Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vizcayan silta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Vizcayan silta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Vizcayan silta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Vizcayan silta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Vizcayan silta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Vizcayan silta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Vizcayan silta lähellä kohdetta Vizcayan silta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Vizcayan silta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 443 majoitusliikettä kohteen Vizcayan silta lähellä
Puente Colgante Boutique Hotel 72 €
Puente Colgante Boutique Hotel

Puente Colgante Boutique Hotel

Maria Diaz de Haro Kalea, 2, Portugalete, Vizcaya
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vizcayan silta on 0,2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Bilbaon satama ja Bilbao Exhibition Centre (messukeskus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Portugaleten metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Portugaleten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  URH Palacio de Oriol Hotel 68 €
  URH Palacio de Oriol Hotel

  URH Palacio de Oriol Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Virgen del Carmen ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 2 kilometrin päässä. Santurtzi Penotan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Penotan metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pensión Santa María
   Pensión Santa María

   Pensión Santa María

   salcedo 1, Portugalete
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Vizcayan silta on 0,3 kilometrin ja päässä tästä matkakodista. Bilbao Exhibition Centre (messukeskus) ja San Mames -stadion sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Bilbaon Guggenheim-museo ja Deusto Bilbaon yliopisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Portugaleten asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Portugaleten metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Viihtyisä Huoneisto Las Arenas Getxossa 192 €
    Viihtyisä Huoneisto Las Arenas Getxossa

    Viihtyisä Huoneisto Las Arenas Getxossa

    Adiskidetasuna Kalea, Getxo, Baskimaa
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Playa de las Arenas ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Areetan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Portugaleten metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pension Areeta
     Pension Areeta

     Pension Areeta

     Calle Mayor 13 izquierda, Getxo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Playa de las Arenas ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Areetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gobelan metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kaialde Keski- ja Viihtyisä
      Kaialde Keski- ja Viihtyisä

      Kaialde Keski- ja Viihtyisä

      Las Mercedes, 18A, Getxo, Baskimaa
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Playa de las Arenas ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Areetan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gobelan metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       BILBAO BY THE SEA II 117 €
       BILBAO BY THE SEA II

       BILBAO BY THE SEA II

       Máximo Aguirre Kalea 23-25, Getxo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Playa de las Arenas ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Areetan metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lamiakon metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Albergue Bide Ona
        Albergue Bide Ona

        Albergue Bide Ona

        Julio Gutierrez Lumbreras Kalea, 10, Portugalete, Vizcaya
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bilbaon estuaari ja Vizcayan silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Playa de las Arenas ja Monumento a Evaristo Churruca ovat myös 2 kilometrin päässä. Portugaleten metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Penotan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.