Bishop's StortfordYhdistynyt kuningaskunta

Pidätkö baareista? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi rentouttava Bishop's Stortford!

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Bishop's Stortford -golfklubi ja Rhodes Arts Complex, jotka ovat vain pari tämän baareista tunnetun kohteen monista nähtävyyksistä.

Tunnettu seuraavista:

Lapsiystävällinen, Pilvenpiirtäjä ja Ystävälliset ihmiset

Huippuhotellit kohteessa Bishop's Stortford

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Holiday Inn Express London Stansted Airport
Holiday Inn Express London Stansted Airport
3 out of 5
74 €
per yö
17. marrask.–18. marrask.

Hatfield Forest (metsä) on 2,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Bishop's Stortford -golfklubi ja Mountfitchetin linna sijaitsevat ...

3.8/5Hyvä! (1,861 arvostelua)
Hotel ok, transportation sucks

"It's a regular Holiday Inn, so you know what you get. Breakfast could have been better. £3 for transport to and from the airport is total rip-off! It's only 5 min journey by bus, but basically there's no option but to use it. Makes the whole experience so much worse."…"

Arvosteltu 18.5.2016

Holiday Inn Express London Stansted Airport
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
4 out of 5
100 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.

Hatfield Forest (metsä), Bishop's Stortford -golfklubi ja Mountfitchetin linna ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. House on the Hill Toy Museum ja Rhodes ...

4.3/5Erinomainen! (4,199 arvostelua)

"Lentokentän vaihto ja yöpyminen lentokenttähotellissa. Oikein mukava hotelli, ajoi asiansa. Hotellista ei löydy pientä kauppaa mistä voisi ostaa esim. hammasharjaa, sipsejä, limua tai vastaavaa mutta viereiseltä lentokentältä sellaisia toki löytyy."…"

Arvosteltu 29.6.2017

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport
The Great Hallingbury Manor Hotel
The Great Hallingbury Manor Hotel
4 out of 5
46 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.

Bishop's Stortford -golfklubi on 1,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Rhodes Arts Complex ja Hatfield Forest ...

3.7/5Hyvä! (961 arvostelua)
Upea paikka

"Maalaisromantiikkaa sopivan matkan päässä Stanstedin lentokentältä, taksi alle 20 puntaa. Ateria (kolmen ruokalajin) oli oikein mahtava ja palvelu toimi hyvin. Siisti ja viihtyisä, puitteet myös isommille tapahtumille. Hyvä paikka rentoutua!"…"

Arvosteltu 1.11.2015

The Great Hallingbury Manor Hotel

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Bishop's Stortford

King’s College
Kuva majoitusliikkeestä King’s College

King’s College

Tutustu yhteen Cambridgen yliopiston college-kampuksista ja vieraile opinahjon keskiaikaisessa kappelissa, joka on erinomainen esimerkki myöhäisgoottilaisesta arkkitehtuurista.

Trinity College
Kuva majoitusliikkeestä Trinity College

Trinity College

Lähde kävelemään kampusalueelle kohteeseen Trinity College, joka on kohteessa Cambridge sijaitseva huippuyliopisto. Vaella alueen kuvankauniissa puutarhoissa tai käy tutkimassa sen kiehtovia museoita.

St. John's College
Kuva majoitusliikkeestä St. John's College

St. John's College

Lähde kävelemään kampusalueelle kohteeseen St. John's College (koulu), joka on kohteessa Cambridge sijaitseva huippuyliopisto. Vaella alueen kuvankauniissa puutarhoissa tai käy tutkimassa sen kiehtovia museoita.

St Catharine's College
Kuva majoitusliikkeestä St Catharine's College

St Catharine's College

Lähde tutustumaan kohteeseen St Catharine's College (koulu), joka on kohteessa Cambridge sijaitseva huippuyliopisto. Vaella alueen kuvankauniissa puutarhoissa ja jokirannalla.

Church of St Mary the Great
Kuva majoitusliikkeestä Church of St Mary the Great

Church of St Mary the Great

Kiipeä kirkontorniin, josta on lumoavat näkymät kaupungin rakennusten huippujen ylle. Samalla voit tutustua kirkon kiehtovaan historiaan.

Olympic Park
Kuva majoitusliikkeestä Olympic Park

Olympic Park

Vieraile kohteessa Olympic Park (puisto) järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Lontoo. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaisiin teattereihin ja merkittäviin muistomerkkeihin.