Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Amiraliteetin rantakatu

Tämä Nevajoen varrella Pietarin keskustassa sijaitseva kaunis puistotie on tulvillaan näyttäviä rakennuksia ja tärkeitä monumentteja.

Amiraliteetin rantakadulla sijaitsee useita vaikuttavia arkkitehtuurin taidonnäytteitä ja muistomerkkejä. Liity lomallasi joenrannassa jaloittelevien paikallisten seuraan ja ihaile komeiden rakennusten loistoa.

Rantakatu on nimetty amiraalien neuvoston mukaan, joka oli aikanaan Venäjän keisarikunnan laivaston korkein hallintoelin. Alueen laivastohistoria onkin aistittavissa kaikkialla. Hyvä esimerkki tästä on rantakadulla sijaitseva suuri Amiraliteetin rakennus. Sen tontilla oli ennen laivaston telakka, ja nykyään rakennus toimii laivastoakatemiana. Sen korkean tornin huipulle tiiraillessa voi nähdä kultaisen, laivanmuotoisen tuliviirin, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia symboleja.

Lyhyen kävelymatkan päässä on myös Aleksanterin puisto, joka sijaitsee Amiraliteetin takana. Puistossa voi pitää piknikkejä tai nauttia lepotauosta kaupunkiloman aikana. Ehdottomasti näkemisen arvoinen on myös läheinen Senaatinaukio, joka toimi dekabristikapinan näyttämönä vuonna 1825, kun 3 000 sotilaan joukko nousi keisarikuntaa vastaan.

Älä myöskään unohda Vaskiratsastajan pastasta, joka seisoo Senaatinaukiolla Amiraliteetin edessä. Katariina Suuren tilaama ja ranskalaisen kuvanveistäjän, Étienne Maurice Falconetin luoma patsas esittää tsaari Pietari Suurta takajaloilleen kavahtaneen hevosen selässä. Aivan kuten Amiraliteetin tuuliviiri, myös Vaskiratsastaja kuuluu erottamattomasti Pietarin kaupunkikuvaan.

Kiinnitä erityistä huomiota patsaan jalustana toimivaan suureen kivilohkareeseen. Se tunnetaan "ukkoskivenä", ja se painaa noin 1 250 tonnia. Lohkare on peräisin Suomenlahdelta, josta se saatiin ylös luovan insinööritaidon ja metallikiskojen avulla, ennen kuin se kuljetettiin Pietariin veneen kyydissä.

Kävele rantatietä pitkin pidemmälle nähdäksesi enemmän historiallisia nähtävyyksiä. Tien loppupäässä häämöttää Palatsisilta, jota kautta voi matkustaa Palatsinrantakadulle Eremitaašin museolle ja monille tsaariperheen palatseille. Matkusta Amiraliteetin rantatielle metrolla, ja jää pois läheisellä Nevski prospektin asemalla.


Alueen Amiraliteetin rantakatu opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 096 majoitusliikettä kohteen Amiraliteetin rantakatu lähellä
Belmond Grand Hotel Europe 222 €
Belmond Grand Hotel Europe

Belmond Grand Hotel Europe

1/7 Mikhailovskaya street, Nevsky Prospekt, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pietarin filharmonia, Gostinyi Dvor ja Mihailovskin teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nevski prospektin metroasema ja Gostinyi Dvorin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel 101 €
  Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

  Renaissance St. Petersburg Baltic Hotel

  Pochtamtskaya Str 4, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amiraliteetti ja Vaskiratsastaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Admiraltejskajan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Domina St. Petersburg 107 €
   Domina St. Petersburg

   Domina St. Petersburg

   99 Moika River Emb., Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinski-teatteri ja Palatsiaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg 414 €
    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

    1 Voznesensky Prospekt, Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Aleksanterin puisto, Amiraliteetti ja Palatsiaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Nikolai I:n muistomerkki ja Maneesin keskusnäyttelyhalli ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Lotte Hotel St.Petersburg 290 €
     Lotte Hotel St.Petersburg

     Lotte Hotel St.Petersburg

     2, Antonenko Lane, Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mariinskin palatsi ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Mariinski-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Petro Palace Hotel 92 €
      Petro Palace Hotel

      Petro Palace Hotel

      14 Malaya Morskaya Street, Pietari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Trezzini Palace Boutique Hotel 156 €
       Trezzini Palace Boutique Hotel

       Trezzini Palace Boutique Hotel

       21 University Embankment, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pietarin kuvataideakatemia ja Menšikovin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Admiraltejskajan metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        SO Sofitel St Petersburg 231 €
        SO Sofitel St Petersburg

        SO Sofitel St Petersburg

        6 Voznesensky Prospect, Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Iisakinkirkko, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kazanin katedraali ja Strelka ovat myös 2 kilometrin päässä. Admiraltejskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.