Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bank of England Museum

Tutustu kiehtovaan kokoelmaan historiallisia rahaesineitä, joka vie sinut 300-vuotiselle matkalle Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin, Bank of Englandin, historiaan.

Vieraile Bank of England Museumissa ja perehdy Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin historiaan sen ensiaskelista vuodesta 1694 tähän päivään saakka. Katsele vanhoja seteleitä, kolikoita ja hopeita, pitele käsissäsi aitoa kultaharkkoa ja ihastele antiikkisten pankkivälineiden kokoelmaa. Bank of England Museum sijaitsee Bank of Englandin päärakennuksessa. Museolla vieraillessasi pääset ihastelemaan myös pankin komeaa arkkitehtuuria.

Museossa on viisi eri teemaista näyttelysalia, joissa voi tutustua pankin eri aikakausiin, rakennuksiin ja ihmisiin. Aloita kierroksesi pankin osakepörssin galleriasta, joka on täydellinen kopio 1700-luvun aikaisesta osakepörssitoimistosta. Seuraa virtuaaliesittelyä pankin holveista ja maailmanlaajuisten finanssikriisien syistä ja seurauksista. Tutustu pankin perustamisen syihin ja alkuaikoihin The Early Years 1694–1800 -galleriassa.

Jatkaa matkaa The Rotunda 1800–1946 -galleriaan, jossa on esillä Sir John Sloanen tekemiä patsaita, jotka kuuluivat alun perin rakennuksen sisustukseen. Sinulla on myös mahdollisuus pidellä käsissäsi autoa 13-kiloista kultaharkkoa sekä tarkastella vaihtuvia näyttelyjä, kuten valokuvaesityksiä.

Tarkastele hetki vanhojen seteleiden kirjoa The Banknote Galleryssa. Ne vaihtelevat ensimmäisistä käsinkirjoitetuista pankkikirjoista nykyaikaisiin värikkäisiin seteleihin. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä on vuorossa The Modern Economy 1946–present -galleria. Tutustu nykyaikaiseen rahankäsittelyyn tarvittaviin turvallisuusmenetelmiin. Katso lyhytelokuva, joka kertoo Bank of Englandin roolista ja vastuusta Yhdistyneen kuningaskunnan taloudessa nykypäivänä.

Bank of England Museum sijaitsee Lontoon historiallisella finanssialueella City of Londonin kaupunginosassa. Paikan päälle on helppo kulkea niin bussilla, junalla kuin metrollakin. Museo sijaitsee Bankin metroaseman yhteydessä. Museum of London ja St. Paul’s Cathedral sijaitsevat vajaan 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Museo on avoinna maanantaista perjantaihin, ja suljettu kansallisina juhlapäivinä. Kaikkiin museon näyttelyihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy. Ilmaisia info-lehtisiä ja lasten puuhavihkoja on saatavilla museon vastaanotosta. Katso tarkat tiedot museon viralliselta verkkosivustolta.


Alueen Bank of England Museum opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 291 majoitusliikettä kohteen Bank of England Museum lähellä
Leman Locke 116 €
Leman Locke

Leman Locke

15 Leman St, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 154 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 104 €
   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

   7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bankenviertel, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Royal London St Paul’s 107 €
    Leonardo Royal London St Paul’s

    Leonardo Royal London St Paul’s

    10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Ned 277 €
     The Ned

     The Ned

     27 Poultry, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bankenviertel, The Gherkin ja London Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Liverpool Street ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cannon Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt 234 €
      Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

      Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

      40 Liverpool Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brick Lane ja Old Spitalfields Market sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sky Garden ja London Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liverpool Streetin metroasema ja Liverpool Streetin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       SACO The Cannon 107 €
       SACO The Cannon

       SACO The Cannon

       46 Cannon Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bankenviertel, Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. London Bridge ja Tate Modern ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mansion Housen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cannon Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex London Wall Hotel 120 €
        Apex London Wall Hotel

        Apex London Wall Hotel

        7-9 Copthall Avenue, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bankenviertel ja Bank of England Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Tower 42 ja London Guildhall (historiallinen rakennus) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Moorgaten metroasema ja Moorgaten asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.