Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Wienin kaupunginpuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wienin kaupunginpuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wienin kaupunginpuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wienin kaupunginpuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wienin kaupunginpuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wienin kaupunginpuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wienin kaupunginpuisto lähellä kohdetta Wienin kaupunginpuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wienin kaupunginpuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 948 majoitusliikettä kohteen Wienin kaupunginpuisto lähellä
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center 150 €
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Schubertring 10-12, Wien
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Musikverein (konserttitalo), Wienin valtionooppera ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlsplatz (aukio) ja Albertina (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi 41 €
  MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

  MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

  Schiffamtsgasse 15, Wien, Wienin
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Schwedenplatz-aukio, Pyhän Stefanin katedraali ja Stephansplatz (aukio) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Espanjalainen ratsastuskoulu ja Hofburgin keisarillinen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Taborstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schottenringin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Vienna Marriott Hotel 199 €
   Vienna Marriott Hotel

   Vienna Marriott Hotel

   Parkring 12 A, Wien, Wienin
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ronacher, Stephansplatz (aukio) ja Pyhän Stefanin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wiener Konzerthaus ja Musikverein (konserttitalo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Vienna Park 124 €
    Hilton Vienna Park

    Hilton Vienna Park

    Am Stadtpark 1, Wien, Wienin
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     MAK, Stephansplatz (aukio) ja Pyhän Stefanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ronacher ja Wiener Konzerthaus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Landstraßen U-Bahn-asema ja Wien Mitten asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     InterContinental Vienna 108 €
     InterContinental Vienna

     InterContinental Vienna

     Johannesgasse 28, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wiener Konzerthaus, Ronacher ja Musikverein (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin valtionooppera ja Albertina (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Landstraßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Aparthotel Adagio Vienna City 79 €
      Aparthotel Adagio Vienna City

      Aparthotel Adagio Vienna City

      Uraniastrasse 2, Wien, Wienin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Urania (observatorio), Pyhän Stefanin katedraali ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ja Ronacher ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nestroyplatzin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       HiLight Suites Hotel 109 €
       HiLight Suites Hotel

       HiLight Suites Hotel

       Salesianergasse 2, Wien, Wienin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Wiener Konzerthaus, Wienin valtionooppera ja Albertina (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Stephansplatz (aukio) ja Pyhän Stefanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Landstraßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ruby Lissi Hotel Vienna 107 €
        Ruby Lissi Hotel Vienna

        Ruby Lissi Hotel Vienna

        Fleischmarkt 19, Wien
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.