Halvat lennot: Joensuu

Lennot: Joensuu

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 141 € yhdensuuntaisille lennoille ja 267 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Suosituimmat hotellit – Joensuu

Scouts' Youth Hostel
1 out of 5
Vanamokatu 25, Joensuu, 80130
Yövy tässä hostellissa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja terassista. Lähellä sijaitsee Joensuun taidemuseo ja ...
3,9/5 Very Good! (11 arvostelua)
GreenStar Hotel Joensuu
2.5 out of 5
Torikatu 16, Joensuu, 80100
Hinta on 82 € per yö ajalle 9. lokak. viiva 10. lokak.
Yövy tässä hotellissa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,1/5 Very Good! (1 000 arvostelua)
Lietsu Boutique Aparthotel
3 out of 5
26 Rantakatu, Joensuu, 80100
Yövy tässä 3 tähden perheille sopivassa huoneistohotellissa kohteessa Joensuu. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja aamiaisesta. Lähellä ...
4,9/5 Exceptional! (40 arvostelua)
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Joensuu – tietoja lentoasemasta

Lentoasemalta Joensuu lennät halvalla lukuisiin suosittuihin matkakohteisiin käyttämättä lomabudjetista liian suurta osaa. Rahaa jää siis enemmän käytettäväksi itse kohteessa. Lentoyhtiöiden ja reittien selaaminen Expedian käyttäjäystävällisten sivustojen avulla on helppoa, etsitpä sitten suoria lentoja tai välilaskullisia reittejä. Syöttämällä haluamasi päivämäärät ja ajat saat näkyviin useiden lentoyhtiöiden lennot selkeästi, jolloin näet helposti, lentääkö suosimasi lentoyhtiö lentoasemalta Joensuu vai sopiiko kenties jokin toinen lähtöasema suunnitelmiisi paremmin. Expedia vertaa saatavilla olevia hintoja ja lentoaikoja, jolloin voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen matkatarjouksen esimerkiksi lentoasemalta Joensuu, JOE. Varattuasi parhaat mahdolliset lennot voit rentoutua ja nauttia lomasi suunnittelusta.

Matkustaminen lentoasemalle Joensuu

Voit matkustaa lentoasemalle Joensuu eri tavoin. Aiotko ajaa lentoasemalle kohteesta Joensuu tai kauempaa? Tarkista lentoaseman verkkosivustoilta tai online-karttojen avulla, mikä on helpoin ja nopein tapa päästä perille. Voit myös ottaa selvää taksipalveluista ja niiden hinnoista lentoasemalle. Matkustaisitko lentoasemalle mieluummin bussilla? Tarkista etukäteen bussin pysähtymispaikka ja sen etäisyys lentoaseman pääalueesta, jotta osaat arvioida tarvittavan ajan matkatavaroiden lähtöselvityspisteeseen siirtymiseen.

Huomioitavat asiat matkustaessasi lentoasemalta Joensuu, JOE

Aiotko tehdä ostoksia ennen koneeseen nousua? Kannattaa tutustua lentoaseman Joensuu sivustoihin, joilta näet matkustajille tarjolla olevat kaupat. Näin saat varmasti tarvitsemasi kosmetiikkatuotteet, vaatteet ja asusteet. Sivustoilta voit tarkistaa myös lentoasemalla sijaitsevat ravintolat ja baarit, joissa on mukava rentoutua ja nauttia kevyt välipala tai tukevampi ateria ennen lähtöportille siirtymistä. Jos olet palaamassa kohteeseen Joensuu matkasi jälkeen, kannattaa tutustua etukäteen tarjolla oleviin paluureitteihin ja aikatauluihin. Tutustumalla huolellisesti etukäteen Expedian tarjoamiin lentoihin kohteesta Joensuu JOE ja varaamalla matkan hyvissä ajoin voit säästää tuntuvasti rahaa.

Joensuu – tietoja lentoasemasta
LähtölentokenttäJoensuu
Lähtölentokentän IATA-koodiJOE
LähtökaupunkiJoensuu