Lennot - Irlanti alkaen 90 €

Parhaat kaupungit kohteessa Irlanti

Halvimmat lennot kohteeseen Irlanti

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 168 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Irlanti

Lennot Irlantiin

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Irlantiin. Maan pääkaupunkiin Dubliniin lennetään päivittäin yksi suora ja useita yhden vaihdon sisältäviä reittilentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Dublinin lisäksi myös muualle Irlantiin on helppo lentää yhdellä välilaskulla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Expedian avulla löydät helposti halvat lennot Irlantiin. Samalla voit kätevästi tehdä myös hotellivarauksia Irlannista.

Kauniista luonnostaan ja rennosta kaupunkielämästään tunnettu Irlanti tarjoaa nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Maan pääkaupunki on saaren itärannikolla sijaitseva Dublin. Dublinissa sijaitsee useita näkemisen arvoisia museoita ja historiallisia rakennuksia, kuten Irlannin ensimmäinen yliopisto Trinity College ja Dublinin linna. Museoista yksi suosituimmista on Guinness-olutmerkin portterin tekemistä esittelevä museo. Pääkaupungin lisäksi Irlannista löytyy myös paljon pienempiä kaupunkeja, kuten etelärannikon satamakaupunki Cork ja monipuolisista ulkoilmaharrastuksista tunnettu Killarney sekä kauniita luontokohteita jylhistä kalliorannoista vihreisiin nummiin. Jos haluat ajaa itse matkasi aikana, löydät helposti autovuokraamot Irlannista Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Irlantiin

Lentoja Irlantiin löytyy päivittäin paljon, joten Suomesta on helppo matkustaa eri puolille maata. Parhaat yhteydet ovat Irlannin pääkaupunkiin Dubliniin, jonne lennetään tätä artikkelia kirjoitettaessa päivittäin yksi suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lento kestää hieman yli kolme tuntia. Halutessasi voit lentää Suomesta yhdellä välilaskulla myös esimerkiksi Irlannin länsiosassa sijaitsevalle Shannonin lentoasemalle tai etelärannikolla sijaitsevalle Corkin lentoasemalle. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat paljon, mihin on syytä kiinnittää huomiota lentoja varattaessa. Expediasta löydät helposti halvat lentoliput Irlantiin. Lentojen hinnassa voit myös säästää varaamalla Expedian kautta pakettimatkan Irlantiin.

Suomesta Irlantiin matkustavalla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai uudenmallinen virallinen henkilökortti. Viisumia ei Irlantiin matkustettaessa tarvitse. Irlannin valuutta on euro.

Lennot Irlantiin Dublinin lentoasemalle

Suomesta lennetään päivittäin yksi suora lento Irlannin pääkaupunki Dubliniin. Lentoaika on kolme tuntia 10 minuuttia. Koska suoria lentoja on vain vähän tarjolla, kannattaa lentojen varaamisen kanssa olla ajoissa liikkeellä. Dubliniin lennetään kuitenkin myös useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Dublinin lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkan voi kulkea kätevästi usein liikennöivillä linja-autoilla tai taksilla. Dublinin lentoasemalta on hyvät linja-autoyhteydet pääkaupungin lisäksi myös moniin muihin Irlannin kaupunkeihin. Lentoasemalla on myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkalla itse. Lentoasemalla on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Lennot Irlantiin Corkin lentoasemalle

Etelä-Irlannissa sijaitseva Cork on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Corkin lentoasemalle lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin vähintään neljä yhden välilaskun sisältävää lentoa.

Matkan lentoasemalta Corkin keskustaan voi kulkea helposti linja-autolla. Linja-autopysäkki sijaitsee suoraan terminaalin ulkopuolella ja matka keskustan päälinja-autoasemalle kestää noin 20 minuuttia. Corkin lentoasemalta on linja-autoyhteys myös Galwayn ja Limerickin kaupunkeihin. Matkan voi kulkea myös taksilla, ja lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat kulkea matkan itse ajaen. Lentoasemalla on muutama kauppa sekä ravintoloita ja kahviloita.

Lennot Irlantiin Shannonin lentoasemalle

Claren kreivikunnassa Länsi-Irlannissa sijaitseva Shannonin lentoasema on Irlannin toiseksi vilkkain lentoasema. Tätä artikkelia kirjoitettaessa Shannonin lentoasemalle lennetään päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalta kolme yhden välilaskun sisältävää lentoa.

