Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Altes Museum

Perehdy muinaisten eurooppalaisten elämään ja ihastele kreikkalaisia ja roomalaisia antiikkiesineitä tässä uusklassiessa museorakennuksessa Berliinin Museumsinselin museosaarella.

Altes Museumissa pääset kiehtovalle matkalle muinaishistorian pyörteisiin. Tätä valtavaa rakennusta kutsutaan Altes Museumiksi, ”vanhaksi museoksi”, sillä sen vuonna 1830 rakennetut tilat valmistuivat muutama vuosikymmen ennen sen takana sijaitsevaa Neues Museumia, ”uutta museota”. Altes Museumin komea rakennus korostaa Museumsinselin ylellistä tunnelmaa.

Tarkastele museon kuninkaallista julkisivua, jonka 18 valtavaa pylvästä koristavat Lustgartenin kaunista julkista puistoa. Huomaa latinankielinen kaiverrus, jolla Preussin kuningas Fredrik Vilhelm III omisti museon "antiikin ja vapaiden taiteiden tutkimukselle".

Ihastele museon näyttelyissä veistoksia, pronssiesineitä, sarkofageja, vaaseja ja keramiikkaesineitä, jotka kuuluvat valtion laajaan ja kansainvälistä mainetta niittäneeseen Antikensammlungin antiikinaikaisten esineiden kokoelmaan. Museon kokoelma sai alkunsa Brandenburgin vaaliruhtinaiden ja Preussin kuninkaiden yksityiskokoelmista, ja siihen kuuluu esineitä ympäri maailmaa.

Museon komein nähtävyys on sen Pantheonia muistuttava rotunda. Ihaile tämän pyöreän huoneen seiniä koristavia aistikkaita antiikkiveistoksia ja pohdi niiden merkitystä entisaikojen sivilisaatioille. Rotundan pohjakerroksesta nousevat korkeat pylväät pitelevät kaunista kupolikattoa, jonka kattoikkunasta luonnonvalo tulvii sisään. Altes Museum on yksi maailman ensimmäisistä tilaustyönä tehdyistä museorakennuksista.

Museosaarella vieraillessasi kannattaa piipahtaa myös Neues Museumilla ja Berliner Domilla, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Altes Museumilta. Istahda hetkeksi katselemaan ohilipuvaa ihmisvirtaa tai nauttimaan eväsretkestä Lustgartenin nurmelle.

Altes Museum sijaitsee Berliinin Museumsinselillä Spreejoen keskellä. Museo on suljettu maanantaisin. Voit ostaa lippuja joko etukäteen verkosta tai museon sisäänkäynniltä. Saatat säästää rahaa hankkimalla Berliinin museoiden yhteispassin, jolla pääsee sisään useampaan eri museoon. Pysäköintipaikan löytäminen näissä osissa Berliiniä voi olla hankalaa, joten kannattaa harkita museolle siirtymistä joko S-Bahnilla tai paikallisbussilla.


Alueen Vanha museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 203 majoitusliikettä kohteen Vanha museo lähellä
The Westin Grand, Berlin 104 €
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Hotel, Berlin 111 €
  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Radisson Blu Hotel, Berlin

  Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cityhostel Berlin Mitte 32 €
   Cityhostel Berlin Mitte

   Cityhostel Berlin Mitte

   Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 84 €
    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Berlin, Berlin 74 €
     Hotel Berlin, Berlin

     Hotel Berlin, Berlin

     Lützowplatz 17, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Berlin 114 €
      Hilton Berlin

      Hilton Berlin

      Mohrenstr. 30, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 80 €
       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Alexanderplatz 7, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 76 €
        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

        Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

        Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Nikolaikirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.