Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Voitonpylväs

Berliinin tunnetuimman maamerkin huipulla sijaitseva voitonjumalatar Victorian kullattu patsas on yksi kaupungin tärkeistä nähtävyyksistä.  

Berliinin voitonpylväs, saksaksi Siegessäule, on omaleimainen muistomerkki ja yksi kaupungin helpoiten tunnistettavista maamerkeistä. Voitonpylväs pystytettiin preussilaisten sodissa Tanskaa, Itävaltaa ja Ranskaa vastaan 1800-luvun lopulla saavutettujen voittojen kunniaksi. Preussin menestys näissä ”yhdentymissodissa” inspiroi kruunaamaan pylvään upealla kullatulla voitonjumalattaren pronssipatsaalla. Käy katsomassa Goldenelseä, joksi paikalliset patsasta kutsuvat. Kiipeä Voitonpylvään huipulle ja nauti upeista näkymistä Tiergarteniin ja ympäröivään kaupunkiin.

Voitonpylväs seisoo suuren liikenneympyrän keskellä Berliinin suurimman puiston, Tiergartenin, pääbulevardin varrella. Tämä 67 metriä korkea torni kohoaa korkealle puunlatvojen yläpuolelle. Ihaile pylvään päällä seisovaa roomalaisen voitonjumalatar Victorian patsasta. Jumalattaren päässä olevaa kypärää koristaa kotka. Toisessa kädessä hänellä on laakeriseppele ja toisessa sauva. Tämä 8,3 metriä korkea patsas painaa noin 35 tonnia.

Pylväälle pääset päätien alitse kulkevia kävelytunneleita pitkin. Ihaile pylvään perustaa koristavia basreliefejä, jotka kuvaavat taistelutilannetta. Kävele pylvässalin halki ja tarkastele mosaiikkeja. Ylempänä voit nähdä Anton von Warnerin upean mosaiikkifriisin.

Kiipeä 285 askelta Voitonpylvään huipulle kultapatsaan alapuolella sijaitsevalle näköalatasanteelle. Nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja vehreään puistoon. Idässä näet Valtiopäivätalon, Brandenburgin portin ja televisiotornin.

Voitonpylväs sijaitsee Tiergartenissa Mitten ja Charlottenburgin välisellä rajalla lähellä Bellevuen linnaa. Lähin bussipysäkki sijaitsee liikenneympyrässä. Lähimmät rautatieasemat löytyvät heti puiston ulkopuolelta. Voitonpylväs on avoinna joka päivä. Sisäänpääsymaksu sisältää pääsyn mosaiikkisaliin ja näköalatasanteelle. Voitonpylvästä voit ihailla maksutta Tiergartenista käsin.


Alueen Voitonpylväs opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 122 majoitusliikettä kohteen Voitonpylväs lähellä
Hotel Berlin, Berlin 83 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Berlin 95 €
  Steigenberger Hotel Berlin

  Steigenberger Hotel Berlin

  Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kurfürstendamm-ostoskatu ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum 53 €
   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Franklinstrasse 23, Berliini, BE
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin 90 €
    Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

    Ameron Hotel Abion Spreebogen Berlin

    Alt-Moabit 99, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bellevuen linna (Schloss Bellevue)Bellevuen linna (Schloß Bellevue) ja Voitonpylväs sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Sony Center ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Bellevuen S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Turmstraßen metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 108 €
     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

     Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade 95 €
      Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

      Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

      Lützowufer 15, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Voitonpylväs ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 2 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pestana Berlin Tiergarten 83 €
       Pestana Berlin Tiergarten

       Pestana Berlin Tiergarten

       Stuelerstrasse 6, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Voitonpylväs ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wittenbergplatzin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maritim Hotel Berlin 84 €
        Maritim Hotel Berlin

        Maritim Hotel Berlin

        Stauffenbergstr. 26, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliner Philharmonie, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Sony Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Potsdamer Platz ja Voitonpylväs ovat myös 2 kilometrin päässä. Kurfürstenstraßen metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.