Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

AnchorageYhdysvallat

Alaskan suurin kaupunki Anchorage tunnetaan paitsi revontulistaan myös mahdollisuuksista harrastaa vähän erikoisempia urheilulajeja, kuten leijahiihtoa tai jääpyöräilyä.

Nauti kaupunkilomasta Anchoragessa tai siirry vähän kaupungin ulkopuolelle ihailemaan revontulia, harrastamaan ekstremeurheilua, nauttimaan upeista maisemista tai retkeilemään luonnossa karhuja, hirviä ja susia tähyillen.

Anchoragen tähtikirkkaat yöt muodostavat täydellisen taustakankaan tanssiville revontulille. Revontulet ovat kuitenkin arvaamattomia, joten jos haluat nähdä ne, on parasta viettää alueella muutamia päiviä. Niitä näkee todennäköisimmin syksyllä, talvella tai keväällä.

Lämpötilat pysyvät kesälläkin alle 19 asteen tuntumassa, ja useimpina kuukausina sataa lunta. Jos olet halukas pukeutumaan lämpimästi myös kesällä, voit lomalla Anchoragessa myös tutustua villieläimiin, kuten karhuihin, hirviin, susiin ja majaviin.

Jos haluat seurata villieläinten elämää, vieraile jollakin vuonoista tai jäätiköistä, esimerkiksi Prince William Soundissa, jossa voit nähdä valaita, kajavia, saukkoja, lunneja ja merileijonia. Veneretki Chugachin kansallismetsässä sijaitsevan Portagen jäätikön suulle on todellinen elämys. Kansallismetsässä sijaitsee myös Chugachin vuoristo, joka on kesäisin retkeilijöiden ja vuorikiipeilijöiden suosikkikohde ja talvella houkuttelee hiihtäjiä ja lumikenkäkävelijöitä.

Anchoragen lomalla voit myös kokeilla ajamista koiravaljakolla. Useat paikalliset yritykset järjestävät erilaisia retkiä ja ajeluja maastossa myös kesäaikaan, jolloin kelkkojen alle asennetaan pyörät.

Anchoragen pohjoisen ilmanalan ansiosta talvella ei ole pulaa lumesta ja jäästä, ja niin paikalliset kuin turistitkin voivat nauttia hiihtämisestä, moottorikelkkailusta, koiravaljakkoajeluista ja muista talvilajeista. Aktiivisen päivän jälkeen voit rentoutua maistelemalla paikallisia oluita, joista kuuluisimpia ovat Polar Pale Ale ja Sockeye Red IPA. Matka Anchorageen ei ole täydellinen ilman vastapyydettyä kalaa. Nauti oluen seuraksi vaikkapa paikallista kuningasrapua tai ruijanpallasta.

Matkaopas: Anchorage

Missä yöpyä kohteessa Anchorage

Anchorage joka esittää joki tai puro ja merielämä

Anchoragen keskusta

Anchoragen keskusta tunnetaan suosituista kaupoista, ja muihin nähtävyyksiin kuuluu Anchorage Museum ja Anchorage 5th Avenue Mall.

Anchoragen keskusta
Anchoragen keskusta, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat

Anchoragen keskusta

Anchoragen keskusta tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja jos kaipaat lisää tekemistä ja nähtävää, Arctic Benson Park ja Z.J. Loussacin kirjasto - pääosasto kannattaa lisätä listalle.

Anchoragen keskusta
Spenard, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat

Spenard

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja järvinäkymistä tunnettu Spenard tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Arctic Benson Park ja Pop Carr Park.

Spenard
Rogers Park, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat

Rogers Park

Kohteessa Rogers Park vierailevat nauttivat sen ravintoloista, ja jos haluat tutustua myös lähiseutuun, Chester Creek Greenbelt Park on näkemisen arvoinen.

Rogers Park
Point Woronzofin puisto featuring auringonlasku, yleiset rantanäkymät ja kaupunki

Turnagain

Maanjäristyspuisto ja Lake Hood Harbor (satama) ovat näkemisen arvoisia kohteessa Turnagain vieraillessasi.

Turnagain
University Area, Anchorage, Alaska, Yhdysvallat

University Area

Alaska Airlines Center ja Goose Lake Park (puisto) ovat näkemisen arvoisia kohteessa University Area vieraillessasi.

University Area

Huippuhotellit kohteessa Anchorage

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
The Lakefront Anchorage
The Lakefront Anchorage
3.5 out of 5
4800 Spenard Road, Anchorage, AK
Hinta on 126 € per yö

Lake Hood Harbor (satama), DeLong Lake Park ja Jewel Lake 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Bootlegger Cove ja Alaska Aviation Heritage Museum (museo) ovat ...

3.9/5Very Good! (1,899 arvostelua)

"Loction and atmosphere are great. Food was very good also."…"

Arvosteltu 3.6.2020

The Lakefront Anchorage
Alyeska Resort
Alyeska Resort
4 out of 5
1000 Arlberg Ave, Girdwood, AK
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 165 € per yö

Chugach National Forest ja Alyeskan hiihtokeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja ...

4.5/5Wonderful! (2,269 arvostelua)

"Our stay was quick but pleasant, the views were mesmerizing"…"

Arvosteltu 20.3.2020

Alyeska Resort
Aptel Studio Hotel
Aptel Studio Hotel
2.5 out of 5
624 Rodeo Place, Anchorage, AK
Hinta on 88 € per yö

Joint Base Elmendorf-Richardson, Alaskan yliopisto - Anchorage ja Alaska Airlines Center sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Providence Alaska ...

4.1/5Very Good! (791 arvostelua)

"For the price you would assume the overall quality wasn't going to be so positive. But it was."…"

Arvosteltu 24.5.2020

Aptel Studio Hotel

Suositut vierailukohteet – Anchorage

Alyeskan hiihtokeskus
Kuva majoitusliikkeestä Alyeskan hiihtokeskus

Alyeskan hiihtokeskus

Lähde kohteessa Anchorage sijaitsevan suositun laskettelualueen Alyeskan hiihtokeskus rinteisiin. Tutustu alueen vuoristonäköaloihin ja huippuravintoloihin.

Alaska Wildlife Conservation Center
Kuva majoitusliikkeestä Alaska Wildlife Conservation Center

Alaska Wildlife Conservation Center

Vieraile kohteessa Alaska Wildlife Conservation Center (suojelualue), joka on kohteen Eagle River tunnettu nähtävyys. Tutustu alueen vuoristonäköaloihin ja huippuravintoloihin.

Alaskan eläintarha
Kuva majoitusliikkeestä Alaskan eläintarha

Alaskan eläintarha

Käy katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa Alaskan eläintarha, joka on yksi kohteen Anchorage suosituimmista nähtävyyksistä. Kävele järvimaisemissa tai hakeudu vaellusreiteille.

Portagen jäätikkö
Kuva majoitusliikkeestä Portagen jäätikkö

Portagen jäätikkö

Tutki luontoa kohteessa Eagle River sijaitsevalla ihastuttavalla viheralueella Portagen jäätikkö. Tutustu alueen jäätiköihin ja ravintoloihin.

Anchorage Alaska Public Lands Information Center
Kuva majoitusliikkeestä Anchorage Alaska Public Lands Information Center

Anchorage Alaska Public Lands Information Center

Kun lomailet kohteessa Anchorage, voit viettää iltapäivän kiertelemällä näyttelyitä kohteessa Anchorage Alaska Public Lands Information Center. Nauti alueen kiehtovista museoista ja vuoristonäköaloista.

Maanjäristyspuisto
Kuva majoitusliikkeestä Maanjäristyspuisto

Maanjäristyspuisto

Lähde katsomaan kohteessa Anchorage sijaitsevaa ihastuttavaa viheraluetta Maanjäristyspuisto sekä tutkimaan vaellusreittejä. Kävele alueen järvimaisemissa.

Kohteen Anchorage lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Anchorage