Shannonin lentoasema sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Ennisin kaupungista ja noin 24 kilometrin päässä Limerickin kaupungista. Lentoasemalta on saatavilla linja-autoyhteyksiä kaikkiin Irlannin suurimpiin kaupunkeihin. Linja-autopysäkki sijaitsee heti terminaalin ulkopuolella. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet ja saapuvien lentojen yhteydessä auki oleva taksipiste, jolta saa tilattua lentokenttätaksin. Lentoasemalla on muutama kauppa ja kahviloita.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Irlanti COVID-19:n takia?
Jos et ole varannut lentolippuja vielä, tarkista haluamasi lennon ehdot ja rajoitukset. Jos olet jo varannut itsellesi lennon kohteeseen Irlanti, käy asiakaspalveluportaalissamme. Se tarjoaa tietoa, jonka avulla voit päätellä, mitkä COVID-19-käytännöt koskevat tekemääsi varausta ja mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Irlanti meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Tiedämme, että matkajärjestelyt voivat muuttua hetkessä, joten joustavan lipun valitseminen Expedian avulla käy järkeen. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alta “Ei muutosmaksua”. Edullinen, joustava lentosi kohteeseen Irlanti on ainoastaan muutaman napsautuksen päässä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Irlanti matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian takia matkailuun sisältyy tavallista enemmän haasteita. Lukaise nämä hyödylliset neuvot ennen kuin astelet lennollesi kohteeseen Irlanti:

 • Tee selvitys sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lennon. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten käytävä terveystarkastuksessa.
 • Kun kävelet lentokentän turvatarkastukseen, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa ja estää pääsemästä määränpäähän.
 • Älä anna tarkastuskorttiasi lentokentän työntekijälle vaan aseta se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sitten ylös tarkistettavaksi.
 • Matkustajilla on lupa pakata käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Pistä henkilökohtaiset tavarat (esimerkiksi puhelin, lompakko ja avaimet) turvatarkastuksen aikana tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeet läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu avaamaan laukkusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Irlanti?
Finnair on suosittu lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Irlanti. Osta lentoliput kentälle Dublin (DUB), niin valittavanasi on 34 lentoa joka kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Irlanti?
Yksi parhaista tavoista löytää halvat lentoliput kohteeseen Irlanti on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yllä olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla näet läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Irlanti menevän lennon alin hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 168 €. Lennon varaaminen etukäteen auttaa sinua yleensä saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Irlanti maksaa?
Olisit voinut saada menopaluulennot kohteeseen Irlanti hintaan 168 € – 204 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lennot olivat samaan aikaan edullisimmillaan 90 €.
Mitkä ovat kohteen Irlanti suosituimmat lentokentät?
Itsellesi parhaiten sopivan lentokentän valinta riippuu muun muassa budjetistasi ja lentoyhtiöstäsi. Kohteessa Irlanti on kaksi vaihtoehtoa:

 • Dublin (DUB) – 5455 lentoa kuukaudessa.
 • Killarney (KIR-Kerry) – 112 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Irlanti?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat keskimäärin 168 € – 204 €. Tutustu loistaviin tarjouksiimme kohteessa Irlanti, valitse suosikkisi ja ala pakata laukkujasi.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Irlanti?
Hyvä ajankohta löytää halvat lentotarjoukset kohteeseen Irlanti on toukokuussa. Kannattaa myös ottaa huomioon, että kallein aika varata lentomatka on kesän ja talven loma-aikoina.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Irlanti?

 • Kulturelli ja energinen Dublin on loistava paikka aloittaa lomasi kohteessa Irlanti. Tutustu kuuluisiin turistinähtävyyksiin, kuten Guinness Storehouse, käy ostoksilla tai nauti tämän kaupungin loistavasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ravintoloissa. Valinta on täysin sinun!
 • Kun suunnittelet lomasi aktiviteetteja, on hyvä muistaa, että kohteessa Dublin on meri-ilmasto. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa säätiedote ennen matkaa, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä odottaa.
 • Kun haluat tutustua lähemmin tähän kauniiseen alueeseen, vuokraa ajoneuvo kauttamme halvalla ja suuntaa kohteeseen Cork. Se sijaitsee suurin piirtein 220 km:n lounaaseen kohteesta Dublin, ja sen kuuluisimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Fitzgeraldin puisto.