Turkish Airlines lennot Helsinki (HEL) ‒ Istanbul (IST)

Turkish Airlines Halvat lennot Helsinki → Istanbul (HEL→IST)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 251 € yhdensuuntaisille lennoille ja 333 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
0
Tietoa reitistä Helsinki – Istanbul
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäIstanbul
Liikennöivät lentoyhtiötAir France, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines
Suosittu lentoyhtiöLufthansa
Välimatka2122 km

❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Helsinki –> Istanbul.

❓ Paljonko maksaa lippu Helsinki (HEL) –> Istanbul (IST) lentoyhtiöllä Turkish Airlines?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 251 € yhdensuuntaisille lennoille ja 333 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Helsinki (HEL) –> Istanbul (IST) lentoyhtiöllä Turkish Airlines?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli elokuussassa ja meno-paluu elokuussassa.

❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Turkish Airlines reitille Helsinki HEL –> Istanbul IST?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Turkish Airlines (Helsinki HEL –> Istanbul IST) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä. On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä elokuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja elokuussassa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.

❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Turkish Airlines lentoni reitillä Helsinki –> Istanbul?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".