Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Åre Björnen

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Åre Björnen. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Åre Björnen, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Åre Björnen paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Åre Björnen upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Åre Björnen? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Åre Björnen lähellä kohdetta Åre Björnen. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Åre Björnen, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 45 majoitusliikettä kohteen Åre Björnen lähellä
Holiday Club Åre 131 €
Holiday Club Åre

Holiday Club Åre

Arestrand, Åre, Jamtland
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Åren ranta ja Åren talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Åren köysirata ja Åren vanha kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Åren asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copperhill Mountain Lodge 274 €
  Copperhill Mountain Lodge

  Copperhill Mountain Lodge

  Åre Björnen, Åre
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Åren talviurheilukeskus ja Åre Björnen (lasten laskettelualue) sijaitsevat 3 kilometrinpäässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja pulkkamäkeä. Åren köysirata ja Fröan kaivos ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out 114 €
   Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out

   Hotell Fjällgården Ski-In Ski-Out

   Fjällgårdsvägen 35, Åre
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tottskogen ja Åren talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Åren köysirata ja Åren vanha kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Åren asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Karolinen Åre 157 €
    Hotell Karolinen Åre

    Hotell Karolinen Åre

    Björnänge 841, Åre, Jämtland
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Åre Björnen (lasten laskettelualue), Åren vanha kirkko jaÅren ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Fröan kaivos sijaitsee 7,4 kilometrin päässä.

     Henning Ski Lodge
     Henning Ski Lodge

     Henning Ski Lodge

     Hårbörsta 575, Åre
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Åre Björnen (lasten laskettelualue), Åren vanha kirkko ja Åren ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Åren talviurheilukeskus ja Åren köysirata ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Åre Torg Hotell 96 €
      Åre Torg Hotell

      Åre Torg Hotell

      Kabinbanevägen 22, Åre, Jämtlands län
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Åren köysirata ja Åren talviurheilukeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Åren vanha kirkko ja Åren ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Åren asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Granen Hotell & Restaurang 90 €
       Granen Hotell & Restaurang

       Granen Hotell & Restaurang

       Tottvägen 127, Åre
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Åren köysirata ja Åren talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Åren vanha kirkko ja Åren ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Åren asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Åre Bed & Breakfast 81 €
        Åre Bed & Breakfast

        Åre Bed & Breakfast

        Tottvägen 12, Åre
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Åren talviurheilukeskus ja Åren köysirata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Åren ranta ja Åre Björnen (lasten laskettelualue) ovat myös 5 kilometrin päässä. Åren asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.