Hae vuokra-autoja kohteessa Tukholma

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Tukholma

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tukholma

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Tukholma
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Tukholma?
Alhaisin päivähinta autonvuokraukselle kohteessa Tukholma tällä viikolla oli . Kun käytössäsi on vuokra-auto, voit tutustua kohteeseen omaan tahtiisi.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tukholma (ARN-Arlanda)?
Valitettavasti et suoraan kohteen Tukholma (ARN-Arlanda) terminaaleista, mutta lähellä on tarjolla kattava valikoima autovuokraamoja. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon Enterprise-, Europcar-, Avis-, National- tai Alamo-vuokraamon valikoimasta.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Tukholma vuokra-autovaraukseni?
Ei hätää! Jos pystyt peruuttamaan etukäteen maksetun vuokra-autovarauksesi viimeistään kuusi tuntia ennen auton hakuaikaa, saatat saada täyden hyvityksen. Kannattaa kuitenkin lukea vuokra-auton varausehdot, koska poikkeuksia on olemassa. Jos sinulla on mitään muuta kysyttävää, saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Tukholma?
Minikokoiset ajoneuvot, jotka sopivat erinomaisesti lyhyemmille retkille ja ruuhkaisiin kaupunkeihin, ovat suosituin autotyyppi kohteessa Tukholma. Ne kuluttavat yleensä myös vähän polttoainetta, joten sinulta säästyy rahaa muuhun. Nämä minikokoiset ajoneuvot eivät kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto. Valikoimiimme kuuluu niin economy-luokan kuin premium-luokan autoja ja kaikkea niiden väliltä.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Tukholma?
Kun allasi on vuokra-auto, lähiseutuun tutustuminen on yksinkertaista. Tukholma on loistava kohde, josta aloittaa, mutta tällä seudulla on paljon muutakin nähtävää ja tekemistä. Vuokraa auto, heitä laukkusi tavaratilaan ja suuntaa tutustumaan näihin muihin inspiroiviin paikkoihin:

  • Tunnet kohteen Uppsala sykkeen heti tänne saapuessasi. Tämä paikka sijaitsee noin 65 km:n päässä kohteesta Tukholma, ja se tarjoaa lukuisia upeita nähtävyyksiä, joihin kuuluu esimerkiksi Gustavianumin museo.
  • Toinen vierailijoiden suosikkikohde on Linköping, joka sijaitsee noin 170 km:n päässä. Saab-areena on vain yksi monista syistä, miksi tämä kohde on niin suosittu.
  • Kaiken ajamisen jälkeen voit hemmotella itseäsi viettämällä aikaa raikkaassa ilmassa kohteessa Tivedenin kansallispuisto. Se sijaitsee keskimäärin 210 km:n päässä kohteesta Tukholma.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Tukholma Expedian kautta?
Jos etsit vuokra-autoa kohteeseen Tukholma, Expedia on loistava valinta. Meidän jäsentarjouksiemme ja alennustemme ansiosta voit vuokrata ajoneuvon todella halvalla. Ja koska voit valita autovuokraamon valikoimista, valinnanvaraa riittää. Jos haluat säästää entisestään, yhdistä varauksesi lomapaketiksi. Vuokra-autojen lisäksi voit varata kauttamme hotellit ja lennot, ja näin tehdä matkasi varaamisesta entistäkin helpompaa ja halvempaa.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Tukholma Expedian kautta?
Tutustu laajaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden asiakasarvostelut ja vertaile suurimpien autovuokraamojen hintoja. Vain muutamalla klikkauksella Expedia voi auttaa sinua löytämään parhaimman vuokra-autotarjouksen. Oletko jo varannut lennon tai hotellin? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Tukholma ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Tukholma?
Kuljettajan tulee olla ainakin 18-vuotias. Mutta ikään liittyy tiettyjä vaatimuksia, joista kannattaa olla tietoinen ennen vuokra-ajoneuvon varaamista kohteessa Tukholma. Jos olet nuorempi asiakas, suurin osa vuokraamoista veloittaa sinulta lisämaksun ja lisäksi et voi vuokrata tietyntyyppisiä autoja. Lisämaksun suuruus ja ikärajoitukset vaihtelevat vuokraamosta toiseen. Kannattaakin viettää hetki aikaa vertaillen eri autovuokraamojen sääntöjä.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Tukholma?
Tarvitset kaksi asiaa: ajokorttisi ja luottokorttisi. Useimmat autonvuokrausyritykset tulevat tarjoamaan sinulle lisäksi vakuutuksen, joka on vapaaehtoinen. Mutta jos päätät olla ottamatta tätä vakuutusta, voit joutua esittämään todisteen vaihtoehtoisesta vakuutuksesta. Kannattaa tutustua vuokraehtoihin välttääksesi ikävät yllätykset.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Tukholma?
Päiväkohtaiset hinnat olivat edellisten seitsemän päivän aikana kohteessa Tukholma niinkin alhaiset kuin ja .
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Tukholma?
Olipa suunnitelmissasi sitten vierailla vain kohteessa Tukholma tai tutustua myös lähiseutuun, voit varata vuokra-auton nopeasti Expedian kautta. Anna vain matkatietosi ja nouto- ja palautuspaikat, ja me löydämme sinulle uskomattomat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Tukholma, jos olen alle 25-vuotias?
Jotkut autovuokraamot kohteessa Tukholma vuokraavat autoja alle 25-vuotiaille, ja jotkut taas eivät. Ikää koskevat käytännöt vaihtelevat yrityksestä toiseen, joten kannattaa tutustua niihin huolellisesti. Kannattaa myös tarkistaa veloittaako autovuokraamo tästä lisämaksuja, koska jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta ylimääräisen maksun.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Tukholma?
Löydät kaikki autonvuokrausvakuutustasi koskevat tiedot vuokraamosi ehdoista ja rajoituksista. Käy ne tarkkaan läpi ennen kuin päätät, minkä vakuutuksen valitset.