Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bank of England Museum

Tutustu kiehtovaan kokoelmaan historiallisia rahaesineitä, joka vie sinut 300-vuotiselle matkalle Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin, Bank of Englandin, historiaan.

Vieraile Bank of England Museumissa ja perehdy Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin historiaan sen ensiaskelista vuodesta 1694 tähän päivään saakka. Katsele vanhoja seteleitä, kolikoita ja hopeita, pitele käsissäsi aitoa kultaharkkoa ja ihastele antiikkisten pankkivälineiden kokoelmaa. Bank of England Museum sijaitsee Bank of Englandin päärakennuksessa. Museolla vieraillessasi pääset ihastelemaan myös pankin komeaa arkkitehtuuria.

Museossa on viisi eri teemaista näyttelysalia, joissa voi tutustua pankin eri aikakausiin, rakennuksiin ja ihmisiin. Aloita kierroksesi pankin osakepörssin galleriasta, joka on täydellinen kopio 1700-luvun aikaisesta osakepörssitoimistosta. Seuraa virtuaaliesittelyä pankin holveista ja maailmanlaajuisten finanssikriisien syistä ja seurauksista. Tutustu pankin perustamisen syihin ja alkuaikoihin The Early Years 1694–1800 -galleriassa.

Jatkaa matkaa The Rotunda 1800–1946 -galleriaan, jossa on esillä Sir John Sloanen tekemiä patsaita, jotka kuuluivat alun perin rakennuksen sisustukseen. Sinulla on myös mahdollisuus pidellä käsissäsi autoa 13-kiloista kultaharkkoa sekä tarkastella vaihtuvia näyttelyjä, kuten valokuvaesityksiä.

Tarkastele hetki vanhojen seteleiden kirjoa The Banknote Galleryssa. Ne vaihtelevat ensimmäisistä käsinkirjoitetuista pankkikirjoista nykyaikaisiin värikkäisiin seteleihin. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä on vuorossa The Modern Economy 1946–present -galleria. Tutustu nykyaikaiseen rahankäsittelyyn tarvittaviin turvallisuusmenetelmiin. Katso lyhytelokuva, joka kertoo Bank of Englandin roolista ja vastuusta Yhdistyneen kuningaskunnan taloudessa nykypäivänä.

Bank of England Museum sijaitsee Lontoon historiallisella finanssialueella City of Londonin kaupunginosassa. Paikan päälle on helppo kulkea niin bussilla, junalla kuin metrollakin. Museo sijaitsee Bankin metroaseman yhteydessä. Museum of London ja St. Paul’s Cathedral sijaitsevat vajaan 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Museo on avoinna maanantaista perjantaihin, ja suljettu kansallisina juhlapäivinä. Kaikkiin museon näyttelyihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy. Ilmaisia info-lehtisiä ja lasten puuhavihkoja on saatavilla museon vastaanotosta. Katso tarkat tiedot museon viralliselta verkkosivustolta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 587 majoitusliikettä kohteen Bank of England Museum lähellä
The Tower Hotel 107 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 143 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 172 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apex City of London Hotel 107 €
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London City 98 €
     Leonardo Royal London City

     Leonardo Royal London City

     8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Club Quarters Hotel, St. Paul's 114 €
      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      Club Quarters Hotel, St. Paul's

      24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London St Paul’s 135 €
       Leonardo Royal London St Paul’s

       Leonardo Royal London St Paul’s

       10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Shangri La Hotel At The Shard London 453 €
        Shangri La Hotel At The Shard London

        Shangri La Hotel At The Shard London

        31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.