Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Waldbühnen amfiteatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Waldbühnen amfiteatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Waldbühnen amfiteatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Waldbühnen amfiteatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Waldbühnen amfiteatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Waldbühnen amfiteatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Waldbühnen amfiteatteri lähellä kohdetta Waldbühnen amfiteatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Waldbühnen amfiteatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 453 majoitusliikettä kohteen Waldbühnen amfiteatteri lähellä
Alecsa Hotel am Olympiastadion 51 €
Alecsa Hotel am Olympiastadion

Alecsa Hotel am Olympiastadion

Glockenturmstraße 30, Berliini, BE
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Waldbühnen amfiteatteri on 0,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Berliinin olympiastadion ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Valtiopäivätalo (Reichstag) ovat myös 15 kilometrin päässä. Pichelsbergin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiastadionin S-Bahn-asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,
  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,

  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,

  12 Stallupöner Allee, Berliini, Berlin
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Waldbühnen amfiteatteri, Berliinin olympiastadion ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. CityCube Berlin sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Pichelsbergin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiastadionin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michels Apart Hotel Berlin 296 €
   Michels Apart Hotel Berlin

   Michels Apart Hotel Berlin

   Heerstrasse 80, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Berliinin olympiastadion, Waldbühnen amfiteatteri ja Messe Berlin sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. CityCube Berlin ja Kurfürstendamm-ostoskatu ovat myös 5 kilometrin päässä. Olympiastadionin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heerstraßen S-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pension Tiefwerder
    Pension Tiefwerder

    Pension Tiefwerder

    Dorfstr. ,81/82, Berliini, BER
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Zitadelle Spandau, Waldbühnen amfiteatteri ja Berliinin olympiastadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja CityCube Berlin ovat myös 10 kilometrin päässä. Stresowin S-Bahn-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spandaun S-Bahn-asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     SensCity Hotel Berlin Spandau 57 €
     SensCity Hotel Berlin Spandau

     SensCity Hotel Berlin Spandau

     Heidereuterstr. 37-38, Berliini, BE
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Zitadelle Spandau, Waldbühnen amfiteatteri ja Berliinin olympiastadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja CityCube Berlin ovat myös 10 kilometrin päässä. Stresowin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spandaun S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Rotdorn
      Hotel Rotdorn

      Hotel Rotdorn

      Heerstrasse 36, Berliini
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin olympiastadion ja Waldbühnen amfiteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä. Heerstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Theodor-Heuss-Platzin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Select Hotel Spiegelturm Berlin 77 €
       Select Hotel Spiegelturm Berlin

       Select Hotel Spiegelturm Berlin

       Freiheit5, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Zitadelle Spandau, Waldbühnen amfiteatteri ja Berliinin olympiastadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja CityCube Berlin ovat myös 10 kilometrin päässä. Stresowin S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Spandaun S-Bahn-asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Panorama Am Adenauerplatz 44 €
        Hotel Panorama Am Adenauerplatz

        Hotel Panorama Am Adenauerplatz

        Lewishamstraße 1, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Schaubühne-teatteri, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Deutsche Oper Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja Berliinin eläintieteellinen puutarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Adenauerplatzin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Charlottenburgin S-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.