Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Tukholma

Moni turisti tai liikematkustaja saapuu Ruotsiin Tukholman kautta joko lentäen tai laivalla. Autonvuokraus Tukholmassa on erittäin varteenotettava matkustusvaihtoehto etenkin sellaisille matkustajille, jotka haluavat jatkaa matkaansa sujuvasti lentokentältä tai satamasta itse Tukholmaan ja sen lähialueelle tai jollekin muulle paikkakunnalle. Expedian verkkosivujen kautta on mahdollista vuokrata auto Tukholmasta myös ulkomailta käsin. Lisäksi lentojen, hotellien tai matkapakettien varaus ja vertailu on täällä erittäin vaivatonta.

Autonvuokrausvertailussa on haettavissa useiden Tukholmassa sijaitsevien autovuokraamojen tarjoukset. Vuokra-autoja voidaan etsiä monenlaisten hakukriteereiden perusteella, kuten auton tyypin, autovuokraamon tai lisäpalveluiden mukaan. Vuokra-autojen valikoimasta löytyykin taloudellisia vaihtoehtoja pienemmistä henkilöautoista suuremmille henkilömäärille sopiviin farmari- ja pakettiautoihin. Kaikki Expedian hakukoneen avulla Tukholmasta löytyvät vuokra-autot on varusteltu ajantasaisin mukavuuksin ja turvallisuusominaisuuksin. Se onkin nopea ja helppokäyttöinen palvelu matkasuunnitelmien laatimiseen ja toteuttamiseen, sillä kaikki Tukholman matkaa varten tarvittavat palvelut löytyvät näppärästi samasta osoitteesta.

Tutustu vuokra-autolla Tukholmaan

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja siellä asuu noin 900 000 asukasta. Kaupunki on levinnyt laajalle, minkä takia vuokra-autolla liikkuminen on hyvä vaihtoehto tutustua siihen. Tukholma tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa pidemmänkin loman tai vierailun ajaksi. Aivan keskustassa sijaitsee mm. vanhakaupunki, jonka vanhin rakennus, Riddarholmenin kirkko, on rakennettu 1200-luvun loppupuolella. Vanhankaupungin katujako on peräisin jo keskiajalta, kuten myös siellä sijaitseva Suurkirkko.

Moni historiasta ja kauniista rakennuksista kiinnostunut matkailija tutustuu varmasti mielellään Tukholman kuninkaalliseen linnaan tai Tukholman kaupungintaloon, jossa järjestetään vuosittain Nobel-palkintojenjaon juhlallisuuksiin liittyvä illallinen. Ruotsin valtiopäivätalo on myös monista näkemisen arvoinen. Jos haluat nähdä kaupungin tärkeimmät nähtävyydet lyhyellä ajalla, niin vuokraa auto Tukholmassa, jolloin pääset mukavasti ja helposti eri paikkoihin. Tukholman keskustassa sijaitsee lukuisia eri autovuokraamoja, joista voi kätevästi valita itselle parhaiten sopivan vuokra-auton noutopaikan.

Turvallista matkustamista vuokra-autolla

Autovuokraamon sijainnin lisäksi myös vuokra-autojen nouto- ja palautusajankohdan voi valita omien aikataulujen mukaan, joten lomalla ei mene siksi aikaa hukkaan. Kaupungissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet ja museotarjonta on runsas. Suosittuja ja lapsillekin sopivia käyntikohteita ovat huvipuisto Gröna Lund sekä ulkoilmamuseo Skansen. Vasa-museossa voi puolestaan tutustua aitoon 1620-luvulta peräisin olevaan Vasa-laivaan. Purjelaiva upposi neitsytmatkallaan Tukholman edustalla, ja merenpohjasta nostettu alus on nyt nähtävissä museossa. Jotta omalla matkalla kaikki sujuisi suunnitelmien mukaan, autonvuokraus Tukholmassa kannattaa hoitaa Expedian kautta. Se tarjoaa aina luotettavaa palvelua edullisin hinnoin, joten auton vuokraaminen sivuston kautta on erittäin turvallista.

Myös Tukholman lähialueilla on paljon mielenkiintoisia käyntikohteita. Se, joka haluaa tutustua niihin ja ylipäätään laajemmin pääkaupungin lähiseutuun, pääsee niihin helpoimmin vuokraamalla auton. Auton vuokraus Tukholmassa on helppoa monipuolisen tarjonnan ja lisäpalveluiden ansiosta. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat myös varata vauvan- tai lastenistuimella varustetun auton. Vieraassa kaupungissa liikkuminen on vieläkin helpompi, kun vuokra-autoista valitsee sellaisen, jossa on varusteena myös navigointijärjestelmä.

Tukholman ulkopuolella, lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevia käyntikohteita ovat esimerkiksi Drottningholmin linna, johon on mukava tehdä vaikka kokopäiväretki. Kuninkaallisen perheen kesäasuntona toimiva linna sijaitsee vain 15 kilometrin päässä keskustasta, ja siellä voi tutustua mm. linnan kauniisti hoidettuihin puutarhoihin ja puistoihin, jotka ovat saaneet vaikutteita monista eri tyylisuunnista. Linna ja sen ympäristö kuuluvat nykyisin Unescon maailmanperintöluetteloon.

Pääkaupungin lähistöllä sijaitsee myös historiallinen Uppsalan kaupunki. Sen nähtävyyksiin kuuluvat mm. vanha tuomiokirkko ja yliopiston rakennukset alueineen. Onpa kaupungissa jopa sen kuuluisimmalle kissalle, Pekka Töpöhännälle, omistettu museo. Maaseudun rauhassa kaupungin pohjoispuolella sijaitsee Vanha Uppsala, joka oli merkittävä ja myyttinen paikka muinaisina aikoina. Nykyisin siellä voi tutustua mielenkiintoisella tavalla viikinkien historiaan. Autonvuokraus onkin hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat Tukholman matkallaan poiketa myös sinne. Autonvuokrausvertailun avulla asiakkaat voivat itse valita heille sopivan vuokra-auton sekä nouto- ja palautuspaikan täysin omien aikataulujensa mukaan. Expedian hakupalvelujen avulla koko matka kuljetuksineen ja majoituksineen on helppo suunnitella kotoa lähtien.

Autonvuokraus kohteessa Tukholma: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Tukholma?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Tukholma halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Tukholma?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Tukholma keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Tukholma?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Tukholma?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Tukholma

Tutustu kohteeseen Tukholma Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!