Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Tukholma

Puistoistaan, palatseistaan, gallerioistaan ja museoistaan kuuluisa Tukholma on kansainvälisesti merkittävä taloudellinen keskus, joka sijaitsee usealla luonnonkauniilla saarella.

Tukholman alueen 14 saarta sijaitsevat Itämeren ja Ruotsin kolmanneksi suurimman järven, Mälarenin, välissä. Tee matka Ruotsin 1200-luvulla perustettuun pääkaupunkiin ja tutustu sen taidegallerioihin, historiallisiin museoihin, palatseihin ja puistoihin. 

Tukholmaan on helppo tutustua jalkaisin, sillä suurin osa tärkeimmistä nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungissa on myös tehokas julkinen liikenne ja yli 760 kilometriä pyöräteitä. Vuokraa pyörä ja aja historiallinen reitti kuninkaallisessa kansallisessa kaupunkipuistossa tai katsele kaupunkia vesiltä. Veneet liikennöivät kaupungin vesistössä, joka muodostaa 30 % kaupungin pinta-alasta.

Useat Tukholman kiehtovimmista nähtävyyksistä sijaitsevat Djurgårdenissa. Näe Ruotsin maaseutuperinteitä ja pohjoismaisia villieläimiä Skansenilla, joka on yksi maailman suurimmista ulkoilmamuseoista. Vasa-museossa voit tutustua neitsytmatkallaan Tukholman edustalle uponneeseen kuninkaalliseen sota-alukseen. Nordiska museet -museossa saat kuulla, miksi ruotsalaiset juhlivat juhannusta. Lapset viihtyvät Junibackenin teemapuistossa ja satutalossa, jossa he voivat tutustua lastenkirjallisuuden satuhahmoihin. 

Kiertele jalkaisin Tukholman vanhassakaupungissa, joka on kaupungin vanhinta aluetta. Käy Tukholman kuninkaanlinnassa ja seuraa vahdinvaihdon juhlavaa paraatia. Tutustu Nobel-palkinnon historiaan Nobel-museossa. Samalla alueella sijaitsee kuuluisa vuonna 1722 avattu Den Gyldene Freden -ravintola, joten voit pysähtyä aterioimaan siellä.

Taiteen ystäville Tukholmassa on tarjolla runsaasti museoita ja taidegallerioita. Nykytaiteen museossa voit tutustua eurooppalaisiin mestariteoksiin, ja Fotografiska-museossa on näytteillä valokuvataidetta. Ruotsalaisen kuvanveistäjän Carl Eldhin töitä voit nähdä Bellevuen puistossa. Lisäksi erilaiset ilmaistapahtumat ovat merkittävä osa Tukholman taide-elämää. We Are Stockholm on elokuussa Kungsträdgårdenissa järjestettävä monipäiväinen musiikki- ja urheilutapahtuma nuorille. 

Lomasi aikana voit tehdä myös laivaristeilyn Tukholman saaristoon, joka muodostuu yli 20 000 saaresta. Käy rannoilla, patikoi kävelypoluilla ja tutustu keskiaikaiseen arkkitehtuuriin esimerkiksi Sandhamnissa ja Vaxholmissa. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa, jossa kesällä voit ihastella auringonlaskua iltayhdentoista aikaan.

Majoitus – Tukholma

Kuten vain odottaa saattaa, Tukholma tarjoaa upean valikoiman huoneistoja ja muunlaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit varata omasi jopa 257 hotellista Expedian helppokäyttöiseltä majoitussivulta.

Esimerkkejä hieman korkeatasoisemmista kohteen Tukholma hotellivaihtoehdoista ovat muun muassa osoitteessa Södra Blasieholmshamnen 8 sijaitseva Grand Hôtel Stockholm ja osoitteessa Södra Blasieholmshamnen 8 sijaitseva Hotel Skeppsholmen. Edullisempia ja mukavia majoituksia ovat osoitteessa Alströmergatan 15 sijaitseva Stockholm Hostel ja osoitteessa Hornsgatan 66B sijaitseva Hotel Hornsgatan.


Alueen Tukholma opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 372 hotellia kohteessa Tukholma
Downtown Camper by Scandic 148 €
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
   
  4,7
  / 5 (560 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Gallerian ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
    
   4,6
   / 5 (5 390 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Mornington Hotel Stockholm City 108 €
   Mornington Hotel Stockholm City

   Mornington Hotel Stockholm City

   Nybrogatan 53, Stockholm
     
    4,2
    / 5 (3 815 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Kuninkaallinen draamateatteri, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Vasa-museo ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 185 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
      
     4,3
     / 5 (4 313 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tanssimuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Continental 129 €
     Scandic Continental

     Scandic Continental

     Vasagatan 22, Stockholm
       
      4,3
      / 5 (1 860 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Birger Jarl 106 €
      Hotel Birger Jarl

      Hotel Birger Jarl

      Tulegatan 8, Stockholm
        
       4,2
       / 5 (6 985 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Tukholman kauppakorkeakoulu, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 3 kilometrin päässä.

       At Six 237 €
       At Six

       At Six

       Brunkebergstorg 6, Stockholm
         
        4,6
        / 5 (621 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Tanssimuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western and hotel 93 €
        Best Western and hotel

        Best Western and hotel

        Apelbergsgatan 40, Stockholm
          
         4,1
         / 5 (1 117 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Tukholman konserttitalo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.