Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Warorot-markkinat

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Warorot-markkinat. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Warorot-markkinat, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Warorot-markkinat paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Warorot-markkinat upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Warorot-markkinat? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Warorot-markkinat lähellä kohdetta Warorot-markkinat. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Warorot-markkinat, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 214 majoitusliikettä kohteen Warorot-markkinat lähellä
Anantara Chiang Mai Resort 178 €
Anantara Chiang Mai Resort

Anantara Chiang Mai Resort

123-123/1 Charoen Prathet Road, Changklan, Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Riverside ja Chiang Mai-yöbasaari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan lomakeskuksesta. Tha Phae Gate (portti) ja Warorot-markkinat ovat myös 2 kilometrin päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dusit Princess Chiang Mai 35 €
  Dusit Princess Chiang Mai

  Dusit Princess Chiang Mai

  112 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Anusarnin markkinat ja Chiang Mai-yöbasaari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tha Phae Gate (portti) ja Warorot-markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   dusitD2 Chiang Mai 58 €
   dusitD2 Chiang Mai

   dusitD2 Chiang Mai

   100 Chang Klan Road, Amphur Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chiang Mai-yöbasaari, Chiang Main taide- ja kulttuurikeskus ja Wat Chiang Man (temppeli) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Chiang Main kansallismuseo sijaitsee 6,9 kilometrin päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri-La Hotel Chiang Mai 103 €
    Shangri-La Hotel Chiang Mai

    Shangri-La Hotel Chiang Mai

    89/8 Chang Klan Road, Chiang Mai, Chiang Mai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chiang Mai-yöbasaari, Warorot-markkinat ja Tha Phae Gate (portti) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Sunday Walking Street Market (markkinat) ja Chiang Main taide- ja kulttuurikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Le Meridien Chiang Mai 90 €
     Le Meridien Chiang Mai

     Le Meridien Chiang Mai

     108 Chang Klan Road, Tambol Chang Klan Amphur Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chiang Mai-yöbasaari ja Tha Phae Gate (portti) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wat Chedi Luang ja Chiang Main taide- ja kulttuurikeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Gategaa Village 35 €
      Gategaa Village

      Gategaa Village

      58 Charoen Muang Soi 1, Charoen Muang Rd., Wat Ket, Chiang Mai, Thailand
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Riverside ja Chiang Mai-yöbasaari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Tha Phae Gate (portti) ja Warorot-markkinat ovat myös 2 kilometrin päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Duangtawan Hotel Chiang Mai 35 €
       Duangtawan Hotel Chiang Mai

       Duangtawan Hotel Chiang Mai

       132 Loy Kroh, Chang-Klan, Muang, Chiang Mai, Chiang Mai
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Anusarnin markkinat ja Chiang Mai-yöbasaari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tha Phae Gate (portti) ja Warorot-markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Chiang Main rautatieasema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Oon Poshtel 15 €
        Oon Poshtel

        Oon Poshtel

        56 Chaiyaphum Road, Changmoi, Chiang Mai, Chiang Mai
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tha Phae Gate (portti) ja Wat Chiang Man (temppeli) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chiang Mai-yöbasaari ja Warorot-markkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.