen on kaikista helpoin liikkua.

Hotellit Tukholman vanhassakaupungissa

Hotellivaraus Tukholman vanhaankaupunkiin kannattaa tehdä ajoissa, sillä alue on hyvin suosittua matkailijoiden keskuudessa. Hyvä sijainti lähellä kaikkea oleellista keskustan tuntumassa ja lisäksi erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialle Suur-Tukholman alueella tekevät vanhastakaupungista erityisen houkuttelevan majoittua alueella. Yöpymällä Tukholman vanhassakaupungissa olet aina lähellä kaupungin parasta palveluvalikoimaa ja kiehtovia nähtävyyksiä. Niistä merkittävin on varmasti aivan vanhankaupungin laidalla sijaitseva kuninkaanlinna, joka on vielä tänäkin päivänä toimiva osa Ruotsin hallintoa ja kuninkaallisten elämää. Erityisen suosittua linnan alueella on seurata vahdinvaihtoa ja sen koreografiaa. Aivan vanhankaupungin keskellä sijaitseva Stortorget eli suurtori on tärkeä kokoontumispaikka sekä tietenkin markkinapaikka. Myös tuomiokirkko Storkyrkan sijaitsee vanhankaupungin alueella, ja sen upea ulkomuoto houkuttelee paljon vierailijoita ympäri vuoden.

Tukholman vanhakaupunki on edelleen tärkeä osa tukholmalaista kaupunkikulttuuria, ja sen korkeatasoinen valikoima kahviloita, ravintoloita ja erilaisia putiikkeja tekee siitä monien matkailijoiden suosikkialueen. Ainutlaatuiset pienet liikkeet myyvät kiehtovia tuotteita, joita ei muualta saa, ja ravintoloista löytää jokainen makuunsa sopivaa purtavaa. Monet Tukholman merkittävistä museoista sijaitsevat niin ikään vanhankaupungin alueella. Nobel-museo, Postimuseo ja esimerkiksi Kuninkaallinen rahakabinetti ovat äärimmäisen kiehtovia vierailukohteita vanhassakaupungissa. Vilkkaimpina loma-aikoina, kuten usein kesällä, hiihtolomien ja pääsiäisen aikaan, Tukholman vanhassakaupungissa voi olla hyvinkin paljon vierailijoita, joten myös ravintoloihin kannattaa tehdä varaus ajoissa. Onneksi vanhakaupunki on lähellä keskustan palveluita: vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on tarjolla laaja valikoima muita ravintoloita ja kahviloita, mikäli vanhassakaupungissa on täyttä.