Helsinki-Vantaa (HEL) – Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) lennot

Halvat lennot Helsinki –> Bangkok

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 347 € yhdensuuntaisille lennoille ja 585 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Lufthansa
Air China
Qatar Airways
KLM
Scandinavian Airlines
Air France
Austrian Airlines
Etihad Airways
Finnair

Lentoja Helsinki (HEL) – Bangkok (BKK)

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on eräs maailman suosituimmista matkailukaupungeista. Hymyilevä ja ystävällinen Bangkok on aina hyvä valinta virkistävälle kaupunkilomalle, mutta entistä useammin suomalaiset matkaavat sinne myös työasioissa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee Bangkokin kansainväliselle lentoasemalle Suvarnabhumille suoralla lennolla useita kertoja viikossa ja sesonkiaikaan talvikuukausina jopa useita kertoja päivässä. Varauspalvelustamme löydät helposti parhaat lentotarjoukset kohteesta Helsinki kohteeseen Bangkok.

Bangkokin kansainvälisen lentoaseman virallinen nimi on Suvarnabhumi, mutta se tunnetaan myös Bangkokin uutena kansainvälisenä lentoasemana. Lentoasema on melkein uusi, sillä se on otettu käyttöön vasta vuonna 2006. Lentokentän mittasuhteet ovat valtavat, ja kyseessä onkin koko maailman 20. vilkkain lentokenttä, jonka läpi kulkee vuosittain yli 50 miljoonaa matkustajaa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Suvarnabhumille lentää useita lentoyhtiöitä. Suoria lentoja Helsingistä Bangkokiin on tällä hetkellä Finnairilla. Suora lento kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia, mutta jos valitset välilaskullisen lennon, matka-aika saattaa pidentyä jopa vuorokaudella. Kannattaa huomata, että Aasiaan päin matkatessa välimatka Suomesta on jo huomattavasti lyhyempi kuin Keski-Euroopasta. Toisaalta seikkailunhaluinen matkailija käyttää hyväkseen myös välilaskuihin kuluvan ajan esimerkiksi lepäämällä, jaloittelemalla, syömällä hyvin, tekemällä ostoksia tai lähtemällä välilaskukentältä nopealle kaupunkilomalle.

Kun valintasi on kaupunkiloma Bangkokissa, kannattaa varata lentoliput Helsingistä Bangkokiin hyvissä ajoin. Varauspalvelussa unelmien lomaa on helppoa ryhtyä suunnittelemaan kaikessa rauhassa, sillä näet lentojen hinnat jo useita kuukausia etukäteen, ja voit käyttää hyväksesi parhaat tarjoukset.

Suomalaiset tuntevat jo hyvin Thaimaan rantalomakohteet, mutta pääkaupunki Bangkok tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet myös kiinnostavalle kaupunkilomalle. Bangkok on reilun kahdeksan miljoonan asukkaan koti ja Thaimaan ylivoimaisesti suurin kaupunki. Kun varaat loman Bangkokissa, voit tehdä siitä täysin omannäköisesi, sillä Bangkokin hotelleissa, ravintoloissa, ostosmahdollisuuksissa ja iltamenoissa tarjolla on aina runsain määrin jokaiseen makuun ja kaikille kukkaroille sopivia vaihtoehtoja.

Varaa nyt lennot Helsingistä Bangkokiin

Expedian sivuston kautta sopivan lennon varaaminen Helsinki-Vantaalta Suvarnabhumin lentoasemalle on helppoa ja näppärää. Voit järjestää hakutuloksia hinnan tai saapumis- tai lähtöajan perusteella tai suodattaa tulokset niin, että näet vain esimerkiksi suorat ja yhden välilaskun sisältävät lennot. Heti ensimmäinen tulossivusto kertoo lennon hinnan ja kokonaiskeston lisäksi myös sen, mille lentoasemalle mahdolliset välilaskut tehdään ja kauanko ne kestävät.

Bangkokissa kello on viisi tuntia edellä Suomen talviaikaa, eikä kesäaikaa tunneta. Vaikka Bangkokin nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet houkuttelevat luokseen kaikkina vuodenaikoina, paras aika matkustaa lomalle Bangkokiin on loppusyksystä, talvella tai varhain keväällä. Kesäkuukausina Bangkokia kastelevat monsuunisateet, ja silloin kaupungissa saattaa sataa joka päivä. Lämpötila on ympäri vuoden suomalaiseen makuun miellyttävän lämmin. Kaupunkiloma saa uudenlaisia ulottuvuuksia, kun harkitset jo Thaimaan-lomaa varatessasi myös auton vuokraamista Bangkokista. Bangkokin kaupunkialueella liikuttaessa julkinen liikenne on kätevin vaihtoehto, mutta vuokra-auto vie nopeasti ja kätevästi tutustumaan Kaakkois-Aasian upeaan luontoon.

