Vueling Airlines lennot Helsinki (HEL) ‒ Barcelona (BCN)

Vueling Airlines Halvat lennot Helsinki → Barcelona (HEL→BCN)

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 294 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Tietoa reitistä Helsinki – Barcelona
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäJosep Tarradellas Barcelona–El Pratin lentoasema
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air Europa, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, SAS, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Suosittu lentoyhtiöAir France
Välimatka2612 km
Keskimääräinen lennon kesto2 tuntia 57 minuuttia

❓ Matkustustiedote koronaviruksen (COVID-19) johdosta, kun lennot on varattu

✔️ Monet lentoyhtiöt lentävät alueille, joilla on paljon tartuntoja, ja varattujen lentojen muuttamista koskevat käytännöt voivat vaihdella. Päivämäärät ja kohteet vaihtelevat usein, kun tilanteesta saadaan uutta tietoa. Siksi on tärkeää, että matkustajat tarkistavat ajantasaiset tiedot suoraan lentoyhtiöiltä. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi Helsinki –> Barcelona.

❓ Paljonko maksaa lippu Helsinki (HEL) –> Barcelona (BCN) lentoyhtiöllä Vueling Airlines?

✔️ Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 294 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

❓ Minä kuukautena lentolippu on halvin Helsinki (HEL) –> Barcelona (BCN) lentoyhtiöllä Vueling Airlines?

✔️ Sivustolla Expedia.fi viimeisten 7 päivän aikana julkaistuista hinnoista halvin menolento oli ssa ja meno-paluu heinäkuussassa.

❓ Miten löydän halpoja lippuja lentoyhtiöltä Vueling Airlines reitille Helsinki HEL –> Barcelona BCN?

✔️ Käytä Expedian interaktiivista kalenteria, josta näet halvimmat liput lentoyhtiöltä Vueling Airlines (Helsinki HEL –> Barcelona BCN) matkustuspäiviäsi ympäröivien viikkojen aikana. Vertaa lentojen hintoja samankaltaisilla aikaväleillä ja hae halvin lippu muokkaamalla lähtö- ja paluupäiviä. Halvimmat päivät on korostettu vihreällä. On mahdotonta taata, milloin hinnat ovat halvimmillaan, mutta tietojemme mukaan tällä hetkellä heinäkuussa on halvin kuukausi menopaluulennoille ja ssa on halvimmat yhdensuuntaiset hinnat. Lentoliput, joihin kuuluu yksi tai useampi välilasku, ovat joskus halvempia.

❓ Voinko muuttaa tai peruuttaa lentoyhtiön Vueling Airlines lentoni reitillä Helsinki –> Barcelona?

✔️ Lentoyhtiöiden muutoksia ja peruutuksia koskevat käytännöt ja maksut vaihtelevat. On tärkeää tutustua matkasuunnitelmastasi löytyviin ehtoihin ja rajoituksiin. Suosittelemme "Ei muutosmaksuja" -suodattimen käyttämistä, jolloin näet joustavat lentoliput. Jotkin lentoyhtiöt veloittavat huomattavia maksuja, kun taas toiset ovat joustavampia. Basic Economy- tai Light Fare -liput eivät yleensä ole hyvitettäviä, mutta useimmat lentoyhtiöt sallivat ilmaisen peruutuksen tai muutoksen 24 tunnin sisällä varaamisesta. Lue lisää lentolipun muuttamisesta tai peruuttamisesta siirtymällä kohtaan "Matkani" ja valitsemalla "Muuta lentoa".