Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Tukholma

Puistoistaan, palatseistaan, gallerioistaan ja museoistaan kuuluisa Tukholma on kansainvälisesti merkittävä taloudellinen keskus, joka sijaitsee usealla luonnonkauniilla saarella.

Tukholman alueen 14 saarta sijaitsevat Itämeren ja Ruotsin kolmanneksi suurimman järven, Mälarenin, välissä. Tee matka Ruotsin 1200-luvulla perustettuun pääkaupunkiin ja tutustu sen taidegallerioihin, historiallisiin museoihin, palatseihin ja puistoihin. 

Tukholmaan on helppo tutustua jalkaisin, sillä suurin osa tärkeimmistä nähtävyyksistä sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungissa on myös tehokas julkinen liikenne ja yli 760 kilometriä pyöräteitä. Vuokraa pyörä ja aja historiallinen reitti kuninkaallisessa kansallisessa kaupunkipuistossa tai katsele kaupunkia vesiltä. Veneet liikennöivät kaupungin vesistössä, joka muodostaa 30 % kaupungin pinta-alasta.

Useat Tukholman kiehtovimmista nähtävyyksistä sijaitsevat Djurgårdenissa. Näe Ruotsin maaseutuperinteitä ja pohjoismaisia villieläimiä Skansenilla, joka on yksi maailman suurimmista ulkoilmamuseoista. Vasa-museossa voit tutustua neitsytmatkallaan Tukholman edustalle uponneeseen kuninkaalliseen sota-alukseen. Nordiska museet -museossa saat kuulla, miksi ruotsalaiset juhlivat juhannusta. Lapset viihtyvät Junibackenin teemapuistossa ja satutalossa, jossa he voivat tutustua lastenkirjallisuuden satuhahmoihin. 

Kiertele jalkaisin Tukholman vanhassakaupungissa, joka on kaupungin vanhinta aluetta. Käy Tukholman kuninkaanlinnassa ja seuraa vahdinvaihdon juhlavaa paraatia. Tutustu Nobel-palkinnon historiaan Nobel-museossa. Samalla alueella sijaitsee kuuluisa vuonna 1722 avattu Den Gyldene Freden -ravintola, joten voit pysähtyä aterioimaan siellä.

Taiteen ystäville Tukholmassa on tarjolla runsaasti museoita ja taidegallerioita. Nykytaiteen museossa voit tutustua eurooppalaisiin mestariteoksiin, ja Fotografiska-museossa on näytteillä valokuvataidetta. Ruotsalaisen kuvanveistäjän Carl Eldhin töitä voit nähdä Bellevuen puistossa. Lisäksi erilaiset ilmaistapahtumat ovat merkittävä osa Tukholman taide-elämää. We Are Stockholm on elokuussa Kungsträdgårdenissa järjestettävä monipäiväinen musiikki- ja urheilutapahtuma nuorille. 

Lomasi aikana voit tehdä myös laivaristeilyn Tukholman saaristoon, joka muodostuu yli 20 000 saaresta. Käy rannoilla, patikoi kävelypoluilla ja tutustu keskiaikaiseen arkkitehtuuriin esimerkiksi Sandhamnissa ja Vaxholmissa. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa, jossa kesällä voit ihastella auringonlaskua iltayhdentoista aikaan.


Alueen Tukholma opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 447 majoitusliikettä kohteessa Tukholma
Radisson Blu Waterfront Hotel 101 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm
   
  4,6
  /5 (5 984 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Stockholm Waterfront Congress Centre ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six 139 €
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Stockholm
    
   4,6
   /5 (1 247 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Sergelin tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kungsträdgårdenin puisto ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mornington Hotel Stockholm City 85 €
   Mornington Hotel Stockholm City

   Mornington Hotel Stockholm City

   Nybrogatan 53, Stockholm
     
    4,2
    /5 (4 318 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Östermalms Saluhall, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Östermalmstorgin T-Bana-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stadionin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 127 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Stockholm
      
     4,6
     /5 (1 617 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Sergelin tori, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo sijaitsee 3,6 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu SkyCity Hotel 108 €
     Radisson Blu SkyCity Hotel

     Radisson Blu SkyCity Hotel

     Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
       
      4,4
      /5 (3 662 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      SkyCity on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Arlandastadin golfkerho ja Steningen linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä. International Golf Club ja Rosersbergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Arlandan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Arlanda Norran asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Haymarket by Scandic 100 €
      Haymarket by Scandic

      Haymarket by Scandic

      Hötorget 13-15, Stockholm
        
       4,4
       /5 (2 041 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Tukholman konserttitalo (Konserthuset), Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 96 €
       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Vasagatan 1, Stockholm
         
        4,2
        /5 (7 550 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        Oscarsteattern, Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 105 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Stockholm
          
         4,3
         /5 (4 645 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Ruotsin ritarihuone (Riddarhuspalatset), Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.