Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Amalienborgin linna

Näe vahdinvaihto ja kurkista sisään tähän linnaan, joka on yksi neljästä identtisestä Tanskan kuningasperheen virallisesta asuinpaikasta.

Matka Amalienborgin linnaan on must-kohde kaikille, jotka ovat uteliaita näkemään, miten Tanskan kuninkaalliset elävät. Nauti mahdollisuudesta kurkistaa suuren linnan sisätiloihin ja tutustu museossa Tanskan kuninkaiden ja ensimmäisen kuningattaren historiaan. Lapset haltioituvat todennäköisesti päivittäisestä vahdinvaihtoseremoniasta. 

Amalienborgista ei ollut koskaan tarkoitus tulla kuningasperheen kotia. Rakennustöiden alkaessa vuonna 1750 kiinteistöstä suunniteltiin aatelisten kotia. Kuninkaanlinnan tulipalo pakotti kuningasperheen muuttamaan pois linnastaan, minkä seurauksena Amalienborg ostettiin. Neljä linnaa ovat toimineet Tanskan kuningatar Margareeta II:n virallisina koteina yli 40 vuoden ajan. 

Kööpenhaminassa voi nähdä säännöllisesti Tanskan kuninkaallisen vartioston marssimassa kaupungin kaduilla. Vartiosto suuntaa joka aamu Rosenborgin linnalle suorittamaan vahdinvaihdon. Paikalle kannattaa saapua ajoissa hyvien paikkojen saamiseksi, tai matkan varrelta kannattaa etsiä kahvila, jossa voi istuskella ja katsella ohi kulkevia vartijoita. Nauti kuninkaallisen vartioston soittokunnan soitosta, joka säestää vahdinvaihtoa, kun kuningatar on paikalla linnassa.

Etsi kuningas Fredrik V:n suuri patsas, joka sijaitsee neljän identtisen palatsin välillä. Sen sanotaan olevan yksi maailman hienoimmista ratsastajapatsaista. Rakennukset ovat hieno esimerkki tanskalaisesta rokokoo-arkkitehtuurista. Linnoista kaksi on avoinna yleisölle: Kristian VIII:n linnassa on kuninkaallinen museo, kun taas Kristian VII:n linnassa otetaan vastaan arvovieraat.

Vieraile linnan museossa, jossa voit tutustua esineisiin, maalauksiin ja asiakirjoihin. Museossa on dokumentoitu lähes 400 vuotta kuninkaallisten historiaa. Käytä hyödyksesi tämä harvinaislaatuinen mahdollisuus kurkistaa sisään kuningasperheen asuinpaikkana olevaan linnaan. Eri huoneiden välillä kuljeskellessasi voit ihailla rakennuksen koristeellista sisäarkkitehtuuria. 

Amalienborgin linna sijaitsee rannassa Kööpenhaminan keskustan pohjoispuolella. Perille pääsee parhaiten kävellen tai polkupyörällä. Talvikuukausina linna on suljettuna maanantaisin. Vahdinvaihto suoritetaan kuitenkin päivittäin kaikkina vuodenaikoina. Linnaan on pääsymaksu.


Alueen Amalienborgin linna opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 804 majoitusliikettä kohteen Amalienborgin linna lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 112 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Borgergade 74 €
  Wakeup Copenhagen Borgergade

  Wakeup Copenhagen Borgergade

  Borgergade 9, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kongens Nytorv ja Strøget sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nyhavn ja Rundetårn ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Skt. Petri 175 €
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, Kööpenhamina
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Front
    Scandic Front

    Scandic Front

    Sankt Annæ Plads 21, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Phoenix Copenhagen 137 €
     Phoenix Copenhagen

     Phoenix Copenhagen

     Bredgade 37, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marmorkirken ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Amalienborgin linna ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kongens Nytorvin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tivoli Hotel 107 €
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallismuseo ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Nordic Collection IX
       The Nordic Collection IX

       The Nordic Collection IX

       Amaliegade 16A, Kööpenhamina
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Amalienborgin linna, Nyhavn ja Strøget sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Nordic Collection V 745 €
        The Nordic Collection V

        The Nordic Collection V

        Amaliegade 16, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.