Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barbican Arts Centre

Koe ainutlaatuinen tarjonta taide-, elokuva-, tanssi-, musiikki-, ja teatteritapahtumia yhdessä Euroopan suurimmista esittävien taiteiden keskuksista.

Barbican Arts Centre on monikerroksinen kulttuurikeskus ja yhden pysähdyksen paikka kaiken tyyppisille esittävien taiteiden tapahtumille. Koe maineikkaiden taiteilijoiden ja taideyhdistysten ainutlaatuiset esitykset ja inspiroidu niiden sanomasta. Barbican Arts Centressä on muun muassa elokuvateatteri, konserttisaleja, gallerioita, teattereita sekä baareja, kahviloita ja ravintoloita. Kuningatar Elisabet II avasi keskuksen vuonna 1982, ja sitä kutsutaan kuningattaren lahjaksi Lontoon asukkaille.

Barbican tarjoaa vähän kaikkea kaikkien makuun. Käy katsomassa BBC:n sinfoniaorkesterin tai Lontoon sinfoniaorkesterin esityksiä. Kuuntele nykymuusikoiden, kuten etelä-afrikkalaisen pianistin Abdullah Ibrahimin tai japanilaisen rumpusensaatio Kodon, esityksiä. Ihastu Academy of Ancient Musicin versioihin barokista ja klassisesta musiikista.

Kiertele Barbicanin taidegallerian kiertelevissä näyttelyissä. Ihastele Turner-palkinnon voittaneiden taiteilijoiden teoksia ja ihastu 1900-luvun johtavien suunnittelijoiden, Charles ja Ray Eamsin, näyttelyyn. Löydät lisää katseltavaa The Curve -galleriasta.

Ihastu Barbicanin teatterin Shakespeare-esityksiin, jotka ovat Royal Shakespeare Companyn esittämiä. Käy katsomassa kokeellisen teatterin esityksiä, joihin kuuluu muun muassa nukke-esityksiä, pienessä the Pit -teatterissa. Voit pistäytyä myös keskuksen elokuvateatteriin katselemaan kaikkea Hollywoodin viimeisimmistä teoksista indie-elokuviin ja 3D-näytöksiin.

Nauti keskustan kauniista arkkitehtuurista, jossa on huomattavissa 1900-luvun puolivälin brutalismin piirteitä. Tutustu rakennuksen historiaan, arkkitehteihin ja vaikuttaviin tietoiskuihin opastetuilla arkkitehtuurikierroksilla.

Barbican Arts Centre sijaitsee Lontoossa City of Londonin kaupunginosassa, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Barbicanin ja Moorgaten metroasemat ovat kävelymatkan päässä taidekeskukselta. Keskuksella on myös maksullista pysäköintitilaa.

Barbicanin taidekeskus on avoinna päivittäin ja sinne on vapaa pääsy, vaikka joihinkin näyttelyihin ja esityksiin on omat pääsymaksunsa. Tapahtumien, puheiden ja työpajojen tarkka aikataulu on saatavilla Barbican Art Centren viralliselta sivustolta.


Alueen Barbican Arts Centre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 716 majoitusliikettä kohteen Barbican Arts Centre lähellä
The Tower Hotel 98 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Point A Hotel London Shoreditch 66 €
  Point A Hotel London Shoreditch

  Point A Hotel London Shoreditch

  8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London St Paul’s 158 €
   Leonardo Royal London St Paul’s

   Leonardo Royal London St Paul’s

   10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Club Quarters Hotel, St. Paul's 130 €
    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     M by Montcalm Shoreditch London Tech City 128 €
     M by Montcalm Shoreditch London Tech City

     M by Montcalm Shoreditch London Tech City

     151-157 City Road, Shoreditch, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Barbican Arts Centre, Liverpool Street ja Lontoon museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema ja Old Streetin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Strand Palace Hotel 161 €
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London City 116 €
       Leonardo Royal London City

       Leonardo Royal London City

       8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex City of London Hotel 116 €
        Apex City of London Hotel

        Apex City of London Hotel

        1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.