Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bagni della Regina Giovanna

Ui tai snorklaa legendaarisessa luonnonaltaassa tai nauti auringonlaskun katselemisesta Punta del Capon kallioilla sijaitsevilta viehättäviltä roomalaisilta raunioilta.

Bagni della Regina Giovanna (kuningatar Giovannan kylpylä) on mielenkiintoinen nimi kalkkikivikallioiden ja kivirannan ympäröimälle smaragdinvihreälle merivesialtaalle. Patikoi lähistöllä sijaitsevalle arkeologiselle nähtävyydelle, joka on upea paikka katsella Napolinlahden taakse laskevaa aurinkoa.

Luonnonkaari erottaa suojaisan altaan avomerestä. Allas on nimetty Napolin legendaarisen kuningattaren Giovanna d’Angiòn mukaan. Kuningatar Joanna I:nä tunnettu Giovanna nautti usein kylpemisestä tässä kolmion muotoisessa altaassa, koska se sijaitsee niin rauhaisassa paikassa. Kuningatar Joannasta kertoviin legendoihin liittyy muun muassa salaisia nuoria rakastajia ja julmia murhajuonia. Pyydä paikallisia kertomaan oma suosikkinsa tarinoiden eri versioista.

Varjoisa alue on hyvä paikka nauttia virkistävästä uinnista kuumina kesäkuukausina. Ui matalassa vedessä ja kellu laguunin ylle kohoavan saniaisten peittämän kalkkikivikalliosta muodostuneen kaaren alla. Ota mukaan snorklausvarusteet, sillä voit bongata monia erilaisia kaloja erittäin kirkkaassa vedessä. Sen jälkeen voit kuivatella itseäsi aurinkoisella rannalla tai lähteä kävelyretkelle rannikkoa pitkin.

Seuraa niemenkärjelle johtavaa polkua ja tutustu lähes 2 000 vuotta vanhan roomalaisen paviljongin raunioihin. Sen uskotaan olleen vauraan Rooman kansalaisen ja historioitsijan Pollio Felicen lomakoti. Villa Pollio Felice esiintyy kuuluisien roomalaisten runoilijoiden, Horatiuksen ja Statiuksen, varhaisissa kirjoituksissa.

Bagni della Regina Giovanna sijaitsee Sorrentonniemen kärjessä kaupungin laitamilla. Alueelle on helppo tulla matkustamalla ensin bussilla ja kävelemällä ja kapuamalla sen jälkeen lyhyt matka perille. Osta virvokkeita niemen kaupoista ja baareista ja seuraa sen jälkeen ”i ruderi romani” ‑tienviittoja roomalaisille raunioille. Reitti kulkee lyhyttä rannikkopolkua ja alas jyrkkiä portaita pitkin.

Voit ottaa valokuvia Bagni della Regina Giovannan lähellä sijaitsevista raunioista mereltä päin varaamalla yksityisen risteilyn Caprinsaarelle. Kantosiipialus lähtee Sorrenton Marina Piccolasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 172 majoitusliikettä kohteen Bagni della Regina Giovannan ranta lähellä
Grand Hotel Aminta 55 €
Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta

Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pompejin arkeologinen puisto on 28,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Europa Palace 104 €
  Grand Hotel Europa Palace

  Grand Hotel Europa Palace

  Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Capodimonte
   Grand Hotel Capodimonte

   Grand Hotel Capodimonte

   Via Capo 15, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piazza Tasso, Corso, Italia ja Marina Granden ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Lauro ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bellevue Syrene
    Bellevue Syrene

    Bellevue Syrene

    P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Marina Granden ranta ja Piazza Tasso ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maison La Minervetta 240 €
     Maison La Minervetta

     Maison La Minervetta

     Via Capo, 25, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula ja Marina Granden ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Piazza Tasso ja Corso, Italia ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Antiche Mura 88 €
      Hotel Antiche Mura

      Hotel Antiche Mura

      Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Regina Sorrento 84 €
       Hotel Regina Sorrento

       Hotel Regina Sorrento

       Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Baia di Ieranto on 12 kilometrin päässä tästä hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel La Favorita 184 €
        Grand Hotel La Favorita

        Grand Hotel La Favorita

        Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marina Granden ranta ja Corso, Italia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.