Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Voitonpylväs

Berliinin tunnetuimman maamerkin huipulla sijaitseva voitonjumalatar Victorian kullattu patsas on yksi kaupungin tärkeistä nähtävyyksistä.  

Berliinin voitonpylväs, saksaksi Siegessäule, on omaleimainen muistomerkki ja yksi kaupungin helpoiten tunnistettavista maamerkeistä. Voitonpylväs pystytettiin preussilaisten sodissa Tanskaa, Itävaltaa ja Ranskaa vastaan 1800-luvun lopulla saavutettujen voittojen kunniaksi. Preussin menestys näissä ”yhdentymissodissa” inspiroi kruunaamaan pylvään upealla kullatulla voitonjumalattaren pronssipatsaalla. Käy katsomassa Goldenelseä, joksi paikalliset patsasta kutsuvat. Kiipeä Voitonpylvään huipulle ja nauti upeista näkymistä Tiergarteniin ja ympäröivään kaupunkiin.

Voitonpylväs seisoo suuren liikenneympyrän keskellä Berliinin suurimman puiston, Tiergartenin, pääbulevardin varrella. Tämä 67 metriä korkea torni kohoaa korkealle puunlatvojen yläpuolelle. Ihaile pylvään päällä seisovaa roomalaisen voitonjumalatar Victorian patsasta. Jumalattaren päässä olevaa kypärää koristaa kotka. Toisessa kädessä hänellä on laakeriseppele ja toisessa sauva. Tämä 8,3 metriä korkea patsas painaa noin 35 tonnia.

Pylväälle pääset päätien alitse kulkevia kävelytunneleita pitkin. Ihaile pylvään perustaa koristavia basreliefejä, jotka kuvaavat taistelutilannetta. Kävele pylvässalin halki ja tarkastele mosaiikkeja. Ylempänä voit nähdä Anton von Warnerin upean mosaiikkifriisin.

Kiipeä 285 askelta Voitonpylvään huipulle kultapatsaan alapuolella sijaitsevalle näköalatasanteelle. Nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja vehreään puistoon. Idässä näet Valtiopäivätalon, Brandenburgin portin ja televisiotornin.

Voitonpylväs sijaitsee Tiergartenissa Mitten ja Charlottenburgin välisellä rajalla lähellä Bellevuen linnaa. Lähin bussipysäkki sijaitsee liikenneympyrässä. Lähimmät rautatieasemat löytyvät heti puiston ulkopuolelta. Voitonpylväs on avoinna joka päivä. Sisäänpääsymaksu sisältää pääsyn mosaiikkisaliin ja näköalatasanteelle. Voitonpylvästä voit ihailla maksutta Tiergartenista käsin.


Alueen Voitonpylväs opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 128 majoitusliikettä kohteen Voitonpylväs lähellä
Hotel Berlin, Berlin 88 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Berlin 95 €
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kurfürstendamm-ostoskatu ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 97 €
   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

   Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 47 €
    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Riu Plaza Berlin 63 €
     Hotel Riu Plaza Berlin

     Hotel Riu Plaza Berlin

     Martin Luther Strasse 1, Berliini, Berlin
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaufhaus des Westensin tavaratalo, Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Europa-Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Wittenbergplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nollendorfplatzin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Maritim Hotel Berlin 84 €
      Maritim Hotel Berlin

      Maritim Hotel Berlin

      Stauffenbergstr. 26, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Berliner Philharmonie, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Sony Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Potsdamer Platz ja Voitonpylväs (Siegessäule) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kurfürstenstraßen metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pestana Berlin Tiergarten 88 €
       Pestana Berlin Tiergarten

       Pestana Berlin Tiergarten

       Stuelerstrasse 6, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Voitonpylväs (Siegessäule) ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wittenbergplatzin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pullman Berlin Schweizerhof 93 €
        Pullman Berlin Schweizerhof

        Pullman Berlin Schweizerhof

        Budapester Str. 25, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Europa-Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Zoologischer Garten‎in metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.