Kun lennät Bangkokiin Helsingistä

Helsinki–Bangkok-lentoa varatessasi kannattaa muistaa, että Bangkokissa on kaksi kansainvälistä lentokenttää, Suvarnabhumi eli uusi kansainvälinen lentokenttä ja Don Mueang eli vanha kansainvälinen lentokenttä. Euroopasta lennettäessä kohteena on yleensä Suvarnabhumi, sillä Don Mueang palvelee lähinnä Aasian sisäistä lentoliikennettä.

Suvarnabhumi, jonka ylpeys on maailman korkein lennonjohtotorni, sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokin keskustasta. Lentoasemalta pääsee Bangkokin keskustaan esimerkiksi junalla, bussilla, taksilla ja pikkubussilla. Julkisella liikenteellä matka kestää noin puoli tuntia. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että tavallisen taksin sijasta tällä lentoasemalla voi valita myös limusiinikyydin!

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon lennot maksavat kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä?
Jos olet matkalla kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) välillä, meno-paluulennot maksavat alkaen 585 €. Tämä summa perustuu viimeisten 7 päivän aikana tarjottuihin hintoihin, joten älä odota liian kauan. Varaa nyt ja voit säästää sekä rahaa että aikaa.
Pitääkö minun maksaa peruutusmaksu, jos peruutan lentoni kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä?
Jokaisella lentoyhtiöllä on omat käytäntönsä. Jos sinun täytyy peruuttaa lentosi, seuraa asiakaspalvelumme sivuilla olevia yksinkertaisia ohjeita.
Kuinka löydän muutettavissa olevat halvat lennot kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) välillä?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden muuttaa lentoasi maksutta. Maksat vain alkuperäisen lennon ja uuden lennon hinnanerotuksen. Kun etsit lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä, voit valita Ei muutosmaksuja -suodattimen löytääksesi tällaiset lennot helposti.
Kuinka kauan kestää lento kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) välillä?
Lentoaika kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä on keskimäärin 13 tuntia ja 41 minuuttia. Koska lentoaika ei ole vähäinen, lennolle kannattaa ottaa mukaan paljon tekemistä.
Miten pitkä lentomatka kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä on?
Etäisyys on noin 7 900 km kohteiden HEL ja BKK välillä, joten lentosi tulee kestämään pitkään. Pakkaa mukaasi kaikki tarpeellinen varmistaaksesi, että lento sujuu mukavasti. Yksinkertaiset asiat, kuten niskatyyny ja ääntä vaimentavat kuulokkeet, varmistavat mukavuutesi lennon aikana.
Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) välillä?
Finnair (AY) operoi suoria lentoja kohteiden Helsinki-Vantaa (HEL) ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) välillä turvallisesti ja luotettavasti. Voit valita suunnitelmiisi sopivat lennot 30 tällä välillä kuukausittain tarjolla olevan lennon joukosta.
Ovatko lentoliput halvempia kohteiden Helsinki-Vantaa ja Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema välillä, jos ne ostetaan viime hetkellä?
Matkan varaaminen kohteiden HEL ja BKK välille viime hetkellä voi tarjota sievoisia säästöjä. Mutta toisaalta voi myös olla, että lennot maksavat enemmän. Jos haluat varmistaa saavasi lennot edullisesti, varaa hyvissä ajoin ennen matkapäivääsi. Itse asiassa Expedia tarjoaa loistavia tarjouksia jopa 12 kuukautta etukäteen. Jos haluamasi lentoyhtiö ei ole vielä julkaissut lippuhintojaan, hinnat kannattaa tarkistaa säännöllisesti, koska Expedian sivuilla olevia tarjouksia päivitetään jatkuvasti.
Voinko lentää kentältä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) kentälle Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) nyt heti?
Tällä hetkellä kentällä Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) voimassa olevat karanteenivaatimukset ja matkustusohjeet löytyvät COVID-19-matkaneuvoista. Tarkista ne ennen kuin järjestät lentosi, jotta et kohtaa ongelmia kesken kaiken matkallasi.
Bangkok – lentokentät

Bangkok