Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Bishop's StortfordYhdistynyt kuningaskunta

Pidätkö baareista? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi rentouttava Bishop's Stortford!

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Bishop's Stortford -golfklubi ja Rhodes Arts Complex, jotka ovat vain pari tämän baareista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Bishop's Stortford

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Holiday Inn Express London Stansted Airport
Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
Hinta on 74 € per yö

Hatfield Forest (metsä) on 2,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bishop's Stortford -golfklubi ja Mountfitchetin linna sijaitsevat ...

3.8/5Good! (1,997 arvostelua)
Hotel ok, transportation sucks

"It's a regular Holiday Inn, so you know what you get. Breakfast could have been better. £3 for transport to and from the airport is total rip-off! It's only 5 min journey by bus, but basically there's no option but to use it. Makes the whole experience so much worse."…"

Arvosteltu 18.5.2016

Holiday Inn Express London Stansted Airport
The Green Man Boutique Hotel
The Green Man Boutique Hotel
3 out of 5
Hinta on 101 € per yö

Matkustajakoti, jonka lähellä on Hatfield Forest (metsä), Bishop's Stortford -golfklubi ja House on the Hill Toy Museum. Lähellä sijaitsee myös Mountfitchetin ...

3.8/5Good! (85 arvostelua)
Tæt på lufthavn

"Tæt på lufthavn. Fin lille sted. Kan anbefales."…"

Arvosteltu 19.2.2020

The Green Man Boutique Hotel
The Great Hallingbury Manor Hotel
The Great Hallingbury Manor Hotel
4 out of 5
Hinta on 59 € per yö

Bishop's Stortford -golfklubi on 1,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Hatfield Forest (metsä) ja Rhodes Arts ...

3.8/5Good! (1,086 arvostelua)
Upea paikka

"Maalaisromantiikkaa sopivan matkan päässä Stanstedin lentokentältä, taksi alle 20 puntaa. Ateria (kolmen ruokalajin) oli oikein mahtava ja palvelu toimi hyvin. Siisti ja viihtyisä, puitteet myös isommille tapahtumille. Hyvä paikka rentoutua!"…"

Arvosteltu 1.11.2015

The Great Hallingbury Manor Hotel

Suositut vierailukohteet – Bishop's Stortford

Cambridgen yliopisto
Kuva majoitusliikkeestä Cambridgen yliopisto

Cambridgen yliopisto

5/5(1 arvostelu)

Lähde tutustumaan kohteeseen Cambridgen yliopisto, joka on kohteessa Cambridge sijaitseva huippuyliopisto. Kävele alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen kiehtovia museoita.

Olympic Park
Kuva majoitusliikkeestä Olympic Park

Olympic Park

Vieraile kohteessa Olympic Park (puisto) järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Lontoo. Kävele tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen maineikkaita teattereita.

Imperial War Museum Duxford
Kuva majoitusliikkeestä Imperial War Museum Duxford

Imperial War Museum Duxford

5/5(1 arvostelu)

Kiertele näyttelyitä kohteessa Imperial War Museum Duxford, joka on kohteessa Duxford sijaitseva tunnettu museo. Kävele tämän rentouttavan alueen jokirannalla tai käy tutustumassa sen huippuravintoloihin.

Hatfield House
Kuva majoitusliikkeestä Hatfield House

Hatfield House

Lähde ottamaan selvää kohteen Hatfield House historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Hatfield tunnetuimmista muistomerkeistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Paradise Wildlife Park
Kuva majoitusliikkeestä Paradise Wildlife Park

Paradise Wildlife Park

Käy katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa Paradise Wildlife Park (eläinpuisto), joka on yksi kohteen Broxbourne suosituimmista nähtävyyksistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda eloisissa baareissa.

Cambridge Corn Exchange
Kuva majoitusliikkeestä Cambridge Corn Exchange

Cambridge Corn Exchange

Cambridge Corn Exchange on historiallinen teatteri, jossa on esiintynyt sellaisia legendoja kuin Syd Barrett ja David Bowie.

Kohteen Bishop's Stortford lähellä sijaitsevat kaupungit