Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Västeråsin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Västeråsin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Västeråsin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Västeråsin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Västeråsin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Västeråsin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Västeråsin linna lähellä kohdetta Västeråsin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Västeråsin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 95 majoitusliikettä kohteen Västeråsin linna lähellä
Comfort Hotel Västerås 69 €
Comfort Hotel Västerås

Comfort Hotel Västerås

Sigurdsgatan 23, SNR 1580, 1293 R85, Vasteras, Vastmanland
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Västeråsin satama, Västeråsin konserttihalli ja Västeråsin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arosin kongressikeskus ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western Plus Hotel Plaza 72 €
  Best Western Plus Hotel Plaza

  Best Western Plus Hotel Plaza

  Kopparbergsvägen 10, Vasteras
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arosin kongressikeskus ja Västeråsin taidemuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Västeråsin konserttihalli ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Elite Stadshotellet Västerås 83 €
   Elite Stadshotellet Västerås

   Elite Stadshotellet Västerås

   Stora Torget 7, Box 19, Vasteras
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stora Torget (aukio), Västeråsin katedraali ja Vasteras Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha) sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kaupungintalo ja Arosin kongressikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Hotel Esplanade 73 €
    Best Western Hotel Esplanade

    Best Western Hotel Esplanade

    Domkyrkoesplanaden 2, Vasteras
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vasteras Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha) ja Arosin kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Västeråsin konserttihalli ja Västeråsin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Steam Hotel 143 €
     The Steam Hotel

     The Steam Hotel

     Ångkraftsvägen 14, Vasteras, Västerås
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kokpunktenin vesipuisto, Västeråsin konserttihalli ja Västeråsin tiedepuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Västeråsin satama ja Västeråsin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotell Arkad 57 €
      Hotell Arkad

      Hotell Arkad

      Östermalmsgatan 25, Vasteras
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Västeråsin taidemuseo ja Arosin kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Västeråsin konserttihalli ja Vasteras Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Ta Inn Hotel 59 €
       Best Western Ta Inn Hotel

       Best Western Ta Inn Hotel

       Angsgardsgatan 19, Vasteras
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Västeråsin tiedepuisto, Arosfortet Adventure Park (elämyspuisto) ja Västeråsin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kokpunktenin vesipuisto ja Arosin kongressikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Abrins Hotell 45 €
        Abrins Hotell

        Abrins Hotell

        Kopparbergsvägen 47, Vasteras
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Arosfortet Adventure Park (elämyspuisto), Västeråsin tiedepuisto ja Malardalen University (yliopisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Arosvallen (urheilukenttä) ja Vasteras Botanical Garden (kasvitieteellinen puutarha) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Västeråsin keskusrautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.