Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Altes Museum

Perehdy muinaisten eurooppalaisten elämään ja ihastele kreikkalaisia ja roomalaisia antiikkiesineitä tässä uusklassiessa museorakennuksessa Berliinin Museumsinselin museosaarella.

Altes Museumissa pääset kiehtovalle matkalle muinaishistorian pyörteisiin. Tätä valtavaa rakennusta kutsutaan Altes Museumiksi, ”vanhaksi museoksi”, sillä sen vuonna 1830 rakennetut tilat valmistuivat muutama vuosikymmen ennen sen takana sijaitsevaa Neues Museumia, ”uutta museota”. Altes Museumin komea rakennus korostaa Museumsinselin ylellistä tunnelmaa.

Tarkastele museon kuninkaallista julkisivua, jonka 18 valtavaa pylvästä koristavat Lustgartenin kaunista julkista puistoa. Huomaa latinankielinen kaiverrus, jolla Preussin kuningas Fredrik Vilhelm III omisti museon "antiikin ja vapaiden taiteiden tutkimukselle".

Ihastele museon näyttelyissä veistoksia, pronssiesineitä, sarkofageja, vaaseja ja keramiikkaesineitä, jotka kuuluvat valtion laajaan ja kansainvälistä mainetta niittäneeseen Antikensammlungin antiikinaikaisten esineiden kokoelmaan. Museon kokoelma sai alkunsa Brandenburgin vaaliruhtinaiden ja Preussin kuninkaiden yksityiskokoelmista, ja siihen kuuluu esineitä ympäri maailmaa.

Museon komein nähtävyys on sen Pantheonia muistuttava rotunda. Ihaile tämän pyöreän huoneen seiniä koristavia aistikkaita antiikkiveistoksia ja pohdi niiden merkitystä entisaikojen sivilisaatioille. Rotundan pohjakerroksesta nousevat korkeat pylväät pitelevät kaunista kupolikattoa, jonka kattoikkunasta luonnonvalo tulvii sisään. Altes Museum on yksi maailman ensimmäisistä tilaustyönä tehdyistä museorakennuksista.

Museosaarella vieraillessasi kannattaa piipahtaa myös Neues Museumilla ja Berliner Domilla, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Altes Museumilta. Istahda hetkeksi katselemaan ohilipuvaa ihmisvirtaa tai nauttimaan eväsretkestä Lustgartenin nurmelle.

Altes Museum sijaitsee Berliinin Museumsinselillä Spreejoen keskellä. Museo on suljettu maanantaisin. Voit ostaa lippuja joko etukäteen verkosta tai museon sisäänkäynniltä. Saatat säästää rahaa hankkimalla Berliinin museoiden yhteispassin, jolla pääsee sisään useampaan eri museoon. Pysäköintipaikan löytäminen näissä osissa Berliiniä voi olla hankalaa, joten kannattaa harkita museolle siirtymistä joko S-Bahnilla tai paikallisbussilla.


Alueen Vanha museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 127 majoitusliikettä kohteen Vanha museo lähellä
Radisson Blu Hotel, Berlin 118 €
Radisson Blu Hotel, Berlin

Radisson Blu Hotel, Berlin

Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 69 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Westin Grand, Berlin 134 €
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Berlin 147 €
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Meliá Berlin 89 €
     Meliá Berlin

     Meliá Berlin

     Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cityhostel Berlin Mitte 43 €
      Cityhostel Berlin Mitte

      Cityhostel Berlin Mitte

      Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 80 €
       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Alexanderplatz 7, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 73 €
        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

        Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.