Lennot - Irlanti alkaen 87 €

Parhaat kaupungit kohteessa Irlanti

Halvimmat lennot kohteeseen Irlanti

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 87 € yhdensuuntaisille lennoille ja 141 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Air Baltic
KLM
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Irlanti

Lennot Irlantiin

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Irlantiin. Maan pääkaupunkiin Dubliniin lennetään päivittäin yksi suora ja useita yhden vaihdon sisältäviä reittilentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Dublinin lisäksi myös muualle Irlantiin on helppo lentää yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Expedian avulla löydät helposti halvat lennot Irlantiin. Samalla voit kätevästi tehdä myös hotellivarauksia Irlannista.

Kauniista luonnostaan ja rennosta kaupunkielämästään tunnettu Irlanti tarjoaa nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Maan pääkaupunki on saaren itärannikolla sijaitseva Dublin. Dublinissa sijaitsee useita näkemisen arvoisia museoita ja historiallisia rakennuksia, kuten Irlannin ensimmäinen yliopisto Trinity College ja Dublinin linna. Museoista yksi suosituimmista on Guinness-olutmerkin portterin tekemistä esittelevä museo. Pääkaupungin lisäksi Irlannista löytyy myös paljon pienempiä kaupunkeja, kuten etelärannikon satamakaupunki Cork ja monipuolisista ulkoilmaharrastuksista tunnettu Killarney sekä kauniita luontokohteita jylhistä kalliorannoista vihreisiin nummiin. Jos haluat ajaa itse matkasi aikana, löydät helposti autovuokraamot Irlannista Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Irlantiin

Lentoja Irlantiin löytyy päivittäin paljon, joten Suomesta on helppo matkustaa eri puolille maata. Parhaat yhteydet ovat Irlannin pääkaupunkiin Dubliniin, jonne lennetään tätä artikkelia kirjoitettaessa päivittäin yksi suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lento kestää hieman yli kolme tuntia. Halutessasi voit lentää Suomesta yhdellä välilaskulla myös esimerkiksi Irlannin länsiosassa sijaitsevalle Shannonin lentoasemalle tai etelärannikolla sijaitsevalle Corkin lentoasemalle. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat paljon, mihin on syytä kiinnittää huomiota lentoja varattaessa. Expediasta löydät helposti halvat lentoliput Irlantiin. Lentojen hinnassa voit myös säästää varaamalla Expedian kautta pakettimatkan Irlantiin.

Suomesta Irlantiin matkustavalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai uudenmallinen virallinen henkilökortti. Viisumia ei Irlantiin matkustettaessa tarvitse. Irlannin valuutta on euro.

Lennot Irlantiin Dublinin lentoasemalle

Suomesta lennetään päivittäin yksi suora lento Irlannin pääkaupunki Dubliniin. Lentoaika on kolme tuntia 10 minuuttia. Koska suoria lentoja on vain vähän tarjolla, kannattaa lentojen varaamisen kanssa olla ajoissa liikkeellä. Dubliniin lennetään kuitenkin myös useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Dublinin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkan voi kulkea kätevästi usein liikennöivillä linja-autoilla tai taksilla. Dublinin lentoasemalta on hyvät linja-autoyhteydet pääkaupungin lisäksi myös moniin muihin Irlannin kaupunkeihin. Lentoasemalla on myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkalla itse. Lentoasemalla on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Lennot Irlantiin Corkin lentoasemalle

Etelä-Irlannissa sijaitseva Cork on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Corkin lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin vähintään neljä yhden välilaskun sisältävää lentoa.

Matkan lentoasemalta Corkin keskustaan voi kulkea helposti linja-autolla. Linja-autopysäkki sijaitsee suoraan terminaalin ulkopuolella ja matka keskustan päälinja-autoasemalle kestää noin 20 minuuttia. Corkin lentoasemalta on linja-autoyhteys myös Galwayn ja Limerickin kaupunkeihin. Matkan voi kulkea myös taksilla, ja lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat kulkea matkan itse ajaen. Lentoasemalla on muutama kauppa sekä ravintoloita ja kahviloita.

Lennot Irlantiin Shannonin lentoasemalle

Claren kreivikunnassa Länsi-Irlannissa sijaitseva Shannonin lentoasema on Irlannin toiseksi vilkkain lentoasema. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Shannonin lentoasemalle lennetään päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalta kolme yhden välilaskun sisältävää lentoa.

Shannonin lentoasema sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Ennisin kaupungista ja noin 24 kilometrin päässä Limerickin kaupungista. Lentoasemalta on saatavilla linja-autoyhteyksiä kaikkiin Irlannin suurimpiin kaupunkeihin. Linja-autopysäkki sijaitsee heti terminaalin ulkopuolella. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet ja saapuvien lentojen yhteydessä auki oleva taksipiste, jolta saa tilattua lentokenttätaksin. Lentoasemalla on muutama kauppa ja kahviloita.

Usein kysytyt kysymykset