Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Albert Memorial

Tämä taiteeseen ja historiaan monin tavoin viittaava prinssi Albertin muistomerkki edustaa uusgoottilaista arkkitehtuuria koristeellisimmillaan.

Albert Memorial sijaitsee Kensington Gardens -puistossa keskellä Lontoota. Kuningatar Viktoria määräsi tämän uusgoottilaisen ja yhden Lontoon koristeellisimman muistomerkin rakennettavaksi vuonna 1861 lavantautiin menehtyneen miehensä prinssi Albertin muistoksi. Nykyään muistomerkki on sekä kunnianosoitus kuningattaren rakastetulle puolisolle että kiehtova jäänne viktoriaanisen aikakauden kukoistuksesta ja muistutus brittiläisen imperiumin suuruudesta.

Britannian arvostetuimpien arkkitehtien joukkoon lukeutuva Sir George Gilbert Scott suunnitteli tämän muistimerkin, jonka rakentaminen kesti 10 vuotta. Se on omistettu sekä prinssi Albertin kiinnostuksen kohteille kuin viktoriaanisen Englannin saavutuksille. Kävele muistomerkin ympäri ja ihastele sen neljällä sivulla olevia marmoripatsaita, jotka edustavat eri tavoin Britannian siirtomaaherruutta. Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa ja Amerikkaa kuvaavat eläimet ja viittaukset maanosien kulttuureihin komeilevat muistomerkin jokaisessa kulmassa.

Muistomerkin jalustaa kiertää Parnassoksen friisi. Friisissä on kuvattuna todellisessa koossa 169 aikakauden merkittävää runoilijaa, taidemaalaria, muusikkoa, kuvanveistäjää ja arkkitehtiä. Hahmot on ryhmitelty ammattikunnittain. Friisin kussakin kulmassa sijaitsevat veistosryhmät edustavat maanviljelyn, kaupankäynnin, insinööritaidon ja teollisen tuotannon saavutuksia. Katso kohti muistomerkin katosta ja sen terävänä kohoavaa huippua enkeleitä ja eri hyveitä edustavine patsaineen. Prinssi Albertin pronssinen patsas sijaitsee katoksen alla paviljongin keskellä. Patsaan kasvot katsovat kohti etelää. Seuraa patsaan katsetta Kensington Roadille ja Royal Albert Hallille, joka sekin on kunnianosoitus tälle pidetylle prinssille.

Yleisöllä ei ole pääsyä muistomerkin komean aidan toiselle puolelle. Sinne on kuitenkin mahdollista päästä osana opastettua kierrosta, joka järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina maaliskuusta joulukuuhun. Oppaan johdolla pääset sisään portista ja voit ihastella jalustan friisiä ja muistomerkin patsaita läheltä noin 50 minuutin ajan. Kierrosten ajat ja muut yksityiskohtaiset tiedot löydät Royal Parksin verkkosivuilta.

Albert Memorial sijaitsee Kensington Gardens -puiston eteläosassa lähellä muita tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Kensingtonin palatsia, prinsessa Dianan muistosuihkulähdettä ja Harrodsin tavarataloa. Kensington Gardens -puistossa on runsaasti palveluita, ja sinne pääsee helposti metrolla tai bussilla. Puistossa voi vierailla ympäri vuoden aamuvarhaisesta auringonlaskuun.


Alueen Albert Memorial opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 704 majoitusliikettä kohteen Albert Memorial lähellä
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cromwell Road ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Merit Kensington Hotel 96 €
  Merit Kensington Hotel

  Merit Kensington Hotel

  12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eden Plaza Kensington Hotel 45 €
   Eden Plaza Kensington Hotel

   Eden Plaza Kensington Hotel

   68-69 Queens Gate, South Kensington, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Natural History Museum, Science Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Gore London – Starhotels Collezione
    The Gore London – Starhotels Collezione

    The Gore London – Starhotels Collezione

    190 Queen's Gate, Kensington, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Royal Albert Hall, Hyde Park ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Kensingtonin palatsi sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja South Kensingtonin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park
     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

     Prince Consort Road, Lontoo, Englanti
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Royal Albert Hall, Kensington Gardens ja Imperial College London sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kensington High Street ja Hyde Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lovely Keskeinen Huoneisto Queens Gate, South Kensington, Lontoo
      Lovely Keskeinen Huoneisto Queens Gate, South Kensington, Lontoo

      Lovely Keskeinen Huoneisto Queens Gate, South Kensington, Lontoo

      18 Queen's Gate, Lontoo, ENG
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street, Kensington Gardens ja Royal Albert Hall sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja Imperial College London ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja High Street Kensingtonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       47 Princess Gate
       47 Princess Gate

       47 Princess Gate

       47 Princess Gate, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan loma-asunnon lähellä sijaitsee Royal Albert Hall, Hyde Park ja Kensington Gardens. Imperial College London ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Knightsbridgen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Imperial Court Suites 44 €
        Imperial Court Suites

        Imperial Court Suites

        81-83 Inverness Terrace, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Kensingtonin palatsi ja Hyde Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Bayswaterin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Queenswayn metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.