Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barbican Arts Centre

Koe ainutlaatuinen tarjonta taide-, elokuva-, tanssi-, musiikki-, ja teatteritapahtumia yhdessä Euroopan suurimmista esittävien taiteiden keskuksista.

Barbican Arts Centre on monikerroksinen kulttuurikeskus ja yhden pysähdyksen paikka kaiken tyyppisille esittävien taiteiden tapahtumille. Koe maineikkaiden taiteilijoiden ja taideyhdistysten ainutlaatuiset esitykset ja inspiroidu niiden sanomasta. Barbican Arts Centressä on muun muassa elokuvateatteri, konserttisaleja, gallerioita, teattereita sekä baareja, kahviloita ja ravintoloita. Kuningatar Elisabet II avasi keskuksen vuonna 1982, ja sitä kutsutaan kuningattaren lahjaksi Lontoon asukkaille.

Barbican tarjoaa vähän kaikkea kaikkien makuun. Käy katsomassa BBC:n sinfoniaorkesterin tai Lontoon sinfoniaorkesterin esityksiä. Kuuntele nykymuusikoiden, kuten etelä-afrikkalaisen pianistin Abdullah Ibrahimin tai japanilaisen rumpusensaatio Kodon, esityksiä. Ihastu Academy of Ancient Musicin versioihin barokista ja klassisesta musiikista.

Kiertele Barbicanin taidegallerian kiertelevissä näyttelyissä. Ihastele Turner-palkinnon voittaneiden taiteilijoiden teoksia ja ihastu 1900-luvun johtavien suunnittelijoiden, Charles ja Ray Eamsin, näyttelyyn. Löydät lisää katseltavaa The Curve -galleriasta.

Ihastu Barbicanin teatterin Shakespeare-esityksiin, jotka ovat Royal Shakespeare Companyn esittämiä. Käy katsomassa kokeellisen teatterin esityksiä, joihin kuuluu muun muassa nukke-esityksiä, pienessä the Pit -teatterissa. Voit pistäytyä myös keskuksen elokuvateatteriin katselemaan kaikkea Hollywoodin viimeisimmistä teoksista indie-elokuviin ja 3D-näytöksiin.

Nauti keskustan kauniista arkkitehtuurista, jossa on huomattavissa 1900-luvun puolivälin brutalismin piirteitä. Tutustu rakennuksen historiaan, arkkitehteihin ja vaikuttaviin tietoiskuihin opastetuilla arkkitehtuurikierroksilla.

Barbican Arts Centre sijaitsee Lontoossa City of Londonin kaupunginosassa, ja sinne pääsee helposti julkisilla. Barbicanin ja Moorgaten metroasemat ovat kävelymatkan päässä taidekeskukselta. Keskuksella on myös maksullista pysäköintitilaa.

Barbicanin taidekeskus on avoinna päivittäin ja sinne on vapaa pääsy, vaikka joihinkin näyttelyihin ja esityksiin on omat pääsymaksunsa. Tapahtumien, puheiden ja työpajojen tarkka aikataulu on saatavilla Barbican Art Centren viralliselta sivustolta.


Alueen Barbican Arts Centre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 260 majoitusliikettä kohteen Barbican Arts Centre lähellä
Sea Containers London 157 €
Sea Containers London

Sea Containers London

20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Tower Hotel 111 €
  The Tower Hotel

  The Tower Hotel

  St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 147 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Shangri La Hotel At The Shard London 430 €
     Shangri La Hotel At The Shard London

     Shangri La Hotel At The Shard London

     31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London St Paul’s 140 €
      Leonardo Royal London St Paul’s

      Leonardo Royal London St Paul’s

      10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Hotel London Shoreditch 67 €
       Point A Hotel London Shoreditch

       Point A Hotel London Shoreditch

       8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express London City 75 €
        Holiday Inn Express London City

        Holiday Inn Express London City

        275 Old Street, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja Lontoon museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Old Streetin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.