Konstanz

Matkaopas
Konstanz joka esittää joki tai puro ja kaupunki
Kaupunkilomalla Konstanzissavoit yhdistää kulttuurin ja rentoutumisen. Konstanz on Bodenjärven alueen suurin kaupunki, jossa voit nauttia upeista Alppi-maisemista, historiallisesta vanhastakaupungista ja erilaisista vapaa-ajan aktiviteeteista.

Kesäaikaan leuto sää luo Konstanziin välimerellistä tunnelmaa, ja ilmasto onkin loistava ulkoilma-aktiviteeteille. Seerheinjoki jakaa kaupungin kahtia: uudemmat osat ovat Reinin oikealla rannalla, ja vasemmalla rannalla sijaitsee Konstanzin vanhakaupunki, jonka vanhin osa on Niederburg. Voit kuljeskella pitkin kapeita kujia, joita reunustavat keskiaikaiset rakennukset, viinituvat, pienet galleriat ja putiikit. Paradiesin alue on saanut paljon vaikutteita opiskelijoilta: noin 16 000 ihmistä opiskelee kahdessa yliopistossa, jotka sijaitsevat täällä ja Mainauwaldin metsässä.

Viikonloppulomallasi Konstanzissa kesäaikaan voit pulahtaa järveen vilvoittelemaan. Paras uimapaikka on järvimaauimala "Hörnlessä", Bodanrückin niemimaan itäkärjessä. Kaupungin keskustasta Petershausenin alueelle kulkee huviloiden reunustama kävelykatu. Kaukana näkyy Konstanzin satama. Vuodesta 1993 Imperia on toivottanut matkailijat tervetulleeksi kaupunkiin sataman suulla. Tämä yhdeksänmetrinen ja 18 tonnia painava patsas on kaupungin tunnuskuva.

Vieraile myös Konstanzin katedraalissa.Romaanisen basilikan goottilaistyylisesti koristeltu torni kohoaa kaupungin kattojen ylle. Kiivettyäsi 193 askelmaa tornin huipulle voit nähdä upeat näkymät vanhankaupungin ylle, Bodenjärvelle ja läheiseen Sveitsin puolella olevaan Kreuzlingenin kaupunkiin.

Luonnonystävät voivat nauttia upeasta luonnon moninaisuudesta vierailemalla Mainaun saarella. Saari tunnetaan myös nimellä "kukkasaari", koska sieltä löytyy runsaasti erilaisia kasveja, kukkia ja puita. Opastetulla kierroksella voit tutustua orkideoihin ja daalioihin, ja saarella järjestetään lisäksi viininmaistajaisia ja lasten tapahtumia. Yksi saaren kohokohdista on perhostalo, jossa on yli 120 perhoslajia. Mainaun saarelle pääsee lautalla, bussilla tai autolla.

Sea Life Konstanz -akvaariossa järven rannalla voit tutustua Reinin ja Bodenjärven vedenalaiseen elämään. Voit tutustua Reinin matkaan sen lähteeltä aina Rotterdamiin ja Pohjanmereen asti. Akvaariossa voit tutustua moniin harvinaisiin kalalajeihin. Akvaariosta löytyy yli 3 000 eläinlajia, mukaan lukien liemikilpikonnia ja pingviinejä, joita voit nähdä ruokinta-aikaan ja kuulla samalla tietoa eläimistä.

Discover neighborhoods in Konstanz

Hampton by Hilton Konstanz
Hampton by Hilton Konstanz
3 out of 5
Line-Eid-Strasse 8, Konstanz, BW, 78467
Hinta on 138 € per yö ajalle 6. syysk. viiva 7. syysk.
Yövy tässä 3 tähden hotellissa kohteessa Konstanz. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ympäri vuorokauden auki olevasta kuntokeskuksesta. ...
4,2/5 Very Good! (65 arvostelua)
"Umgebung uninteressant"

Arvosteltu 12.8.2022

Hampton by Hilton Konstanz
Hotel Augustiner Tor
Hotel Augustiner Tor
3 out of 5
Bodanstr. 18, Konstanz, BW, 78462
Hinta on 157 € per yö ajalle 21. elok. viiva 22. elok.
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Konstanz. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja terassista. Asiakkaamme ...
4/5 Very Good! (294 arvostelua)
"Great location in the center of Munich, in walking distance of many sights. Lively part of town. Great breakfast buffet."

Arvosteltu 14.7.2022

Hotel Augustiner Tor
Hotel 47°
Hotel 47°
4 out of 5
Reichenaustr. 17, Konstanz, Baden-Wuerttemberg, 78467
Hinta on 181 € per yö ajalle 13. syysk. viiva 14. syysk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Konstanz. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, täyden palvelun kylpylästä ja kattoterassista. ...
4,4/5 Wonderful! (227 arvostelua)
Nice stay in Konstanz
"Good hotel with very nice rooms. A little far away from the old town and harbor but walkable to the town & harbor over the bridge."

Arvosteltu 22.7.2022

Hotel 47°
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Boardinghouse HOME – adults only – SELF CHECK IN & SELF CHECK OUT
Boardinghouse HOME – adults only – SELF CHECK IN & SELF CHECK OUT
3.5 out of 5
Fürstengutweg 4, Konstanz, BW, 78462
Hinta on 128 € per yö ajalle 21. elok. viiva 22. elok.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Konstanz. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja saunasta. Asiakkaamme ...
4,2/5 Very Good! (414 arvostelua)
Boardinghouse HOME Konstanz, mahtava kokemus!
"Kokemukseni hotellista oli todella mahtava! Valoisa, uusi, ilmava, viihtyisä, rauhallinen. Harkitsen jopa vakavasti muuttavani tarvittaessa asumaan tähän huoneistohotelliin, kuukausihinnoittelu oli kohtuullinen. Suosittelen lämpimästi kaikille."

Arvosteltu 8.5.2016

Boardinghouse HOME – adults only – SELF CHECK IN & SELF CHECK OUT
Apartment Hotel Konstanz
Apartment Hotel Konstanz
Steinstr. 21 A, Konstanz, BW, 78467
Hinta on 160 € per yö ajalle 11. syysk. viiva 12. syysk.
Yövy tässä huoneistohotellissa kohteessa Konstanz. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat ...
4,2/5 Very Good! (228 arvostelua)
Kodinomainen
"Perheen kanssa oli mukava olla hotellissa. Puolalaisen tarjoilijan ystävällisyys ylivertaista."

Arvosteltu 4.8.2013

Apartment Hotel Konstanz
Oberstüble to St.Johann
Oberstüble to St.Johann
Konstanz, BW
Hinta on 232 € per yö ajalle 26. elok. viiva 27. elok.
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Konstanz. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, älytelevisiosta ja keittiöstä. Lähellä sijaitsee Mainaun saari ja Konstanzin katedraali, ...
Oberstüble to St.Johann
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Konstanz lähellä sijaitsevat kaupungit