Ota seuraavaksi lomakohteeksesi Anchorage ja koe sen vaellusmahdollisuudet, museot, puistot sekä monet muut nähtävyydet!

Nauti kaupunkilomasta Anchoragessa tai siirry vähän kaupungin ulkopuolelle ihailemaan revontulia, harrastamaan ekstremeurheilua, nauttimaan upeista maisemista tai retkeilemään luonnossa karhuja, hirviä ja susia tähyillen.

Anchoragen tähtikirkkaat yöt muodostavat täydellisen taustakankaan tanssiville revontulille. Revontulet ovat kuitenkin arvaamattomia, joten jos haluat nähdä ne, on parasta viettää alueella muutamia päiviä. Niitä näkee todennäköisimmin syksyllä, talvella tai keväällä.

Lämpötilat pysyvät kesälläkin alle 19 asteen tuntumassa, ja useimpina kuukausina sataa lunta. Jos olet halukas pukeutumaan lämpimästi myös kesällä, voit lomalla Anchoragessa myös tutustua villieläimiin, kuten karhuihin, hirviin, susiin ja majaviin.

Jos haluat seurata villieläinten elämää, vieraile jollakin vuonoista tai jäätiköistä, esimerkiksi Prince William Soundissa, jossa voit nähdä valaita, kajavia, saukkoja, lunneja ja merileijonia. Veneretki Chugachin kansallismetsässä sijaitsevan Portagen jäätikön suulle on todellinen elämys. Kansallismetsässä sijaitsee myös Chugachin vuoristo, joka on kesäisin retkeilijöiden ja vuorikiipeilijöiden suosikkikohde ja talvella houkuttelee hiihtäjiä ja lumikenkäkävelijöitä.

Anchoragen lomalla voit myös kokeilla ajamista koiravaljakolla. Useat paikalliset yritykset järjestävät erilaisia retkiä ja ajeluja maastossa myös kesäaikaan, jolloin kelkkojen alle asennetaan pyörät.

Anchoragen pohjoisen ilmanalan ansiosta talvella ei ole pulaa lumesta ja jäästä, ja niin paikalliset kuin turistitkin voivat nauttia hiihtämisestä, moottorikelkkailusta, koiravaljakkoajeluista ja muista talvilajeista. Aktiivisen päivän jälkeen voit rentoutua maistelemalla paikallisia oluita, joista kuuluisimpia ovat Polar Pale Ale ja Sockeye Red IPA. Matka Anchorageen ei ole täydellinen ilman vastapyydettyä kalaa. Nauti oluen seuraksi vaikkapa paikallista kuningasrapua tai ruijanpallasta.

Tunnettu seuraavista:

Museo, Vaellus ja Vuori

Tarkastele karttaa

Missä yöpyä kohteessa Anchorage

Anchoragen keskusta
Anchorage joka esittää joki tai puro ja merielämä

Anchoragen keskusta

Museo, Shoppailu, LGBT-ystävällinen

Anchoragen keskusta tunnetaan suosituista kaupoista. Kannattaa varata aikaa myös alueen nähtävyyksiin tutustumiseen; varsinkin Sullivan-areena ja Anchorage Museum ovat näkemisen arvoisia.

Anchoragen keskusta
Anchoragen keskusta, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Emma Louise

Anchoragen keskusta

Shoppailu, Vaellus, Ruokailu

Anchoragen keskusta tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja voit myös vierailla muissa alueen kohteissa, joihin kuuluu Arctic Benson Park ja Bootlegger Cove.

Spenard
Spenard, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Chad Prahl

Spenard

Shoppailu, Ruokailu, Museo

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja kauniista järvinäkymistä tunnettu Spenard tarjoaa myös mielenkiintoisia nähtävyyksiä, joihin kuuluu Arctic Benson Park ja Bootlegger Cove.

Rogers Park
Rogers Park, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Dennis L. Calhoun

Rogers Park

Lintubongaus, Lapsiystävällinen, Pilvenpiirtäjä

Kohteessa Rogers Park vierailevat nauttivat sen ravintoloista, ja jos haluat tutustua myös lähiseutuun, Chester Creek Greenbelt Park on näkemisen arvoinen.

Turnagain
Point Woronzofin puisto featuring auringonlasku, yleiset rantanäkymät ja kaupunki

Turnagain

Maanjäristyspuisto ja Lake Hood Harbor (satama) ovat näkemisen arvoisia kohteessa Turnagain vieraillessasi.

Sand Lake
Sand Lake, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Chad Prahl

Sand Lake

Kincaidin puisto ja Jewel Lake Park ovat näkemisen arvoisia kohteessa Sand Lake vieraillessasi.

Huippuhotellit kohteessa Anchorage

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Alyeska Resort
Alyeska Resort
4 out of 5
1000 Arlberg Ave, Girdwood, AK
116 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.

Chugach National Forest ja Girdwood Center for Visual Arts sijaitsevat 2 kilometrin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä ...

4.5/5Upea! (2,145 arvostelua)

"Alyeska has never disappointed in all three visits I’ve had there in the last 13 months. From the friendly and competent staff to the excellent amenities and dining to the unbeatable view, Alyeska is a great and remarkably affordable resort."…"

Arvosteltu 20.10.2019

Alyeska Resort
Inlet Tower Hotel And Suites
Inlet Tower Hotel And Suites
3 out of 5
1020 West 12th Avenue, Anchorage, AK
59 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.

Bootlegger Cove, Delaney Park (puisto) ja Tony Knowles Coastal Trail (vaellusreitti) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Sullivan-areena ...

3.3/5 (1,976 arvostelua)
Inlet Tower Hotel And Suites

"Location is good close to downtown, stuff is kind and rooms are clean. I can recommend this hotel for everyone."…"

Arvosteltu 17.5.2011

Inlet Tower Hotel And Suites
Dimond Center Hotel
Dimond Center Hotel
3 out of 5
700 E Dimond Blvd, Anchorage, AK
98 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.

Dimond Center (ostoskeskus), H2Oasis-vesipuisto ja Tanglewood Lakes Golf Club (golfklubi) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. ...

4.2/5Erinomainen! (1,626 arvostelua)

"Its probably the best place to stay in anchorage for the price. The major negative is the airport shuttle. Took 45 min. to pick is up from the airport last night me ive been waiting 30 min aready this morning and jo sign of the shuttle still. Public transport would be faster than this. There’s no ..."…"

Arvosteltu 16.10.2019

Dimond Center Hotel

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Anchorage

Alyeskan hiihtokeskus
Kuva majoitusliikkeestä Alyeskan hiihtokeskus

Alyeskan hiihtokeskus

Lähde kohteessa Alyeska sijaitsevan suositun laskettelualueen Alyeskan hiihtokeskus rinteisiin. Tutustu alueen vuoristonäköaloihin ja huippuravintoloihin.

Chugach State Park
Kuva majoitusliikkeestä Chugach State Park

Chugach State Park

Lähde katsomaan kohteessa Anchorage sijaitsevaa ihastuttavaa viheraluetta Chugach State Park (luonnonpuisto) sekä tutkimaan vaellusreittejä. Kävele alueen järvimaisemissa.

Muita kohteen Anchorage kaltaisia kaupunkeja

New Haven
Kuva majoitusliikkeestä New Haven
New Haven
Greenville - Spartanburg
Kuva majoitusliikkeestä Greenville - Spartanburg
Greenville - Spartanburg
Sacramento
Kuva majoitusliikkeestä Sacramento
Sacramento
Dayton
Kuva majoitusliikkeestä Dayton
Dayton