Pääosion alkuosa

Usa

Oita

Trover-kuva: Ruth Avelis

Usa

Viininvalmistamo, Eläintarha ja Luonto

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa African Safarin eläintarha.

Miten pääset kohteeseen Usa?

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa African Safarin eläintarha.

Usa – aktiviteetit

Käväise katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa African Safarin eläintarha, joka on kohteen Usa suosituimpia nähtävyyksiä. Tutustu tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kuumiin lähteisiin ja kylpylöihin.

Kun matkustat kohteeseen Usa, voit astua ajassa taaksepäin ja oppia lisää paikallisesta historiasta kohteessa Usajingu-pyhäkkö. Varmista, että sinulla on aikaa vierailla alueen eläintarhassa ja muistomerkeillä.

Kun matkustat kohteeseen Usa, voit astua ajassa taaksepäin ja oppia lisää paikallisesta historiasta kohteessa Senzai-farmi. Kuljeksi alueen puistoissa tai käy tutkimassa sen museoita.

Voit käydä kiertelemässä näyttelyitä kohteessa Usan kaupungin rauhanmuseo, joka on kohteessa Usa sijaitseva museo ja jolla on takanaan värikäs menneisyys. Kuljeksi alueen puistoissa tai käy tutkimassa sen museoita.

Kun matkustat kohteeseen Usa, voit nauttia luonnosta kohteessa Jyuppouzan Daijyoin. Kuljeksi alueen puistoissa tai käy tutkimassa sen museoita.

Kun matkustat kohteeseen Usa, voit astua ajassa taaksepäin ja oppia lisää paikallisesta historiasta kohteessa Higashi Hongan-jin temppeli. Tutustu alueen museoihin ja muistomerkkeihin.

Voit käydä tutkimassa näyttelyitä kohteessa Futaba no Sato, joka on kohteessa Usa sijaitseva museo ja jolla on takanaan värikäs menneisyys. Kuljeksi alueen puistoissa tai vieraile sen muistomerkeillä.

Vieraile kohteessa Beppun kuumat lähteet, joka on kohteen Beppu tunnettu nähtävyys. Kävele alueen rannikolla tai vieraile sen kylpylöissä.