Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Argelès-sur-Merin merellisissä maisemissa

Ranskan Katalonian rannikolla Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées’n ytimessä sijaitseva Argelès-sur-Mer on kiehtova yhdistelmä kaupunkia, satamaa, merta ja vuoria.

Alle 20 kilometriä Perpignanista etelään lähellä Espanjan rajaa sijaitseva Argelès-sur-Mer on Ranskan Katalonian rannikon suurin rantalomakohde, jossa voit nauttia aurinkoloman kaikista ihanuuksista, kuten leppoisista päivistä rannoilla.

Juuriltaan katalonialaisesta Argelès-sur-Meristä tuli myöhemmin osa Aragoniaa ja lopulta Ranskaa vuonna 1659. Kaupungin historian vaikein jakso oli epäilemättä vuonna 1939, jolloin Argelès-sur-Meriin rakennettiin keskitysleiri, jonne Ranskan viranomaiset vangitsivat kymmeniätuhansia sisällissotaan Francoa vastaan osallistuneita Espanjan tasavaltalaisia. Nykyisin kaupungin tärkein elinkeino on matkailu. Argelès-sur-Mer on erinomainen pysähdyspaikka vain 29 kilometrin päässä sijaitsevalle Espanjan rajalle kulkevan aurinkoisen tien varrella.

Argelès-sur-Mer on tyypillinen pieni katalonialainen kaupunki, jossa on vanhat muurit, kapeita kujia, 1300-luvulla rakennettu Notre-Dame del Pratin kirkko ja perinteiset markkinat, joilla voit kuulla paikallisten puheparren melodisen aksentin aidoimmillaan. Kaupungissa järjestetään ympäri vuoden monia hienoja juhlia, kuten näyttelyjä, käsityömarkkinoita, perinteisiä juhlia, festivaaleja jne. Syö Argelès-sur-Merin-matkalla sataman monissa ravintoloissa, joissa voit maistaa Ranskan Katalonian keittiön herkkuja. Yli kuuden kilometrin pituisen Argelès-sur-Merin hiekkarannan upeutta korostaa entisestään sen taustalla kohoava 1 157 metriä korkea Alberan massiivi. Meren rannalta löytyy myös mäntymetsää ja yli kolme kilometriä pitkä rantakatu. Suuntaamalla etelään kohti Colliourea löydät keskellä upeaa luontoa sijaitsevan Racoun rannan. Argelès-sur-Merin-viikonloppumatkan rantapäivinä kannattaa tutustua myös Ouillen ja Portellsin kallioisiin poukamiin.

Halvalla Argelès-sur-Merin-matkalla voit nauttia monista aktiviteeteista, kuten maastopyöräilystä, patikoinnista vuorilla, kävelyretkistä rannikolla, kulttuurista, ruoasta ja viinien maistelusta. Voit myös tehdä nopean retken Espanjaan, joka sijaitsee aivan kulman takana!

Cap Béarin kallioisen niemenkärjen ja sen historiallisen majakan lähiseudulla sijaitsevassa Argelès-sur-Merissä on helppo nauttia unohtumattomasta matkasta viinitarhojen, Välimeren ja Pyreneiden kauniissa maisemissa. Auton vuokraus on mahtava tapa tutustua kaupunkiin ja ympäristöön omaan tahtiisi. Hauskaa lomaa!


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 464 majoitusliikettä kohteessa Argeles-sur-Mer
Hôtel Acajou 27 €
Hôtel Acajou

Hôtel Acajou

9, impasse des Huppes, Argeles-sur-Mer
   
  4,1
  /5 (228 arvostelua)
  1.0 kautta 5.0

  Les Aigles de Valmyn kotkatarha, Argelesin uimaranta ja Parc Venitien sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Racoun ranta ja Luna Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Argelès-sur-Merin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Centre Plage 54 €
  Hotel Centre Plage

  Hotel Centre Plage

  4 Allee des Palmiers, Argeles-sur-Mer
    
   3,9
   /5 (88 arvostelua)
   2.0 kautta 5.0

   Argelesin uimaranta ja Parc Venitien sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Luna Park ja Argeles Adventure ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Hôtel Le Cottage
   Hôtel Le Cottage

   Hôtel Le Cottage

   21 Rue Arthur Rimbaud, Argeles-sur-Mer
     
    4,5
    /5 (116 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Argelesin uimaranta, Parc Venitien ja Les Aigles de Valmyn kotkatarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Luna Park ja Argeles Adventure ovat myös 5 kilometrin päässä. Argelès-sur-Merin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Clair Logis 33 €
    Hotel Clair Logis

    Hotel Clair Logis

    78 route Nationale, Argeles-sur-Mer
      
     4,7
     /5 (6 arvostelua)
     0.0 kautta 5.0

     Les Aigles de Valmyn kotkatarha, Argelesin uimaranta ja Parc Venitien 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Racoun ranta ja Luna Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Argelès-sur-Merin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel & Spa les Mouettes
     Hôtel & Spa les Mouettes

     Hôtel & Spa les Mouettes

     Route De Collioure, Argeles-sur-Mer
       
      4,5
      /5 (155 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Maison Galyn viinitarha, Notre-Dame-des-Angesin kirkko ja Kuninkaallinen linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Le Chemin de Fauvismen museo ja Colliouren uimaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Grand Hôtel du Lido
      Grand Hôtel du Lido

      Grand Hôtel du Lido

      50 Boulevard De La Mer, Argeles-sur-Mer
        
       4,0
       /5 (159 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Argelesin uimaranta ja Parc Venitien ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Luna Park ja Argeles Adventure ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Grand Hotel du Golfe
       Grand Hotel du Golfe

       Grand Hotel du Golfe

       Route De Collioure, Argeles-sur-Mer
         
        4,2
        /5 (94 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Maison Galyn viinitarha, Notre-Dame-des-Angesin kirkko ja Kuninkaallinen linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Le Chemin de Fauvismen museo ja Colliouren uimaranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Colliouren asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Acapella Hôtel & Appartements
        Acapella Hôtel & Appartements

        Acapella Hôtel & Appartements

        1 Chemin de Negue Bous, Argeles-sur-Mer
          
         4,0
         /5 (22 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Argelesin uimaranta, Parc Venitien ja Luna Park 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Argeles Adventure ja Racoun ranta ovat myös 5 kilometrin päässä. Argelès-sur-Merin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.