Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Amiraliteetin rantakatu

Tämä Nevajoen varrella Pietarin keskustassa sijaitseva kaunis puistotie on tulvillaan näyttäviä rakennuksia ja tärkeitä monumentteja.

Amiraliteetin rantakadulla sijaitsee useita vaikuttavia arkkitehtuurin taidonnäytteitä ja muistomerkkejä. Liity lomallasi joenrannassa jaloittelevien paikallisten seuraan ja ihaile komeiden rakennusten loistoa.

Rantakatu on nimetty amiraalien neuvoston mukaan, joka oli aikanaan Venäjän keisarikunnan laivaston korkein hallintoelin. Alueen laivastohistoria onkin aistittavissa kaikkialla. Hyvä esimerkki tästä on rantakadulla sijaitseva suuri Amiraliteetin rakennus. Sen tontilla oli ennen laivaston telakka, ja nykyään rakennus toimii laivastoakatemiana. Sen korkean tornin huipulle tiiraillessa voi nähdä kultaisen, laivanmuotoisen tuliviirin, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia symboleja.

Lyhyen kävelymatkan päässä on myös Aleksanterin puisto, joka sijaitsee Amiraliteetin takana. Puistossa voi pitää piknikkejä tai nauttia lepotauosta kaupunkiloman aikana. Ehdottomasti näkemisen arvoinen on myös läheinen Senaatinaukio, joka toimi dekabristikapinan näyttämönä vuonna 1825, kun 3 000 sotilaan joukko nousi keisarikuntaa vastaan.

Älä myöskään unohda Vaskiratsastajan pastasta, joka seisoo Senaatinaukiolla Amiraliteetin edessä. Katariina Suuren tilaama ja ranskalaisen kuvanveistäjän, Étienne Maurice Falconetin luoma patsas esittää tsaari Pietari Suurta takajaloilleen kavahtaneen hevosen selässä. Aivan kuten Amiraliteetin tuuliviiri, myös Vaskiratsastaja kuuluu erottamattomasti Pietarin kaupunkikuvaan.

Kiinnitä erityistä huomiota patsaan jalustana toimivaan suureen kivilohkareeseen. Se tunnetaan "ukkoskivenä", ja se painaa noin 1 250 tonnia. Lohkare on peräisin Suomenlahdelta, josta se saatiin ylös luovan insinööritaidon ja metallikiskojen avulla, ennen kuin se kuljetettiin Pietariin veneen kyydissä.

Kävele rantatietä pitkin pidemmälle nähdäksesi enemmän historiallisia nähtävyyksiä. Tien loppupäässä häämöttää Palatsisilta, jota kautta voi matkustaa Palatsinrantakadulle Eremitaašin museolle ja monille tsaariperheen palatseille. Matkusta Amiraliteetin rantatielle metrolla, ja jää pois läheisellä Nevski prospektin asemalla.


Alueen Amiraliteetin rantakatu opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 642 majoitusliikettä kohteen Amiraliteetin rantakatu lähellä
Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg 317 €
Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

1 Voznesensky Prospekt, Pietari
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aleksanterin puisto, Amiraliteetti ja Palatsiaukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Nikolai I:n muistomerkki ja Maneesin keskusnäyttelyhalli ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Petro Palace Hotel 93 €
  Petro Palace Hotel

  Petro Palace Hotel

  14 Malaya Morskaya Street, Pietari
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amiraliteetti ja Iisakinkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Mariinskin palatsi ja Sininen silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nevski prospektin metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corinthia Hotel St Petersburg 105 €
   Corinthia Hotel St Petersburg

   Corinthia Hotel St Petersburg

   Nevsky Prospect, 57, Pietari
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Galeria, Venäläisen taiteen museo ja Kazanin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kesäpuutarha ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Majakovskajan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Vosstanijan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rocco Forte Astoria Hotel 179 €
    Rocco Forte Astoria Hotel

    Rocco Forte Astoria Hotel

    39, Bolshaya Morskaya str., Pietari
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ja Kazanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sennaja ploštšadin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kravt Hotel 37 €
     Kravt Hotel

     Kravt Hotel

     Sadovaya Street 25, Pietari
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kazanin katedraali, Venäläisen taiteen museo ja Kristuksen ylösnousemuksen katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Palatsiaukio ja Fabergén museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Sennaja ploštšadin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sadovajan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Solo Sokos Hotel Palace Bridge 71 €
      Solo Sokos Hotel Palace Bridge

      Solo Sokos Hotel Palace Bridge

      Birzhevoi Pereulok 4, Building 4 lit.A, Pietari
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pietarin valtionyliopisto, Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pietarin ja Paavalin linnoitus ja Kazanin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Vasileostrovskajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sportivnajan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kempinski Hotel Moika 22 158 €
       Kempinski Hotel Moika 22

       Kempinski Hotel Moika 22

       22, Moika River Embankment, Pietari
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palatsiaukio ja Valtion Eremitaaši ja Talvipalatsi ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Kristuksen ylösnousemuksen katedraali ja Kazanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nevski prospektin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Domina St. Petersburg 89 €
        Domina St. Petersburg

        Domina St. Petersburg

        99 Moika River Emb., Pietari
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sininen silta ja Iisakinkirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palatsiaukio ja Mariinski-teatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Admiraltejskajan metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sadovajan metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.