Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Solna Centrumin ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Solna Centrumin ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Solna Centrumin ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Solna Centrumin ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Solna Centrumin ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Solna Centrumin ostoskeskus lähellä kohdetta Solna Centrumin ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Solna Centrumin ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 453 majoitusliikettä kohteen Solna Centrumin ostoskeskus lähellä
Park Inn by Radisson Stockholm Solna 67 €
Park Inn by Radisson Stockholm Solna

Park Inn by Radisson Stockholm Solna

Hotellgatan 11, Solna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Solna Centrumin ostoskeskus, Solna Business Park ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Friends Arena ja Hagan puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 118 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   At Home
   At Home

   At Home

   14 Hannebergsgatan, Solna, Stockholms län
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvallan ravirata ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    ApartDirect Solna
    ApartDirect Solna

    ApartDirect Solna

    Ankdammsgatan 5, Solna
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Solna Centrumin ostoskeskus, Friends Arena ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solna centrumin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     First Hotel Solna 69 €
     First Hotel Solna

     First Hotel Solna

     Bangatan 21, Solna
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Biz Apartment Solna 71 €
      Biz Apartment Solna

      Biz Apartment Solna

      Huvudstagatan 5, Solna
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Solna centrumin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Huvudstan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 108 €
       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Vasagatan 1, Tukholma
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Asplund Hotel Apartments 87 €
        Asplund Hotel Apartments

        Asplund Hotel Apartments

        Gunnar Asplunds Allé 6, Solna
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Solna Centrumin ostoskeskus, Mall of Scandinavia ja Friends Arena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Solvallan ravirata sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. Västra Skogenin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Solna centrumin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.