Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bank of England Museum

Tutustu kiehtovaan kokoelmaan historiallisia rahaesineitä, joka vie sinut 300-vuotiselle matkalle Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin, Bank of Englandin, historiaan.

Vieraile Bank of England Museumissa ja perehdy Yhdistyneen kuningaskunnan keskuspankin historiaan sen ensiaskelista vuodesta 1694 tähän päivään saakka. Katsele vanhoja seteleitä, kolikoita ja hopeita, pitele käsissäsi aitoa kultaharkkoa ja ihastele antiikkisten pankkivälineiden kokoelmaa. Bank of England Museum sijaitsee Bank of Englandin päärakennuksessa. Museolla vieraillessasi pääset ihastelemaan myös pankin komeaa arkkitehtuuria.

Museossa on viisi eri teemaista näyttelysalia, joissa voi tutustua pankin eri aikakausiin, rakennuksiin ja ihmisiin. Aloita kierroksesi pankin osakepörssin galleriasta, joka on täydellinen kopio 1700-luvun aikaisesta osakepörssitoimistosta. Seuraa virtuaaliesittelyä pankin holveista ja maailmanlaajuisten finanssikriisien syistä ja seurauksista. Tutustu pankin perustamisen syihin ja alkuaikoihin The Early Years 1694–1800 -galleriassa.

Jatkaa matkaa The Rotunda 1800–1946 -galleriaan, jossa on esillä Sir John Sloanen tekemiä patsaita, jotka kuuluivat alun perin rakennuksen sisustukseen. Sinulla on myös mahdollisuus pidellä käsissäsi autoa 13-kiloista kultaharkkoa sekä tarkastella vaihtuvia näyttelyjä, kuten valokuvaesityksiä.

Tarkastele hetki vanhojen seteleiden kirjoa The Banknote Galleryssa. Ne vaihtelevat ensimmäisistä käsinkirjoitetuista pankkikirjoista nykyaikaisiin värikkäisiin seteleihin. Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä on vuorossa The Modern Economy 1946–present -galleria. Tutustu nykyaikaiseen rahankäsittelyyn tarvittaviin turvallisuusmenetelmiin. Katso lyhytelokuva, joka kertoo Bank of Englandin roolista ja vastuusta Yhdistyneen kuningaskunnan taloudessa nykypäivänä.

Bank of England Museum sijaitsee Lontoon historiallisella finanssialueella City of Londonin kaupunginosassa. Paikan päälle on helppo kulkea niin bussilla, junalla kuin metrollakin. Museo sijaitsee Bankin metroaseman yhteydessä. Museum of London ja St. Paul’s Cathedral sijaitsevat vajaan 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Museo on avoinna maanantaista perjantaihin, ja suljettu kansallisina juhlapäivinä. Kaikkiin museon näyttelyihin ja tapahtumiin on vapaa pääsy. Ilmaisia info-lehtisiä ja lasten puuhavihkoja on saatavilla museon vastaanotosta. Katso tarkat tiedot museon viralliselta verkkosivustolta.


Alueen Bank of England Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 621 majoitusliikettä kohteen Bank of England Museum lähellä
The Tower Hotel 132 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 184 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London City 126 €
   Leonardo Royal London City

   Leonardo Royal London City

   8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Club Quarters Hotel, St. Paul's 122 €
    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apex City of London Hotel 158 €
     Apex City of London Hotel

     Apex City of London Hotel

     1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Point A Hotel London Shoreditch 74 €
      Point A Hotel London Shoreditch

      Point A Hotel London Shoreditch

      8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Strand Palace Hotel 191 €
       The Strand Palace Hotel

       The Strand Palace Hotel

       372 The Strand, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Royal London Tower Bridge 121 €
        Leonardo Royal London Tower Bridge

        Leonardo Royal London Tower Bridge

        45 Prescot Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Borough Market (tori) ja Lontoon museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.