Helsinki-Vantaa (HEL) – Dublin (DUB) lennot

Halvat lennot Helsinki-Vantaa –> Dublin

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 87 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
KLM
Lufthansa
Tietoa reitistä Helsinki – Dublin
LähtölentokenttäHelsinki-Vantaa
KohdelentokenttäDublin
Liikennöivät lentoyhtiötAir Baltic, Air France, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines
Lennon hinta140 €
Välimatka2009 km

Halvat lennot Helsinki (HEL) – Dublin (DUB)

Irlannin iloinen pääkaupunki Dublin on ansaitusti Euroopan kaupunkilomakohteiden aatelia. Monet suuntaavat Dubliniin pitkäksi viikonlopuksi, sillä tämä hyväntuulinen ja vastaanottavainen kaupunki on juuri sopivan kokoinen muutaman päivän reissua varten. Tunnelmalliset korttelipubit, Liffeyjoen sillat ja Trinity Collegen kampusalue upeine kirjastoineen tulevat helposti tutuksi lyhyelläkin lomalla. Muita tunnettuja nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Pyhän Patrikin katedraali, oluenvalmistukseen perehdyttävä Guinness Storehouse ja Molly Malonen pronssinen patsas. Dublinissa on helppo siirtyä paikasta toiseen kävellen tai kaupunkipyörällä. Jos "Vihreää saarta" ja sen kaunista rannikkoa haluaa tutkia laajemmin, Dublinista voi tehdä päiväretkiä ympäristöön vaikkapa vuokra-autolla.

Suomesta on helppo suunnata Irlannin pääkaupunkiin, sillä tarjolla on ympäri vuoden paljon edullisia lentoja Helsingistä Dubliniin. Dublin on hieno kohde mihin tahansa vuodenaikaan, joten voit lähteä reissuun juuri silloin kun siltä tuntuu. Kevät ja alkukesä ovat kuivinta aikaa muuten hyvin sateisessa kaupungissa. Sateenvarjo kannattaa pakata aina mukaan, mutta pieni ripottelu tuskin haittaa kaupungista nauttimista. Kesäkuukaudet ovat lämpötilan puolesta miellyttävintä aikaa Dublinissa, joskin kesä tuo mukanaan myös suurimmat matkailijamäärät ja korkeimmat hinnat. Keväällä ja syksyllä Dublinissa voi olla edullisempaa ja väljempää. Myös lentojen hinnat kohoavat kesällä, jolloin kysyntä on suurimmillaan. Lennot kannattaakin varata vähintään paria kuukautta etukäteen, jolloin ne saa parhaaseen hintaan. Koska lentoyhteyksiä on paljon, paikan koneesta voi kuitenkin saada myös lyhyellä varoitusajalla. Expedian avulla on helppo valita paras lento kohteesta Helsinki kohteeseen Dublin, ja hyvissä ajoin hankittuna lennot tulevat usein varsin edullisiksi. Samalla voi lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja varata myös hotellin Dublinista.

Kaupunkipyrähdykselle tai pidemmälle lomalle Dubliniin

Dublin sopii viikonloppukohteeksi hyvin, sillä sinne matkustaminen Suomesta käy melko nopeasti. Kun lentokoneessa ei tarvitse viettää koko päivää, matkustuspäivästä jää suurempi osa perillä hurvitteluun. Suora lento Helsingistä Dubliniin kestää vain noin kolme tuntia, ja tiheimmillään Helsinki-Vantaalta lähtee Dublinia kohti pari suoraa lentoa päivässä. Jos omaan aikatauluun sopivia suoria lentoja ei satu löytymään, lisäksi on tarjolla lentoja erilaisilla vaihtoyhteyksillä. Välilaskut tietenkin venyttävät kokonaismatka-ajan pituutta, mutta lyhimmillään vaihtoyhteydellinen lento Dubliniin kestää vain kaksi tuntia pitempään kuin suora lento. Toisinaan vaihtoyhteyden sisältävät lennot ovat suoria lentoja edullisempia. Mahdollisimman pienellä budjetilla matkustavat haluavat ehkä valita kaikista huokeimman lennon, kun taas toisille suorin mahdollinen reitti on ensi sijalla. Expedian laajasta valikoimasta jokaiselle reissaajalle löytyy varmasti hyvä lento Dubliniin Helsingistä.

Saapuminen Dublinin lentoasemalle

Lennot Helsingistä Dubliniin laskeutuvat Dublinin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä pääkaupungista. Lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia, joissa kummassakin on useita kauppoja ja kahviloita sekä ennen turvatarkastusta että sen jälkeen. Lentoasemalta pääsee Dublinin keskustaan helposti bussilla tai taksilla. Terminaalien edestä lähtee tasaisin väliajoin busseja, joilla pääsee moniin kohteisiin keskustassa ja myös laajemmin eri puolille Dublinia. Esimerkiksi bussimatka O'Connell Streetille kestää 20–30 minuuttia. Avuliaat bussiyhtiöiden työntekijät kertovat mielellään matkailijoille, minkä bussin kyytiin kannattaa hypätä. Toinen mukava matkustusvaihtoehto on taksi. Taksimatka Dublinin keskustaan kestää noin 20 minuuttia, ja mikäli seurueessa on useampi jäsen, taksi saattaa tulla jopa bussia edullisemmaksi.

Kello on Irlannissa kaksi tuntia Suomea jäljessä sekä kesällä että talvella. Lennon laskeuduttua kannattaa muistaa kääntää kello oikeaan aikaan. Suomalaismatkustajien iloksi Irlanti kuuluu euroalueeseen, joten matkaan voi lähteä kotoisat eurot taskussa, eikä valuuttaa tarvitse vaihtaa. Dublin on siis tämänkin puolesta kätevä kohde, kun haluat suunnata virkistävälle kaupunkilomalle.

Expedian sivuilla voit etsiä monien lentoyhtiöiden lentoja kohteesta Helsinki kohteeseen Dublin, minkä ansiosta löydät aina loistavan lentotarjouksen haluamallesi päivälle ja ajalle. Helppokäyttöinen hakukoneemme tekee loistavan tarjouksen löytämisestä helppoa ja nopeaa: syötä vain matkustuspäivät ja lähtökaupunki ja anna Expedian hoitaa loput! Muokkaa matkustuspäiviä ja tutustu jatkolentovaihtoehtoihin löytääksesi vieläkin paremmat lennot kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Dublin (DUB)!

Tutustu useisiin vaihtoehtoihin, ja voit olla aina varma, että näet takuuvarmasti parhaan hinnan! Ystävällinen asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi ympäri vuorokauden tarjoten apua ja vastaten kaikkiin kysymyksiisi matkasi varaamisesta kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Dublin (DUB). Tulet huomaamaan matkustustarpeitasi vastaavien hintojen ja loistavan asiakaspalvelun lisäedut.

Kun olet löytänyt sopivat Helsinki ‒ Dublin lennot, yhdistä siihen hotelli ja/tai vuokra-auto, jotta voit hyödyntää vieläkin halvemmat pakettimatkatarjoukset! Voit myös hyödyntää lisäsäästöt, jos varaat etukäteen tai löydät viime hetken tarjouksen. Expedia tarjoaa tuhansia tapoja säästää Helsinki (HEL) - Dublin (DUB) lennoista. Meidän kauttamme voit varata kaiken matkaasi liittyvän, ja luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan!