Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Solna Centrumin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Solna Centrumin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Solna Centrumin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Solna Centrumin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Solna Centrumin ostoskeskus lähellä kohdetta Solna Centrumin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 440 majoitusliikettä kohteen Solna Centrumin ostoskeskus lähellä
Park Inn by Radisson Stockholm Solna 65 €
Park Inn by Radisson Stockholm Solna

Park Inn by Radisson Stockholm Solna

Hotellgatan 11, Solna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  First Hotel Solna
  First Hotel Solna

  First Hotel Solna

  Bangatan 21, Solna
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   ApartDirect Solna
   ApartDirect Solna

   ApartDirect Solna

   Ankdammsgatan 5, Solna
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Solna Centrumin ostoskeskus, Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Home
    At Home

    At Home

    14 Hannebergsgatan, Solna, Stockholms län
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvallan ravirata ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Biz Apartment Solna 71 €
     Biz Apartment Solna

     Biz Apartment Solna

     Huvudstagatan 5, Solna
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Asplund Hotel Apartments 87 €
      Asplund Hotel Apartments

      Asplund Hotel Apartments

      Gunnar Asplunds Allé 6, Solna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. Västra Skogenin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Blique by Nobis 92 €
       Blique by Nobis

       Blique by Nobis

       Gävlegatan 18, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Karoliininen instituutti, Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. S:t Eriksplanin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Odenplanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Solna Företagsbostäder
        Solna Företagsbostäder

        Solna Företagsbostäder

        Diktarvägen 13, Solna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solna Centrumin ostoskeskus on 1,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Friends Arena ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Västra Skogenin T-Bana-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.