Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Antequeran linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Antequeran linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Antequeran linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Antequeran linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Antequeran linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Antequeran linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Antequeran linna lähellä kohdetta Antequeran linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Antequeran linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 225 majoitusliikettä kohteen Antequeran linna lähellä
Hotel Coso Viejo 38 €
Hotel Coso Viejo

Hotel Coso Viejo

Encarnación, 9, Antequera
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Antequeran kaupunginmuseo, Museo Conventual de las Carmelitas Descalzas de Antequera ja Oficina de información turística sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Los Remediosin luostari ja Plaza de San Sebastián ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Parador de Antequera 85 €
  Parador de Antequera

  Parador de Antequera

  Paseo Garcia del Olmo, 2, Antequera, Malaga
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Antequeran kolminaisuuden kirkko, Puerta de Estepa ja Capitán Vicente Moreno sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Antequeran kaupungintalo ja Bélenin luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Domus Selecta Finca Eslava 64 €
   Hotel Domus Selecta Finca Eslava

   Hotel Domus Selecta Finca Eslava

   Ctra. de Córdoba km 120, Antequera, Malaga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Antequeran kolminaisuuden kirkko, Puerta de Estepa ja Capitán Vicente Moreno sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Antequeran kaupungintalo ja Bélenin luostari ovat myös 3 kilometrin päässä. Antequeran asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Antequera by Checkin 68 €
    Hotel Antequera by Checkin

    Hotel Antequera by Checkin

    Urb. Santa Catalina, s/n, Antequera, Malaga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Puerta de Estepa, Capitán Vicente Moreno ja Antequeran kaupungintalo ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Antequeran kaupunginmuseo ja Museo Conventual de las Carmelitas Descalzas de Antequera ovat myös 2 kilometrin päässä. Antequeran asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hostal Colón 32 €
     Hostal Colón

     Hostal Colón

     Calle Infante Don Fernando, 31, Centro Comercial E Historico, Antequera, Malaga
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Antequeran kaupungintalo, Antequeran kolminaisuuden kirkko ja Antequeran linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hostalista. Cueva de Menga ja El Romeral ovat myös 10 kilometrin päässä. Antequeran asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Manzanito 40 €
      Hotel Manzanito

      Hotel Manzanito

      Plaza San Sebastián, 4, Antequera, Málaga
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Plaza de San Sebastián, Los Remediosin luostari ja Oficina de información turística sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Antequeran kaupunginmuseo ja Museo Conventual de las Carmelitas Descalzas de Antequera ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Castilla 38 €
       Hotel Castilla

       Hotel Castilla

       Infante Don Fernando 40, Antequera, Malaga
         
        1.0 kautta 5.0 Tähteä

        Antequeran kaupungintalo, Plaza de San Sebastián ja Los Remediosin luostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oficina de información turística ja Capitán Vicente Moreno ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Las Villas de Antikaria 47 €
        Hotel Las Villas de Antikaria

        Hotel Las Villas de Antikaria

        Avda. de la Cruz Blanca, 1, Antequera, Malaga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Antequeran kolminaisuuden kirkko, Capitán Vicente Moreno ja Puerta de Estepa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Antequeran kaupungintalo ja Bélenin luostari ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Antequeran asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.