Hae vuokra-autoja kohteessa Konstanz

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Konstanz

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: rangaistusmaksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Konstanz

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Konstanz
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Konstanz?
Kohteessa Konstanz lomaillessasi voit säästää huimasti, koska auton vuokraaminen maksoi tällä viikolla niinkin vähän kuin 187 € päivässä.
Voinko vuokrata auton kohteessa Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodenjärvi)?
Koska Sixt ja Avis sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä kohteesta Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodenjärvi), pääset saavuttuasi tien päälle nopeasti ja helposti.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Konstanz vuokra-autovaraukseni?
Asia kannattaa varmistaa autosi peruutusehdoista, mutta suurimman osan varauksista voi peruuttaa maksutta, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Tähän sääntöön on kuitenkin olemassa joitain poikkeuksia. Saat lisää tietoa matkasuunnitelmastasi tai käymällä asiakaspalvelumme sivuilla.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Konstanz?
Pienikokoiset mutta runsaasti lisäominaisuuksia omaavat minikokoiset autot ovat vuokratuin ajoneuvoluokka kohteessa Konstanz. Ne ovat loistava valinta varsinkin lyhyille retkille. Nämä edulliset autot ovat lisäksi polttoainetaloudellisia, joten ne säästävät entistäkin enemmän rahaa. Tarvitsetko lomallesi suuremman ajoneuvon? Valikoimiimme kuuluu myös full-size-luokan ajoneuvoja, katumaastureita ja premium-autoja.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Konstanz?
Kun olet nähnyt kaikki suosituimmat nähtävyydet kohteessa Konstanz, tutustu ympäröivän alueen tarjoamiin lukuisiin muihin mielenkiintoisiin paikkoihin. Varaa vuokra-auto, heitä matkalaukkusi tavaratilaan ja lähde tien päälle. Tässä on pari road tripiä, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

  • München tarjoaa runsaasti erilaisia kiehtovia nähtävyyksiä, joista Marienplatz ja monet muut ovat taatusti näkemisen arvoisia. Tämä kohde sijaitsee noin 190 km:n päässä.
  • Suurin piirtein 200 km:n päässä sijaitseva Heidelberg on myös monien lomailijoiden suosima kohde. Täällä ollessasi kannattaa ainakin tutustua kohteeseen Heidelbergin linna. Se on yksi lukuisista syistä, miksi tämä kohde on niin suosittu.
  • Palmengartenin kasvitieteellinen puutarha sijaitsee keskimäärin 270 km:n päässä kohteesta Konstanz ja se on yksi tämän alueen upeimmista luontokohteista. Voit oikoa täällä jalkojasi ja nauttia puhtaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Konstanz Expedian kautta?
Expedia on täydellinen paikka tehdä kaikki lomavarauksesi, mukaan lukien autonvuokrausvarauksesi. Voit valita autovuokraamon tarjonnasta kohteessa Konstanz, ja me takaamme, että saat vuokra-auton parhaaseen hintaan. Halusitpa sitten varata vuokra-ajoneuvon, hotellin, lennot tai aktiviteetteja, voit hyödyntää jäsenhinnat ja löydät ainutlaatuisia tarjouksia varatessasi Expedian kautta. Ja jos yhdistät varauksesi lomapaketiksi, voit säästää vieläkin enemmän kohteen Konstanz lomasi hinnasta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Konstanz Expedian kautta?
Minkätyyppistä autoa sitten etsitkin, Expedialta löydät parhaat tarjoukset. Sivuillamme voit vertailla johtavien autovuokraamoiden tarjouksia ja varata itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää entistäkin enemmän? Yhdistä kohteen Konstanz autonvuokraukseen hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Konstanz?
Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias voidaksesi vuokrata auton kohteessa Konstanz. Kannattaa myös muistaa, että nuoret kuljettajat pystyvät usein vuokraamaan vain tietyn kategorian ajoneuvon, kuten esimerkiksi kompaktin tai economy-luokan auton. Nuoremmat asiakkaat eivät yleensä voi vuokrata specialty- tai luksusluokan ajoneuvoa. Lisäksi monet vuokraamot veloittavat nuoren kuljettajan lisämaksun. Kannattaakin tutustua ehtoihin huolella ennen varauksen tekemistä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Konstanz?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin ja luottokortin. Lisäksi jos et halua ottaa vuokraamon vakuutusta, saatat joutua esittämään todisteen omasta vakuutuksestasi. Käytännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua valitsemasi yrityksen ehtoihin ennen varauksen tekemistä.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Konstanz?
Tutustuimme edellisten seitsemän päivän aikana saatavilla olleisiin hintoihin ja ne olivat niinkin alhaiset kuin 187 € päivässä. Seuraavaksi edullisin vuokra-autohinta kohteessa Konstanz oli 198 € päivässä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Konstanz?
Totta kai voit, joten sinun ei tarvitse vuokrata autoa uudelleen loman puolivälissä. Vieraile vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullamme, anna matkatietosi ja varaa itsellesi täydellisesti sopiva auto koko matkasi ajaksi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Konstanz, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut yritykset kohteessa Konstanz vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niiden ehtoihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Konstanz?
Oikeanlaisen vakuutuksen valinta riippuu tarvitsemastasi ajoneuvotyypistä, kuljettajan iästä ja monesta muusta tekijästä. Lue siis tarkkaan vuokraamon tarjoaman vakuutuksen ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.