Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Tukholma

Tukholma on erinomainen lomakohde, suunnittelitpa sitten parin päivän lomaa tai pidempää matkaa.

Matkat – Tukholma

Tällä alueella asuu noin 1 300 000 ihmistä.

Pakene arkea ja sukella mielikuvituksen maailmaan kohteissa Junibackenin teemapuisto ja Sydpoolenin sisävesipuisto. Gröna Lundin huvipuisto (Tivoli Gröna Lund) sekä Dalarön minigolf ovat myös tutustumisen arvoisia, jos etsitte lisätekemistä perheen pienimmille.

Perheelläsi ei tarvitse olla eviä ja pyrstöjä voidakseen tutustua merten rikkauksiin kohteessa Skansen-Akvariet.

Lapsesi voivat kuluttaa useita tunteja kohteissa Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Perhostalo (Fjärilshuset) katsellen lukuisia erilaisia eksoottisia ja paikallisia eläinlajeja.

Rentoudu drinkin ääressä ja haasta jakaja blackjackissä tai nauti vain pelin tunnelmasta kohteessa Casino Cosmopol Stockholm.

Jos kaipaat taukoa, pakkaa eväskori ja etsi varjoinen paikka yhdestä alueen monista viehättävistä puistoista, kuten Klockbacken tai Bellevuen puisto. Kungsträdgårdenin puisto ja Flottsbron ulkoilualue ovat myös ihanteellisia paikkoja rentouttavalle tauolle.

Trekanten-järvi, joka sijaitsee sitä varjostavien puiden katveessa ja on viileän ruohon ympäröimä, on suosittu niin paikallisten villieläinten kuin vierailijoidenkin keskuudessa.

Hemmottele itseäsi viettämällä mukava iltapäivä kohteessa Schweizerbadetin ranta tai Torön pikkukiviranta. Katsele pääsi yläpuolella lentäviä lintuja, nauti suolaisesta ilmasta ja käy piristävällä kävelyllä kauniilla rannalla. Olosi on varmasi virkeämpi sen jälkeen.

Myös Finnhamn ja Hagan puisto ovat luontoa rakastavien matkailijoiden suosiossa. Esimerkiksi kohteissa Möja ja Grinda on mukava kytkeä puhelin pois päältä ja nauttia luonnon rauhasta.

Inspiroidu vierailemalla yhdessä alueen mielenkiintoisista museoista. Nauti inspiroivasta tunnelmasta samalla kun tutustut kohteiden Rautatiemuseo (Järnvägsmuseum) ja Nobel-museo erilaisiin näyttelyihin. Muita vierailun arvoisia kohteita ovat ABBA The Museum ja Swedish Music Hall of Fame.

Merenkulkuun liittyvistä asioista kiinnostuneet voivat ankkuroitua tuntikausiksi kohteeseen Vasa-museo, joka on varsinainen tärkeiden meriesineiden runsaudensarvi. Jos energiaa riittää, voit jatkaa alueen merihistoriaan tutustumista kohteessa Merihistoriallinen museo (Sjöhistoriska museet).

Käy tutustumassa ainutlaatuiseen ja kiehtovaan tieteellisten esineiden ja näyttelyiden kirjoon kohteissa Tom Tits Experiment ja Tekniska Museet, jotka tarjoavat hauskaa tekemistä kaikenlaisille tieteen ystäville.

Kokoelmat kohteissa Pohjoismainen museo ja Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) kiinnostavat varmasti kaikenikäisiä matkailijoita, ja lisäksi ne auttavat ymmärtämään planeettaamme paremmin.

Voit laajentaa taiteen ymmärrystäsi ja ehkä löytää teoksen kotiin viemisiksi yhdestä alueen monista galleriatiloista. Nauti kohteiden Kansallismuseo ja Millesgårdenin taidekeskus trendikkäästä ilmapiiristä. Jos haluat nähdä vieläkin enemmän, kannattaa viettää iltapäivä kohteissa Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo ja Nykytaiteen museo.

Historiasta pitävät voivat matkata ajassa taaksepäin kohteissa Tukholman keskiaikamuseo ja Historiska museet. Onko sinulla aikaa useammalle museolle? Voit jatkaa kierrosta kohteissa Hallwylin museo ja Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum).

Ja vaikka et tuntisi historiaa ennestään, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Karoliininen instituutti ovat myös ehdottomasti mielenkiintoisia kohteita. Historialla on aina jotain uutta annettavaa. Tukholman yliopisto ja Kunglika Musikhögskolan ovat myös kiinnostavia paikkoja, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Jotkin tämän alueen rikkaimmista perheistä ovat asuneet kohteissa Drottningholmin linna (Drottningholms slott) ja Tukholman kuninkaanlinna. Älä unohda ottaa valokuvia samalla, kun ihailet kohteiden koristeellista arkkitehtuuria ja vaurasta sisustusta. Upeisiin rakennuksiin kuuluvat lisäksi esimerkiksi Hagan linna (Haga slott) ja Ruotsin ritarihuone (Riddarhuspalatset), joiden seinät kätkevät sisäänsä paljon mielenkiintoisia tarinoita.

Alueelta löydät lukuisia upeita linnoja. Et voi muuta kuin ihailla kohteiden Djursholmin linna, Bogesundin linna ja Årstan linna keskiaikaista eleganssia ja rikasta historiaa.

Opi lisää alueen hengellisestä elämästä ja nauti rauhallisesta ilmapiiristä kohteissa Tukholman suurkirkko ja Riddarholmenin kirkko. Kannattaa myös käydä kävelyllä kohteissa Kustaa Vaasan kirkko (Gustav Vasa kyrka) ja Aadolf Fredrikin kirkko (Adolf Fredriks kyrka).

Haetko jotain erilaista? Käy vierailulla kohteessa Tukholman kaupunginkirjasto (Stockholms stadsbibliotek), Kulttuuritalo (Kulturhuset) tai SkyView.

Majoitus – Tukholma

Kuten vain odottaa saattaa, Tukholma tarjoaa upean valikoiman huoneistoja ja muunlaisia majoitusvaihtoehtoja. Voit varata omasi jopa 257 hotellista Expedian helppokäyttöiseltä majoitussivulta.

Esimerkkejä hieman korkeatasoisemmista kohteen Tukholma hotellivaihtoehdoista ovat muun muassa osoitteessa Södra Blasieholmshamnen 8 sijaitseva Grand Hôtel Stockholm ja osoitteessa Södra Blasieholmshamnen 8 sijaitseva Hotel Skeppsholmen. Edullisempia ja mukavia majoituksia ovat osoitteessa Alströmergatan 15 sijaitseva Stockholm Hostel ja osoitteessa Hornsgatan 66B sijaitseva Hotel Hornsgatan.


Alueen Tukholma opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 470 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4,6
  /5 (6 139 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 137 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4,6
   /5 (1 806 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   At Six 153 €
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
     
    4,6
    /5 (1 413 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Sergelin tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kungsträdgårdenin puisto ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Haymarket by Scandic 98 €
    Haymarket by Scandic

    Haymarket by Scandic

    Hötorget 13-15, Tukholma
      
     4,4
     /5 (2 189 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Drottninggatan, Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mornington Hotel Stockholm City 87 €
     Mornington Hotel Stockholm City

     Mornington Hotel Stockholm City

     Nybrogatan 53, Tukholma
       
      4,2
      /5 (4 457 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern), Vasa-museo ja Tukholman olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Östermalmstorgin T-Bana-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stadionin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel 111 €
      Radisson Blu Airport Terminal Hotel

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel

      Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
        
       4,4
       /5 (3 758 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       SkyCity on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Arlandastadin golfkerho ja Steningen linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä. International Golf Club ja Rosersbergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Arlandan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Arlanda Norran asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 105 €
       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Vasagatan 1, Tukholma
         
        4,2
        /5 (7 697 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 124 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
          
         4,3
         /5 (4 750 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset