Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Solna Centrumin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Solna Centrumin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Solna Centrumin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Solna Centrumin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Solna Centrumin ostoskeskus lähellä kohdetta Solna Centrumin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 532 majoitusliikettä kohteen Solna Centrumin ostoskeskus lähellä
Quality Hotel Friends 68 €
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

Råsta Strandväg 1, Solna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) sijaitsee 4,8 kilometrin päässä. Solnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ulriksdalin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  AC Hotel by Marriott Stockholm Ulriksdal 88 €
  AC Hotel by Marriott Stockholm Ulriksdal

  AC Hotel by Marriott Stockholm Ulriksdal

  Kolonnvägen 41, Solna
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Friends Arena, Mall of Scandinavia ja Ruotsin luonnonhistoriallinen museo (Naturhistoriska riksmuseet) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kista Galleria sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. Ulriksdalin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bergshamran metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Stockholm Solna 83 €
   Park Inn by Radisson Stockholm Solna

   Park Inn by Radisson Stockholm Solna

   Hotellgatan 11, Solna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Home
    At Home

    At Home

    14 Hannebergsgatan, Solna, Stockholms län
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     ApartDirect Solna
     ApartDirect Solna

     ApartDirect Solna

     Ankdammsgatan 5, Solna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Solna Centrumin ostoskeskus, Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solna Business Park ja Karoliininen instituutti ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Solna 69 €
      First Hotel Solna

      First Hotel Solna

      Bangatan 21, Solna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Solna Centrumin ostoskeskus, Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Solna Business Park ja Karoliininen yliopistosairaala ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Biz Apartment Solna
       Biz Apartment Solna

       Biz Apartment Solna

       Huvudstagatan 5, Solna
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Solna Business Park ja Karoliininen yliopistosairaala ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Asplund Hotel Apartments 148 €
        Asplund Hotel Apartments

        Asplund Hotel Apartments

        Gunnar Asplunds Allé 6, Solna
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 17,2 kilometrin päässä. Västra Skogenin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.