Kylpylähotellit - Vierumäki, Heinola

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Kylpylähotellit Vierumäellä: 25 kilometriä Lahdesta pohjoiseen sijaitseva Vierumäki tunnetaan etenkin urheilupiireissä. Syynä on paikkakunnalla sijaitseva, jo vuonna 1927 perustettu Suomen urheiluopisto, jonka alueella ja ympäristössä voi nykyisin treenata lajia kuin lajia sekä rentoutua ja kuntoutua lukemattomin eri tavoin. Jos etsit majoitusta Vierumäeltä, sinun kannattaa ehdottomasti kääntää katseesi alueella sijaitsevaan kylpylähotelliin. Jos se on täynnä, lisää vaihtoehtoja löydät Heinolan keskustasta.

Kylpylähotellit Vierumäellä – palveluita ja mukavuuksia joka lähtöön

Yöpyminen kylpylähotellissa Vierumäellä sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Alueella sijaitseva kylpylähotelli tarjoaa nimittäin palveluita ja mukavuuksia aivan joka lähtöön. Lisäksi kyseisen majapaikan vieraat voivat hyödyntää aivan hotellin vieressä sijaitsevan Vierumäen urheiluopiston palveluita. Ja jos Vierumäen kylpylähotelli sattuu olemaan täynnä, ei hätää, sillä toinen täyden palvelun kylpylähotelli löytyy vain 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevasta Heinolan keskustasta. Kaiken kaikkiaan Vierumäen ympäristössä on reippaasti majoitustarjontaa, etenkin kun mukaan otetaan myös läheisen Lahden majapaikat.

Halvat kylpylähotellit Vierumäellä

Kylpylähotellit ovat poikkeuksetta vähintään keskihintaisia majoitusliikkeitä, mutta etenkin kysynnän ollessa tavanomaista vähäisempään, myös niistä voi saada huoneen kohtuullisen edullisesti. Kannattaa myös huomioida, että Vierumäen kylpylähotellin huonehintaan sisältyy jokseenkin aina myös aamiainen, joka on Suomessa totuttuun tyyliin myös koko lailla ruokaisa.

Luksustason kylpylähotelleja Vierumäellä

Sekä Vierumäellä että läheisen Heinolan keskustan alueella sijaitsevat kylpylähotellit ovat upeita, täyden palvelun majoitusliikkeitä, joiden suojissa majoitut taatusti mukavuudesta tinkimättä. Hotellien sisätilat ovat tyylikkäät ja modernit, ja huoneissa on kaikki varusteet, joita toivoa sopii. Myös allas- ja saunaosastot täyttävät taatusti kovimmatkin vaatimukset, sillä tilat ja yksityiskohdat on mietitty huolella.

Kaikki alueen kylpylähotellit sopivat loistavasti sekä rentoutujille että myös liikematkustajille. Ensin mainituille Vierumäen kylpylähotelli tarjoaa kylpylän ohella muun muassa keilaradan, ravintoloita sekä yökerhon. Heinolassa vastaavat huvitukset löytyvät puolestaan joko hotellilta tai aivan sen vieressä sijaitsevan keskustan alueelta. Myös liikematkustajia palvellaan kummassakin hotellissa erinomaisen hyvin. Molemmissa on esimerkiksi lukuisia kokoushuoneita palveluineen sekä tietysti täydelliset puitteet työrupeamien jälkeiseen rentoutumiseen.

Myös kylpylöiden palveluissa ja hoidoissa alueen kaksi hotellia kilpailevat melkoisen tasaväkisesti. Vierumäellä sijaitsevasta urheiluopistosta johtuen sen kupeessa sijaitseva kylpylähotelli lienee kuitenkin hieman Heinolan vastaavaa parempi valinta erilaisista urheiluvammoista, kuten venähdyksistä ja revähdyksistä kärsiville. Heinolan keskustasta löydät puolestaan hieman Vierumäkeä paremman valikoiman eksoottisia hoitoja, kuten aromaterapiaa, ayurvedaa sekä monenlaisia vartalokuorintoja. Etenkin hyvissä ajoin etukäteen asioista tiedusteleville kumpikin hotelli pystynee kuitenkin tarjoamaan melkeinpä mitä hoitoa tahansa.

Vierumäen kylpylähotellit – liikenneyhteydet perille ja paikan päällä

Läheisen Lahden ansiosta Vierumäelle on hyvät ja toimivat liikenneyhteydet jokseenkin kaikkialta Suomesta. Helsingistä matka taittuu oman auton ohella esimerkiksi junan ja bussin yhdistelmällä siten, että otat aluksi ensin mainitun Lahteen ja jatkat sieltä perille Lahden paikallisliikenteen bussilla numero 88. Molempia liikennöi tiheään tahtiin, joten perille asti voi päästä parissa tunnissa. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta lähdettäessä Lahteen on usein kätevintä matkata bussilla, sillä niiden reitit kulkevat kaupunkiin melkeinpä kaikista ilmansuunnista. Jos saavut Vierumäelle huomattavan kaukaa, sinun kannattaa varata lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalle, ja jatkaa sieltä Lahden kautta perille suoraan kentän terminaalirakennusten edestä liikennöivällä bussilla. Itse Vierumäellä paikasta toiseen kulkeminen onnistuu helpoiten kävellen, polkupyörällä tai omalla autolla. Etenkin lämpiminä vuodenaikoina alueen upeat maisemat tarjoavat täydelliset puitteet rentouttaviin kävely- tai pyöräretkiin. Todellista luonnonrauhaa kaipaavien kannattaa tutustua myös alueen suuria erämaita halkoviin vaellus- ja ulkoilureitteihin.

Usein kysytyt kysymykset

Hotellit Vierumäki - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle