Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Amiraliteetin rantakatu

Tämä Nevajoen varrella Pietarin keskustassa sijaitseva kaunis puistotie on tulvillaan näyttäviä rakennuksia ja tärkeitä monumentteja.

Amiraliteetin rantakadulla sijaitsee useita vaikuttavia arkkitehtuurin taidonnäytteitä ja muistomerkkejä. Liity lomallasi joenrannassa jaloittelevien paikallisten seuraan ja ihaile komeiden rakennusten loistoa.

Rantakatu on nimetty amiraalien neuvoston mukaan, joka oli aikanaan Venäjän keisarikunnan laivaston korkein hallintoelin. Alueen laivastohistoria onkin aistittavissa kaikkialla. Hyvä esimerkki tästä on rantakadulla sijaitseva suuri Amiraliteetin rakennus. Sen tontilla oli ennen laivaston telakka, ja nykyään rakennus toimii laivastoakatemiana. Sen korkean tornin huipulle tiiraillessa voi nähdä kultaisen, laivanmuotoisen tuliviirin, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia symboleja.

Lyhyen kävelymatkan päässä on myös Aleksanterin puisto, joka sijaitsee Amiraliteetin takana. Puistossa voi pitää piknikkejä tai nauttia lepotauosta kaupunkiloman aikana. Ehdottomasti näkemisen arvoinen on myös läheinen Senaatinaukio, joka toimi dekabristikapinan näyttämönä vuonna 1825, kun 3 000 sotilaan joukko nousi keisarikuntaa vastaan.

Älä myöskään unohda Vaskiratsastajan pastasta, joka seisoo Senaatinaukiolla Amiraliteetin edessä. Katariina Suuren tilaama ja ranskalaisen kuvanveistäjän, Étienne Maurice Falconetin luoma patsas esittää tsaari Pietari Suurta takajaloilleen kavahtaneen hevosen selässä. Aivan kuten Amiraliteetin tuuliviiri, myös Vaskiratsastaja kuuluu erottamattomasti Pietarin kaupunkikuvaan.

Kiinnitä erityistä huomiota patsaan jalustana toimivaan suureen kivilohkareeseen. Se tunnetaan "ukkoskivenä", ja se painaa noin 1 250 tonnia. Lohkare on peräisin Suomenlahdelta, josta se saatiin ylös luovan insinööritaidon ja metallikiskojen avulla, ennen kuin se kuljetettiin Pietariin veneen kyydissä.

Kävele rantatietä pitkin pidemmälle nähdäksesi enemmän historiallisia nähtävyyksiä. Tien loppupäässä häämöttää Palatsisilta, jota kautta voi matkustaa Palatsinrantakadulle Eremitaašin museolle ja monille tsaariperheen palatseille. Matkusta Amiraliteetin rantatielle metrolla, ja jää pois läheisellä Nevski prospektin asemalla.


Alueen Amiraliteetin rantakatu opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 304 majoitusliikettä kohteen Amiraliteetin rantakatu lähellä
Solo Sokos Hotel Palace Bridge 69 €
Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Corinthia Hotel St Petersburg 85 €
  Corinthia Hotel St Petersburg

  Corinthia Hotel St Petersburg

  Nevsky Prospect, 57, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Petro Palace Hotel 89 €
   Petro Palace Hotel

   Petro Palace Hotel

   14 Malaya Morskaya Street, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg 354 €
    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

    Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

    1 Voznesensky Prospekt, Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Aleksanterin puisto, Amiraliteetti ja Palatsiaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Nikolai I:n muistomerkki ja Maneesin keskusnäyttelyhalli ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rocco Forte Astoria Hotel 174 €
     Rocco Forte Astoria Hotel

     Rocco Forte Astoria Hotel

     39, Bolshaya Morskaya str., Pietari
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Bridge 67 €
      The Bridge

      The Bridge

      Admiralteyskaya emb, 12-14, lit A, 8-H, Pietari
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amiraliteetin rantakatu, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kazanin katedraali ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Admiraltejskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kempinski Hotel Moika 22 153 €
       Kempinski Hotel Moika 22

       Kempinski Hotel Moika 22

       22, Moika River Embankment, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Lotte Hotel St.Petersburg 187 €
        Lotte Hotel St.Petersburg

        Lotte Hotel St.Petersburg

        2, Antonenko Lane, Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mariinskin palatsi ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Kazanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.