Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Voitonpylväs

Berliinin tunnetuimman maamerkin huipulla sijaitseva voitonjumalatar Victorian kullattu patsas on yksi kaupungin tärkeistä nähtävyyksistä.  

Berliinin voitonpylväs, saksaksi Siegessäule, on omaleimainen muistomerkki ja yksi kaupungin helpoiten tunnistettavista maamerkeistä. Voitonpylväs pystytettiin preussilaisten sodissa Tanskaa, Itävaltaa ja Ranskaa vastaan 1800-luvun lopulla saavutettujen voittojen kunniaksi. Preussin menestys näissä ”yhdentymissodissa” inspiroi kruunaamaan pylvään upealla kullatulla voitonjumalattaren pronssipatsaalla. Käy katsomassa Goldenelseä, joksi paikalliset patsasta kutsuvat. Kiipeä Voitonpylvään huipulle ja nauti upeista näkymistä Tiergarteniin ja ympäröivään kaupunkiin.

Voitonpylväs seisoo suuren liikenneympyrän keskellä Berliinin suurimman puiston, Tiergartenin, pääbulevardin varrella. Tämä 67 metriä korkea torni kohoaa korkealle puunlatvojen yläpuolelle. Ihaile pylvään päällä seisovaa roomalaisen voitonjumalatar Victorian patsasta. Jumalattaren päässä olevaa kypärää koristaa kotka. Toisessa kädessä hänellä on laakeriseppele ja toisessa sauva. Tämä 8,3 metriä korkea patsas painaa noin 35 tonnia.

Pylväälle pääset päätien alitse kulkevia kävelytunneleita pitkin. Ihaile pylvään perustaa koristavia basreliefejä, jotka kuvaavat taistelutilannetta. Kävele pylvässalin halki ja tarkastele mosaiikkeja. Ylempänä voit nähdä Anton von Warnerin upean mosaiikkifriisin.

Kiipeä 285 askelta Voitonpylvään huipulle kultapatsaan alapuolella sijaitsevalle näköalatasanteelle. Nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja vehreään puistoon. Idässä näet Valtiopäivätalon, Brandenburgin portin ja televisiotornin.

Voitonpylväs sijaitsee Tiergartenissa Mitten ja Charlottenburgin välisellä rajalla lähellä Bellevuen linnaa. Lähin bussipysäkki sijaitsee liikenneympyrässä. Lähimmät rautatieasemat löytyvät heti puiston ulkopuolelta. Voitonpylväs on avoinna joka päivä. Sisäänpääsymaksu sisältää pääsyn mosaiikkisaliin ja näköalatasanteelle. Voitonpylvästä voit ihailla maksutta Tiergartenista käsin.


Alueen Voitonpylväs opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 459 majoitusliikettä kohteen Voitonpylväs lähellä
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten 40 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

Turmstrasse 25-26, Berliini
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tiergartenin puisto, Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Turmstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birkenstraßen metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Berlin, Berlin 69 €
  Hotel Berlin, Berlin

  Hotel Berlin, Berlin

  Lützowplatz 17, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof 46 €
   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   Ella - Trebe - Straße 9, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Panorama Am Adenauerplatz 38 €
    Hotel Panorama Am Adenauerplatz

    Hotel Panorama Am Adenauerplatz

    Lewishamstraße 1, Berliini
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Schaubühne-teatteri, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Deutsche Oper Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Adenauerplatzin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charlottenburgin S-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pullman Berlin Schweizerhof 129 €
     Pullman Berlin Schweizerhof

     Pullman Berlin Schweizerhof

     Budapester Str. 25, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Zoologischer Garten‎in metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Pestana Berlin Tiergarten 70 €
      Pestana Berlin Tiergarten

      Pestana Berlin Tiergarten

      Stuelerstrasse 6, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tiergartenin puisto, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Voitonpylväs ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wittenbergplatzin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       SO/ Berlin Das Stue 207 €
       SO/ Berlin Das Stue

       SO/ Berlin Das Stue

       Drakestr. 1, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tiergartenin puisto ja Voitonpylväs sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berlin Aquarium ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tiergartenin S-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hansaplatzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin 73 €
        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

        Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

        Alt-Moabit 99, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sony Center ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Bellevuen S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Turmstraßen metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.