Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Wienin kaupunginpuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Wienin kaupunginpuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Wienin kaupunginpuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Wienin kaupunginpuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Wienin kaupunginpuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Wienin kaupunginpuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Wienin kaupunginpuisto lähellä kohdetta Wienin kaupunginpuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Wienin kaupunginpuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 541 majoitusliikettä kohteen Wienin kaupunginpuisto lähellä
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center 160 €
Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

Schubertring 10-12, Wien
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Musikverein (konserttitalo), Wienin valtionooppera ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlsplatz (aukio) ja Albertina (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Vienna Marriott Hotel 178 €
  Vienna Marriott Hotel

  Vienna Marriott Hotel

  Parkring 12 A, Wien, Wienin
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ronacher, Pyhän Stefanin katedraali ja Musikverein (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin valtionooppera ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Vienna 126 €
   Hilton Vienna

   Hilton Vienna

   Am Stadtpark 1, Wien, Wienin
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wienin kaupunginpuisto, Pyhän Stefanin katedraali ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ja Musikverein (konserttitalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Landstraßen U-Bahn-asema ja Wien Mitten asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    InterContinental Vienna 126 €
    InterContinental Vienna

    InterContinental Vienna

    Johannesgasse 28, Wien, Wienin
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wiener Konzerthaus ja Musikverein (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin valtionooppera ja Pyhän Stefanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Landstraßen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 169 €
     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

     Kaerntner Ring 8, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Musikverein (konserttitalo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlskirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Austria Trend Hotel Savoyen Vienna 98 €
      Austria Trend Hotel Savoyen Vienna

      Austria Trend Hotel Savoyen Vienna

      Rennweg 16, Wien, Wienin
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Wienin yliopiston kasvitieteellinen puutarha ja Musikverein (konserttitalo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Belvedere ja Wienin valtionooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Rennwegin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Stadtparkin U-Bahn-asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ruby Lissi Hotel Vienna 101 €
       Ruby Lissi Hotel Vienna

       Ruby Lissi Hotel Vienna

       Fleischmarkt 19, Wien
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Wien 246 €
        Grand Hotel Wien

        Grand Hotel Wien

        Kaerntner Ring 9, Wien, Wienin
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kärntner Straße ja Musikverein (konserttitalo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin valtionooppera ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.