Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bagni della Regina Giovanna

Ui tai snorklaa legendaarisessa luonnonaltaassa tai nauti auringonlaskun katselemisesta Punta del Capon kallioilla sijaitsevilta viehättäviltä roomalaisilta raunioilta.

Bagni della Regina Giovanna (kuningatar Giovannan kylpylä) on mielenkiintoinen nimi kalkkikivikallioiden ja kivirannan ympäröimälle smaragdinvihreälle merivesialtaalle. Patikoi lähistöllä sijaitsevalle arkeologiselle nähtävyydelle, joka on upea paikka katsella Napolinlahden taakse laskevaa aurinkoa.

Luonnonkaari erottaa suojaisan altaan avomerestä. Allas on nimetty Napolin legendaarisen kuningattaren Giovanna d’Angiòn mukaan. Kuningatar Joanna I:nä tunnettu Giovanna nautti usein kylpemisestä tässä kolmion muotoisessa altaassa, koska se sijaitsee niin rauhaisassa paikassa. Kuningatar Joannasta kertoviin legendoihin liittyy muun muassa salaisia nuoria rakastajia ja julmia murhajuonia. Pyydä paikallisia kertomaan oma suosikkinsa tarinoiden eri versioista.

Varjoisa alue on hyvä paikka nauttia virkistävästä uinnista kuumina kesäkuukausina. Ui matalassa vedessä ja kellu laguunin ylle kohoavan saniaisten peittämän kalkkikivikalliosta muodostuneen kaaren alla. Ota mukaan snorklausvarusteet, sillä voit bongata monia erilaisia kaloja erittäin kirkkaassa vedessä. Sen jälkeen voit kuivatella itseäsi aurinkoisella rannalla tai lähteä kävelyretkelle rannikkoa pitkin.

Seuraa niemenkärjelle johtavaa polkua ja tutustu lähes 2 000 vuotta vanhan roomalaisen paviljongin raunioihin. Sen uskotaan olleen vauraan Rooman kansalaisen ja historioitsijan Pollio Felicen lomakoti. Villa Pollio Felice esiintyy kuuluisien roomalaisten runoilijoiden, Horatiuksen ja Statiuksen, varhaisissa kirjoituksissa.

Bagni della Regina Giovanna sijaitsee Sorrentonniemen kärjessä kaupungin laitamilla. Alueelle on helppo tulla matkustamalla ensin bussilla ja kävelemällä ja kapuamalla sen jälkeen lyhyt matka perille. Osta virvokkeita niemen kaupoista ja baareista ja seuraa sen jälkeen ”i ruderi romani” ‑tienviittoja roomalaisille raunioille. Reitti kulkee lyhyttä rannikkopolkua ja alas jyrkkiä portaita pitkin.

Voit ottaa valokuvia Bagni della Regina Giovannan lähellä sijaitsevista raunioista mereltä päin varaamalla yksityisen risteilyn Caprinsaarelle. Kantosiipialus lähtee Sorrenton Marina Piccolasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 469 majoitusliikettä kohteen Bagni della Regina Giovannan ranta lähellä
Continental 95 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Sorrento Palace 237 €
  Hilton Sorrento Palace

  Hilton Sorrento Palace

  Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marina Granden ranta ja Bagni della Regina Giovannan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Vesuviuksen kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Aminta
   Grand Hotel Aminta

   Grand Hotel Aminta

   Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piazza Tasso ja Marina Granden ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Pompejin arkeologinen puisto ovat myös 32 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Plaza 263 €
    Hotel Plaza

    Hotel Plaza

    via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Belair 235 €
     Hotel Belair

     Hotel Belair

     Via Capo, 29, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Capodimonte 240 €
      Grand Hotel Capodimonte

      Grand Hotel Capodimonte

      Via Capo 15, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Piazza Tasso, Corso, Italia ja Marina Granden ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Lauro ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Regina Sorrento 174 €
       Hotel Regina Sorrento

       Hotel Regina Sorrento

       Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Baia di Ieranto on 12 kilometrin päässä tästä hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Antiche Mura
        Hotel Antiche Mura

        Hotel Antiche Mura

        Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.